DUPA 10 ANI!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Dragä Crysa,

eu cred cä in adincul inimii esti dezamägitä, cä toate fetele l-au trimis la.....pe fostul täu iubit!! Dar si eu le dau dreptate!!!
Inteleg sä te lasi condusä de sentimente, dar numai in cazul in care se intimpla asta acum 12 ani!!!
Dupä 2 ani de dragoste puternicä, dar totusi de la distantä, nu l-ai mai väzut 10 ani!!!
Recapituleazä un pic la "rece" aceastä dragoste si o sä-ti dai seama ca poate functiona numai de la depärtare!!!
Cu omul ästa nu ai träit impreunä, sä stii cum e!!! Tu ai iubit un bärbat pe care nu-l cunosti cu adevärat, dar care are infätisarea primei tale iubiri...deci, ai iubit ceva imaginar, frumos...sunä aproape ca fata morgana.
Si eu mä gindesc la prima iubire, pe care nu o uitä nimeni...dar ca sä fiu sincerä, mä bucur cä i-am dat papucii dupä 2 ani, cu toate cä-l iubeam. Mä gindesc in sensul cä as vrea sä-l mai väd, impreunä cu sotia lui ( cä m-a invitat la nuntä si nu m-am dus ), eventual si cu copii pe care probabil ii are, sä stiu ce mai face si dacä a reusit sä se realizeze in viatä...cä in comportarea lui de atunci, nu prea stia ce vrea de la viatä!! Dacä nu-i dädeam papucii atunci, nu aveam sansa sä-l gäsesc pe actualul meu sot ( care a vrut atunci sä ne impace!!!) si pe care il iubesc cu tot cu defectele pe care le are si cu care sint fericitä de 19 ani!!!
Nu l-as da pentru nimic in lume!!!....nici mäcar pt. Fät Frumos!!!...pentru mine este importantä frumusetea interioarä, nu cea exterioarä, care este trecätoare, cu toate cä zici cä incä nu s-a trecut!!
Intrerupe cit mai repede si telefoanele si alte contacte cu el, cä altfel te adincesti din ce in ce mai mult intr-o situatie nepläcutä, care s-ar putea sä aibä repercursiuni foarte grave in viata familiei tale. Gindeste-te cä poate aflä sotul täu situatia actualä si mi-ar pare tare räu pt el, deoarece nu cred cä meritä o astfel de "palmä" din partea ta!! Si mai gindeste-te cä aflind nu se stie cum va reactiona, sau dacä te poate ierta...asa cä, de ce sä risti tu linistea si armonia din cuibul täu deja consolidat, pt ceva trecätor!!! Te asigur eu cä asa va fi, la fel ca si acum 10 ani!!!...sä nu crezi cä el a stat 10 ani si s-a gindit ce mult i-ai lipsit, sau cä si-a dat seama ce idiot a fost...in cazul ästa, este cam greu de cap!!!...scuzä-mä!!!...dar viata merge inainte, chiar si färä prezenta lui, asa cum, de fapt, ai constatat si tu!
Dä-i papucii cit mai repede si rämii cu amintirea aia frumoasä a primei iubiri, cä altfel s-ar putea sä se transforme intr-un cosmar!!!...si nu cred cä asta iti doresti!!
Incearcä sä indrepti toatä puterea acestei prime iubiri, cätre sotul täu, care a fost aläturi de tine si la bine, si la räu!!!...cä eu zic cä meritä!!!...prietenul, la nevoie se cunoaste!!

Te pup,

Cami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

crysa, la ce se refera cand spune ca bebelusul tau ii aduce aminte de al sau? e divortat si el cu copil sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Draga Crysa,
Si prima mea poveste de dragoste este identica cu a ta si probabil cu a multora dintre prietenele noastre, dar ca orice poveste incepe cu "a fost odata". Eu sunt casatorita de 14 ani, pe "el" nu l-am mai vazut tot cam de-atunci, ma gandesc cu drag la vremurile acelea, m-am intrebat si eu uneori cum ar fi fost viata mea daca? si stii ce mi-am raspuns? cu siguranta nu mai buna decat cea de-acum. Nici macar nu poti sa compari relatia ta de-acum cu sotul tau, doi oameni maturi cu cea de-atunci dintre doi pusti. Poate ca o anume stare te-a indemnat sa-l vezi, sa va scrieti dar nu duce asta mai departe, nu va face bine nimanui, fiecare dintre voi ati evoluat intre timp dar pe planuri diferite, chiar tu ai spus ca l-ai gasit schimbat, asa ca nu-ti poti face planuri alaturi de un om pe care de fapt nu-l cunosti. Pastreaza-l doar acolo in cutiuta cu amintiri frumoase si asigura-te ca bb Bia tau o sa aiba o viata fericita alaturi de voi parintii ei si cine stie, poate intr-o zi o sa-i fii alaturi cand va fi dezamagita de prima dragoste impartasindu-i din experienta ta de viata.
fii tare, iti tin pumnii

