DUPA 10 ANI!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angi_gemeni spune:

Mie mi-a placut o vorba din popor: "FIRUL RUP NU SE MAI TOARCE".
Si asa este. Cel putin, la mine s-a demonstrat!
Merita? Eu cred ca nu...

Angi si gemenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana spune:

quote:
Initial creeata de crysa

si ca ar vrea sa incercam.

Bb Bia & mami Crysa

Nu stiu daca acum cu un copil in brate esti la varsta "incercarilor". De "incercat" se putea incerca cand erati doar voi doi singuri. Copilul are nevoie de un mediu stabil, de siguranta, nu de "incercari". Macar daca fostul tau prieten era sigur ca vrea sa va construiti un viitor impreuna pentru toti trei, dar "incercam"...?!

Anuca si mami
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=167&cid=122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Si eu sunt de acord cu fetele... E drept ca e greu sa-i poruncesti inimii , dar considera ca iubirea pentru sotul tau este o iubire matura , iar cea pentru iubitul din liceu a fost o dragoste nebuna , care a trecut , gata , s-a incheiat , ti-a demonstrat ca nu merita...punct !
Acum ai familia ta , un copilas care nu merita supus la astfel de 'incercari' , deci esti fericita... De ce sa dai cu piciorul acestei fericiri mai mici ? Gandeste-te ca poate ai mai mult decat au altele...Cum poate sa te amageasca din nou ?
Deschide mai bine ochii...Ai sa-ti dai singura seama ce e mai bun si mai sigur pentru viitorul tau !
Numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Draga mea,
parerea mea (sper sa nu te superi) este ca acest individ este un nemernic. daca tu chiar il crezi ca te mai iubeste, mi se pare ca esti un pic naiva. E drept ca tu spui ca-l iubesti, dar eu cred ca esti un pic confuzata de faptul ca a reaparut asa brusc in viata ta.

Gandeste-te la modul cum te-a parasit, gandeste-te la sotul tau care ti-a oferit echilibru si siguranta zilei de maine. Vrei sa dai cu piciorul la ce ai si sa revii in starea de incertitudine care v-a marcat relatia acum 10 ani?

Eu in locul tau i-as da un mare sut undeva si i-as zice ca-i rup picioarele daca mai ma deranjeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Nu te lasa dusa de val;el nu avea dreptul sa intervina acum in viata ta,nu acum cand ai un copil.Au trecut atatia ani peste amandoi,nu-ti imagina ca ai sa-l regasesti pe EL.Nici tu nu mai esti aceeasi,fiecare si-a trait viata diferit;tu iubesti o amintire,sunt convinsa ca este o himera totul,nu risca ceea ce ai acum,iti va parea rau.Daca si relatia cu sotul este ceea spui,crezi ca merita sa-l ranesti,sa distrugi increderea care exista intre voi?Ai un copil cu sotul tau,ai o familie pe care multi si-ar -o,dar nu au,de ce sa dai cu piciorul la tot?Pentru ce?Mai gandeste-te si sper sa alegi corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy spune:

Te-ai dus la intalnire cu bebeul de 5-6 luni? mai..ai..scuza-ma dar astea sunt chestii slabe...nu mai esti liceeana sa umlii dupa cai verzi pe pereti..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysa spune:

