DUPA 10 ANI!
acum 12 ani m-am indragostit nebuneste, la prima vedere de un coleg de liceu mai mare cu 2 ani decit mine. intr-o zi mi-am luat inima in dinti si pe o banca in parc i-am declarat iubirea mea. dupa citeva saptamini am devenit prieteni. eu aveam 16 ani, el 18. ne-am iubit crunt de tot, ne durea sufletul daca stateam o zi despartiti. dar a sosit ziua de 1 octombrie cind incepe facultatea. el a luat calea bucurestiului, eu raminind sa termin liceul. incetul cu incetul au inceput fitele de student si comparatiile cu colege de ale lui poate si cu bucurestence. incetul cu incetul eu nu ii mai ajungeam. si asa a inceput infernul. nu mai mergea, tot timpul cind ne intilneam ne certam apoi ne impacam, iar venea un we iar ne certam si iar ne impacam. la banchetul de sfirsit de liceu am fost impreuna. am crezut ca o dea o sansa relatiei si dragostei care ne unea pina nu demult. am facut dragoste cu el, m-am daruit lui cu speranta ca poate asta lipsea din viata noastra si poate va fi ok de acum incolo. dar n-a fost asa. chiar de a 2-a zi m-a parasit si acum definitiv. eu m-am dus la facultate in iasi, am cunoscut un baiat care ma iubeste enorm cu care m-am casatorit. dar gindul meu tot la prima mea dragoste a ramas. 10 ani au trecut de atunci, 10 ani in care nu am stiut nimic despre el. il iubeam enorm, in sufletul meu era o lupta permanenta intre el si sotul meu. si pe el il iubesc dar altfel. acum a luat legatura cu mine. ne-am intilnit 2 zile in parc. m-am dus cu bb la intilnire. nu-mi venea sa cred, era neschimbat. a inceput sa-mi spuna ca-i pare rau, ca a fost un idiot si un ticalos ca ma iubeste si ca ar vrea sa incercam. dar e greu el in bucuresti si eu aici. ne scriem zilnic pe mail, vorbim la telefon, il iubesc si ma gindesc la el mereu. relatia cu sotul meu e ok, dar nu e dragostea care am trait-o acum 12 ani. ce sa fac? of, tare e greu.
Raspunsuri
Ann Marie spune:
Parerea mea este sa incerci sa-l uiti pe iubitul din liceu si sa incerci sa fii fericita alaturi de fetita si sotul tau.
Din cate am inteles eu tu esti fericita alaturi de sotul tau, doar ca nu e iubirea aia pe care ai simtit-o ptr. celalalt in liceu. El te-a lasat atunci ptr alta, iar acum dupa atatia ani cand tu ai o familie te cauta si isi cere scuze si vrea sa fiti din nou impreunaCe te face sa crezi ca nu te v-a parasi din nou?!?
El a fost prima iubire ptr tine si primul barbat din viata ta, si se zice ca prima iubire nu se uita niciodata, dar crezi ca daca ai incepe din nou o relatie cu el acum v-a mai fi ca inainte cand nici unul nu aveati obligatii sau griji, cand erati liceeni si toata lumea era a voastra?!
Gandeste-te ca acum ai un care merita sa creasca alaturi de mama si tatal ei, intr-o familie, asa ca eu zic sa: 'nu dai pasarea din mana pe cea de pe gard".
Imi cer scuze daca am fost prea dura, dar tu ne-ai cerut ajutorul si asta este parerea mea.
Roxy(mama) si Annie(bb).
ruxij spune:
Eu zic sa stai linistita, nu face vreo prostie, nu e corect din partea lui sa vina dupa 10 ani sa itzi strice viatza. Ce a facut el in acesti 10 ani? Crezi ca va fi capabil sa itzi accepte si copilul? La sotzul tau te gandesti? Merita asa ceva? Cum potzi sti ca nu te va parasi din nou si de data asta e sincer? Barbatzii nu sunt asa romantiosi, sa nu itzi formezi o imagine ideala si nerealista asupra primei iubiri. Prima iubire isi are locul ei in sufletul nostru, amintirea trebuie sa ramana acolo, neintinata.
In locul tau mi-as aduna toate fortzele si as rupe relatzia cu el. Daca potzi, incearca, din informatziile pe care le-ai dat asta este ceea ce ar fi spre binele tau.
Numai bine si multa putere si oricum ai decide, sa fii fericita!
ruxij
Eryka spune:
Asa e Crysa ,fetele au dreptate si eu sunt de aceeasi parere cu ele.Stai cuminte in banca ta,nu merita sa te mai uiti in trecut. Si apoi cine nu se mai gandeste la prima iubire??E ceva normal .
Eryka & samburelul din burtica ---„ in 6 saptamani.
