prima dragoste

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bravo Irina. M-a impresionat povestea voastra. Sa fiti fericiti.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Elenalove27

cum se face dragoste imbracat? cu pantalonii pe tine?? Tare curioasa m-ai facut!!!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ina :)
Cu pantalonii pe tine se face dragoste chiar mai placut, mai frumos si, cu certitudine, mai romantic, decit fara! Sun absolut anapoda, cred ca in limbajul de spacialitate se cheama peeting, poate gresesc, sa fiu corectata, dar e minunat!
Amintirile mele despre primele iubiri - desi mi-am mai dat eu cu parerea la subiectul asta, dar tot pe alaturi :), adica n-am povestit ce si cum cu prima mea iubire - imi spun ca traiam fiecare atingere a iubitului meu la maximum, nu exista acea graba catre intromisiunea propriu zisa (interzisa pe vremea aceea, ca doar de aceea ne pastram, mai ales ei pantalonii pe noi), graba care vine cu virsta, era un preludiu nesfirsit si atit de placut, atit de tandru, of!, ce-mi mai placea!
Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Lasa bai giugiuleala aia pe bancheta din spate....sau cum zicea bunica-mea peeting !! Eu vreau sa shtiu cum e sa faci dragoste cu pantalonii pe tine. Pozitzii, croiala pantaloni, gradu de satisfacere. Nu ne incurcam in peetinguri acuma

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dall spune:

OOOOOOOOOOOOOOOOOO,cine nu mai tine minte prima dragoste ???? Vai de mine ca si acum ma apuca..adica ma incalzeste....
A fost frumos si de neuitat.
Ne iubeam si culmea era ca nu stiam sa ne iubim cu adevarat,eram inca fara experiente sexuale amindoi.Stiam numai ca atinsul anumitor organe duce la o oarecare excitare,dar pe atunci nu stiam unde si cum se poate sfirsi aceasta "chestie".
Aici trebuie sa adaug ca parintii mei m-au lasat multa vreme sa cred ca ,copilasii care vin -sint ori adusi de posta-barza ,ori vin prin buric!!!
Pantalonii baietelului erau de evitat,adica cu strict interzis pt mine.Dar de ce ...nu mi-i s-a explicat.
Daca ar fi fost posibil pt parinti,mi-ar fi inchis fustita cu un mare lacat,ale caror chei probabil erau mereu furate...daca era sa intreb...

Asta numai ca o paranteza mica.

Si totusi ne iubeam...ne iubeam cu adevarat..regret ca "prima mea oara" nu am fost cu acea prima dragoste sau cu cea de acum...a fost "intre" si nu a fost ceva deosebit,am fost naiva din pacate,eu credeam ca e dragoste...el stia ca e vorba numai de ...SEX.

De intors nu m-as intoarce la ici unul din trecut pt ca sint foarte multumita cu prezentul .Dar prima dragoste nu se uita totusi.

PS: raspunsuriile voastre sint bune de citit la prima ora,automatic primeste omul voie buna,ride de unul singur...

Va tzuka,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Prima dragoste.... pare sa fi trecut o viata de atunci. A durat doar doua luni, dar despartirea a adus suferinta cat pentru o viata. Am sa va povestesc pe scurt. Eu aveam pe atunci 17 ani, el 22. A fost coleg de servici cu tatal meu, a stat in chirie la bunica mea, iar pentru mama era un al 4-lea copil, doar ca eu nu il puteam privi ca pe un frate. Relatia a durat 2 luni, l-am iubit cum sigur nu am mai iubit pe nimeni, o iubire sincera. Dar, pentru ca intotdeauna exista un dar, el avea nevoie de o "femeie", eu eram doar o copila si mai tarziu si-a gasit femeia, care in afara de bani nu vruia nimic de la el. Relatia lor a durat mai mult timp, pretentiile ei materiale au crescut iar el nu a mai fost bun. Sufeream pt. el cand il vedeam cat e de orb, de prost si de infantil. De atunci au trecut 9 ani, cand i-am spus ca ma casatoresc a inceput sa planga, ma cauta la servici, venea la noi acasa mi-a spus ca nu vrea sa ma piarda...dar deja ma pierduse fara sa isi dea seama. Mi-a spus atunci ca m-a iubit, in felul lui dar m-a iubit si inca ma iubeste... era prea tarziu. L-am invitat la nunta si a venit, la biserica l-am privit , era cu lacrimi in ochi dar eu ani de zile am avut lacrimi in ochi si in suflet fara ca lui sa ii pese. Apoi mi-a jurat ca atunci cand se va casatori va face nunta in aceeasi zi in care am facut-o eu (26.08) si asta doar ca sa nu ma lase sa uit ceea ce a fost intre noi... si asa a fost , a facut nunta pe 24 august la 2 ani dupa mine( asa cadea sambata)

Nu am sa il uit niciodata, dar acum imi iubesc sotul , e un alt fel de iubire, mai profunda, mai matura ....

Simona_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Prima mea iubire este si singura mea iubire, sotul meu. Acum 16 ani ne-am cunoscut si dupa doua zile stateam impreuna si aveam planuri mari de viitor. Toata lumea ne-a sarit in cap, parintii mei, parintii lui, prietenii, ca este prea devreme sa ne facem planuri de viata, avand in vedere ca nu trecusera decat 2 zile de cand ne cunosteam. Si iata ca au trecut 16 ani (nici nu stiu cand a trecut timpul atat de repede) si ne iubim ca in prima zi, parca chiar mai mult si suntem tare fericiti impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky spune:

Sigur ca imi amintesc prima dragoste,primul barbat, dar cine nu-si aminteste? Am fost 11 ani impreuna, 11 ani in care ne-am iubit, ne-am certat, ne-am impacat, dar n-a fost sa fie sa ramanem impreuna. Cand ne-am despartit am crezut ca am sa mor, ca n-am sa mai iubesc niciodata pe nimeni. Dar n-a fost asa.Intr-o zi am cunoscut pe cineva care m-a facut din nou sa zambesc si mai ales sa iubesc.Si ne e foarte bine impreuna, drept pentru care eu nu m-as intoarce la prima dragoste, chiar daca inca nu mi l-am scos din minte si probabil ca nu-l voi uita niciodata. Mai vorbim si acum la telefon, dar rar (de ziua lui, a mea, de sarbatori...)Daca barbatii mai uita prima dragoste,noi, femeile, cu siguranta nu uitam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boubba spune:

Draga CRYSA vreau sa-ti spun ca prima dragoste am intalnit-o la 15 ani dar nu adurat pentru ca eram prea mica dar dupa 2 ani ne-am impacat si tot asa ne-am despartit pentru ca am realizat ca nu merita sa stricam o prietenie,o prietenie care dureaza si azi dupa 7 ani...

Mergi la inceput