liliana csaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Draga Crysa,
Si prima mea poveste de dragoste este identica cu a ta si probabil cu a multora dintre prietenele noastre, dar ca orice poveste incepe cu "a fost odata". Eu sunt casatorita de 14 ani, pe "el" nu l-am mai vazut tot cam de-atunci, ma gandesc cu drag la vremurile acelea, m-am intrebat si eu uneori cum ar fi fost viata mea daca? si stii ce mi-am raspuns? cu siguranta nu mai buna decat cea de-acum. Nici macar nu poti sa compari relatia ta de-acum cu sotul tau, doi oameni maturi cu cea de-atunci dintre doi pusti. Poate ca o anume stare te-a indemnat sa-l vezi, sa va scrieti dar nu duce asta mai departe, nu va face bine nimanui, fiecare dintre voi ati evoluat intre timp dar pe planuri diferite, chiar tu ai spus ca l-ai gasit schimbat, asa ca nu-ti poti face planuri alaturi de un om pe care de fapt nu-l cunosti. Pastreaza-l doar acolo in cutiuta cu amintiri frumoase si asigura-te ca bb Bia tau o sa aiba o viata fericita alaturi de voi parintii ei si cine stie, poate intr-o zi o sa-i fii alaturi cand va fi dezamagita de prima dragoste impartasindu-i din experienta ta de viata.
fii tare, iti tin pumnii

liliana csaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Crysa,

cred ca pui in balanta fericirea caminului tau cu o himera.. se poate sa fie bine cu ex-ul, dar chiar si asa copilul va fi cel care va suferi. daca nu iese nimic, veti suferi cu totii. ai grija ce decizie iei, gandeste-te la viitor! si mai cred ceva, ca ceea ce vezi tu, vezi cu ochii de atunci, au trecut totusi 10 ani, cu ex-ul nu ai stat suficient sa il cunosti.. cu atat mai putin stii acum ce fel de om a devenit!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy spune:

fa bine si scrie'mi pe privat ce crezi despre mine...asta nu are legatura cu subiectul lui crysa..

quote:
Originally posted by Andrada

quote:
Originally posted by maddy

Te-ai dus la intalnire cu bebeul de 5-6 luni? mai..ai..scuza-ma dar astea sunt chestii slabe...nu mai esti liceeana sa umlii dupa cai verzi pe pereti..

Soacra esti!!!

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Crysa,

Gandeste-te de 10 ori si incearca sa nu faci vreo prostie. imi aduc aminte de mine, am stat impreuna cu EL 7 ani, ne-am despartit ,nu ne-am vazut 3 ani si dupa aceea m-a cautat,eu eram casatorita (inca sunt,slava domnului)cu un om deosebit,cuvinte, plansete, etc. ceva asemanator cu tine ,numai ca am avut puterea sa il resping,chiar daca in tinerete credeam ca nu voi m-ai putea iubii alt barbat ,dar .....doamne, am avut putere si minte, trimite-l la plimbare. te-ai gandit ca poate vrea doar o relatie fizica,ca acum n ani si dupa aceea pa...si la revedere ?
nimic nu este mai frumos pe lume decat o familie si o casnicie reusita,sotul te iubeste,pretuieste lucrul acesta,era mai grav sa nu te iubeasca sotul,poate te mai gandeai.
oricum hotararea este a ta, dar gandeste-te .... NU MERITA ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisa_35 spune:

Draga Crysa,

Imi pare rau daca sfatul meu nu va afi acela pe care il astepti tu...Eu zic ca un barbat care ti-a dat o data cu piciorul, ar putea oricand s-o faca a doua oara...Acum reintalnindu-te si vazand ca tu ai un rost in viata si el nu, ar putea si gelos si poate de aceea incearca sa te recucereasca! Nu te lasa pacalita, caci o data recucerita, s-ar putea sa ai surprize, poate nu din cele mai placute. Si apoi nu e corect nici pentru copilul si sotul tau! Ei cu ce sunt datori sa sufere? Te-ai gandit si la ei? Acum ei sunt familia ta, te pozti baza pe sotul tau, de ce sa-ti dai tu linistea pe o himera? Chiar crezi ca te merita...daca nu te-a vrut atunci cand erai numai a lui, de ce te-ar vrea acum cand esti a altcuiva, si mai si si un bb minunat? Eu nu asa avea incredere in astfel de oameni!
Eu te sfatuiesc sa te gandesti bine!

Denisa si copilul Alecu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Eu zic sa il trimiti de unde a venit. E un mare nesimtit daca are tupeul sa vina dupa atata timp.Renunta la email-uri ( sterge-le urgent) si la telefoane si la orice alta forma de comunicare cu el.Nu te merita si nici nu cred ca te-a meritat vreodata. Exista riscul ca titularul de contract sa afle ( adica sotul) si sa pierzi intr-o clipa tot ce ai construit in 10 ani ( si asta fara sa se fii intamplat realmente ceva). Nu stii ce reactie poate avea sotul tau mai ales daca afla ca ai luat-o pe fiica ta la intalnire cu viitorul sau ex iubitul.
Vino-ti in fire ca ciorba reincalzita nu mai are gust.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rs-143 spune:

Subscriu tuturor care au postat si mai adaug ....Acum nu esti numai tu mai este si bb-ul ...Si eu am un sot care ma iubeste si eu il iubesc enorm dar tot nu cum era cu primul si nu o sa fie niciodata dar cum am scris la "prima dragoste " nu este suficient sa intemeiezi o familie ....
Te pupic si iti doresc toata intelepciunea .

Mergi la inceput