Adela P spune:
Draga Crysa, parerea mea e ca ex-iubitul tau arata mai mult egoism decat multe persoane adunate la un loc. Nu are nici un drept sa patrunda in viata ta dupa atata timp in care tu ti-ai realizat o familie. El a fost cel care te-a parasit intr-un moment vulnerabil din viata ta, l-ai iubit mult, i te-ai daruit trup si suflet...si cum raspunde el?....te paraseste. Si vine dupa 10 ani ..realizand ce a pierdut...hmmm..daca avea putin respect pt tine ar vedea ca tu ai un sot , un copil, dar nu, el nu se gandeste decat la fericirea lui. Draga mea eu nu i-as acorda o a doua sansa.
Stiu ca tu l-ai iubit tot acest timp dar tocmai pt acest lucru, pt fapul ca te-a facut sa suferi atata timp, eu nu l-as ierta.
Iti doresc sa alegi cu intelepciune ce e mai bine pt tine si familia ta.
Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999
Andrada spune:
Wow!!!! Dupa 10 ani si inca mai simti asa?!! Inca mai mai ai indoieli? Mare-i dragostea ta Crysa!
Andrada
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
Sabina spune:
Analizeaza-l bine de tot...iti vei da sema ca nici nu se compara cu sotul; tau...cred ca indoielile vin din rutina zilnica, orice iese din comun e mai interesant....
Eu nu l-as lua in seama.
Sabina & Sofia Galagia
Mirunda spune:
Iarta-ma ca te intreb, dar tu te gandesti la Bia, bebelusul tau? Eu cred ca si el este f. important. Da, il iubesti pe iubitul tau, si poate asta iti va fi soarta, sa te intorci la el. Dar, inainte de a face asa un pas, STAI si te gandeste bine, lasa sa treaca ceva timp, macar cateva luni, si incearca in timpul asta sa iti analizezi cele 2 relatii. Daca prietenul tau te iubeste asa de tare, atunci te va intelge ca ai nevoie de timp sa faci asa un pas. El nu poate intra cand si cum are el chef in viata ta, ca o vijelie, care te ia, te ridica pe sus, te invarteste zdravan prin aer, de ametesti de tot>:-)), si ...pe urma? Te tranteste la loc pe pamant de unde ai plecat? Mai fata, daca va fi sa fie asa, tare o sa mai doara cucuiul asta, mai ales ca, in timpul acestei furtuni probabil ca si sotul tau se va fi dus departe...
Dar poate EL, iubitul tau, este acela ca care poti si vrei sa fi fericita...atunci el te va intelege, iti va acorda timpul necesar, lunile sau anii in care iti vei da seama ce este mai bine pentru tine, dar si pentru bebelusa ta, si si ce inseamna de fapt pt. tine cel pe care zici ca il iubesti...altfel, tatal fetitei tale. Lasa timpul sa mai potoleasca lucrurile, si asa vei vedea si ce intentii ADEVARATE are cel ce ti-a fost primul iubit, dar care te-a parasit dupa prima noapte de dragoste...
Toate cele bune iti urez, si mai ales intelepciunea de a sti sa hotarasti asa cum va fi mai bine pentru voi toti.
Cu drag, Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
mcrmiki spune:
Eu una cred ca nu ai apucat sa-ti inchei "socotelile" cu el. Cred ca daca ai incerca sa fi din nou cu el, sa-i dai o sansa ai vedea ca nu este asa de roz precum pare si probabil nu mai este ceea ce a fost. Acum este o chestie interzisa, care fiind interzisa te face sa ravnesti dupa ea. Pana nu a aparut din nou "prima iubire" ai avut tot aceeasi impresie ca intre tine si sotul tau nu este iubirea adevarata? Eu cred ca tu esti implinita si fericita cu familia ta, dar pt. ca nu ti-ai incheiat "socotelile" cu fostul acum ai impresia ca este mult mai bun si mult mai bine cu el. Oricum acum nu mai poate fi iubirea de la 18 ani.
Eu spun sa te gandesti bine.
Miha& Bogdan
tora97 spune:
sint de acord cu fetele! Nu compara situatia de acum cu ce era in urma cu 10 ani... nu te lasa amagita de mirajul trecutului. in mod sigur nici el si nici tu nu mai sinteti la fel ca atunci, apoi puiul tau atirna mult in balanta deciziilor! Nu risti numai viata ta ci si pe a lui. Tu vrei sa dai vrabia din mina pe cioara de pe gard! Cel mai bine este sa incheiati orice corespondenta, caci altfel sint sigura ca vei face o mare prostie! Regretele luitardive nu cred ca iti folosesc la nimic... Ai analizat ce anume aveti in comun ACUM exceptind amintitile? Te rog, nu face prostia sa traiesti in trecut!
Jackie spune:
Adica te-a parasit a doua zi dupa ce s-a culcat cu tine si aum vine cu textul "imi pare rau"...Trebuia sa-l trimiti la plimbare sa nu se vada...Eu n-am cunoscut satisfactie mai mare decit sa arat unui ex care m-a tratat mizerabil ce fericita sint fara el si cit de bine in merge...Probabil te crede tot adolescenta aia pe care o invirtea pe deget... Eu zic sa tai urgent orice legatura cu el si sa-ti vezi de bebele tau... Sigur nu merita sa-l mai iei in considerare...Stii vorba aia cu ciorba reincalzita !?!