fetele iubitele, multumesc pentru raspunsuri. m-am dus cu bb la intilnire caci voiam sa-i arat ca eu am viata mea. dar el mi-a spus ca vede in bia pe copilul lui pe care nu l-a mai vazut de citiva ani. e tare ciudat. as fi vrut sa se fi intimplat toate astea acum 5-6 ani. intr-adevar sunt lucruri neterminate intre noi. poate nu ar mai fi la fel daca am fi impreuna, dar exista un mare "cum ar fi fost daca?" si asta ma doare cel mai tare, ca nu stiu cum ar fi fost daca. sotul nu mi-l voi parasi pentru el stiu asta. dragostea matura pe care i-o port este cred mai presus de dragostea asta de liceeni. imi dau seama ca e egoist. dar stiti ce mi-a spus intr-un mail? ca daca exista intrebari nepuse de ce sa nu fie puse? ca daca eu sunt o femeie in toata firea si totul este clarificat in inima mea nu o sa sufar. si credeam ca totul este mort si ingropat, dar iata ca viata mi-a demonstrat contrariul. v-am povestit toate astea pentru ca innebunesc daca nu vorbesc cu cineva. si eu sunt realista ca nu pot lasa vrabia din mina pentru cioara de pe gard.
pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Cred ca marea majoritate a fetelor au dreptate nu merita sa-ti faci tie si copilului rau. Daca a fost in stare sa te lase dupa ce te-ai daruit lui pentru prima data asta spune multe despre un "om".
Nu merita osteneala.
Te-ai intilnit cu el ...o.k. acum lucreaza cu mintea ta si ai sa vezi ca totul va trage de partea care trebuie..sotul tau si copilul.

Primul meu prieten s-a casatorit doar dupa 8 ani dupa ce m-am casatorit eu.De cite ori mergeam in Romania si daca intimplator ne intilneam eram din acelasi oras imi batea tot felul de apropouri. Acum ca este si el casatorit va spun sincer ca ne intilnim cu totii (adica eu cu sotul si el cu sotia) si dupa ce ne despartim chiar ii povestesc sotului meu ca sint convinsa ca nu as fi putut sa traiesc cu el.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Sa-mi dau si eu cu parerea?!
Primul lucru care vrea sa ti-l spun, si se pare ca l-au mai spus si altele inaintea mea, analizeaza-tzi sentimentele cu atentie si o sa vezi ca "sentimentele" care le ai dupa 10 ani de zile sunt doar pentru ca relatia voastra n-a fost "consumata", s-a oprit in stadiul in care totul era frumos si indemna la visare, exact acel "ce-ar fi fost daca". El te-a parasit a doua zi, ai suferit, dar in momentul ala nu era nimeni si nimic altceva sa-tzi umple golul, asa ca indiferent cat rau ti-ar fi facut, tot ramanea cel mai frumos lucru care ti se intamplase pana atunci, era prima iubire. Si eu una am suferit mult dupa prima iubire, si-n momentele alea eram gata sa-i iert sau sa-i trec cu vederea multe, sa-i gasesc explicatii pentru toata suferinta care mi-o provoca direct sau indirect. Acum daca ma uit in urma imi vine sa rad, cat eram de naiva. Si la mine au trecut ani buni pana am reusit sa scap de fiorii din stamac sau genunchii care se inmuiau brusc atunci cand il intalneam pe strada, desi eram casatorita. Si totusi a trecut, mi-am dat seama ca eu nu dupa el oftam, ci dupa o relatie care era inca plina de mister, o relatie care probabil mi-ar fi oferit mult mai putin decat aveam in momentul ala.
Deja ai o varsta acum, nu se mai poate pune problema unei relatii de "liceu". Eu n-o sa ma apuc sa-l condam pe el ca te-a parasit sau pe tine ca inca mai tanjesti dupa el cand ai deja o familie; pana la urma sunt sentimente voastre in joc, si n-am nici un drept sa le judec eu. Eu te sfatuiesc doar atat, incearca sa-tzi imaginezi cum va fi o eventuala relatie intre voi acum. Gandeste-te cum va fi dupa ce duce farmecul primelor intalniri, gandeste-te cate lucruri aveti voi in comun acum, gandeste-te ca fiecare are un trecut in spate (si asta va fi povara pe care va trebui s-o duca pe tot parcursul relatiei voastre), ganeste-te la ce iti nu ofera sotul tau si poti gasi la prima ta iubire, si viceversa, pune-le pe toate in balantza si pot sa pun pariu ca o sa-tzi dai seama ca o iubire de pustani n-o sa poata inlocui sentimentele tele fata de sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by maddy

Te-ai dus la intalnire cu bebeul de 5-6 luni? mai..ai..scuza-ma dar astea sunt chestii slabe...nu mai esti liceeana sa umlii dupa cai verzi pe pereti..

anita,mama lui maddy

Soacra esti!!!

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput