L-ati vazut cumva pe Zdreanta? ( despre caini)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Si eu iubesc cainii dar in garsoniera noastra mica nu intra decat o pisica am dat-o pe rime.

Vrem si noi catel dar ... nu avem loc si timp pentru el asa ca trebuie sa ne multumim dorul cu cateii mamei mele. Ea ii are pe: Pusa, Bobita si Gogut la care se pot adauga cateii vecinilor de pe ulita care vin la mangaiat si la hranit, ca ce intra la mama in curte cu greu mai vrea sa plece.
Pusa: este o catelusa de rasa comuna care e pitica, este si batrana. Mama a gasit-o pe strazile unui sat vecin, era alungata de toti si nu o primea nimeni in curte. A luat-o si a bagat-o in masina, dar cand au oprit masina sa urce matusa mea, Pusa a zbughit-o si saraca de ea acazut intr-un sant plin cu namol. S-au chinuit parintii mei si pana la urma au scos-o, i-au curatat ochii, nasul si urechile, au invelit-o si hai acasa urgent sa spele catelusa. Acum Pusa e cea mai fericita ca are si ea stapani si o curte de pazit.
Bobita: este puiul Pusei (rezultat din iubeala cu Rex, catelul vecinilor care e si el destul de pitic si are bot de snautzer), este haios ca are picioarele foarte scurte, daca te uiti de sus la el ai senzatia ca e un taburet cu cap. Nu doarme decat in bucatarie si obligatoriu cu perna sub cap. E baiatul tatei.
Gogut: este un catel gasit in vara acesta intr-un gard de spini, unde se tarase din apa namoloasa in care a fost aruncat. Era cat o palma. Saptamna trecuta cand am fost la ei si l-am vazut se vacuse o frumusete de catelus. E sarmos si iubicios, doarme cu pisicu cel alb, si o iubeste foarte mult pe mama. Incearca el din cand incand sa o mai suga pe Pusa, batranica saraca il lasa ca e mama adoptiva si-l iubeste ca e in curte ei, si el saracu e orfan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

Dana p ,ai o mama extraordinara! Si mama era la fel,pe ea o mostenesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moka spune:

Vad ca iubitoarele de caini s-au lasat pe tanjeala, abia am gasit topicul asta, pee la pagina "n". Eu abia astept sa vad cum se va desfasura viata noastra si cu caine si cu bb care trebuie sa vina in curand. Mari, mici, latosi sau nu, pana la urma cainii fac parte din viata mea de mult timp si nu stiu cum m-as descurca fara ei. Mai nou, ca tot stau in casa si-mi zburda mintea, vreau sa-mi iau o pasare, ca nu necesita multa ingrijire si nici timp si glasuieste frumos, are cineva si bb caine si pasare? Cum se descurca?

Moka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Oricat de irezistibila ar fi dorinta de a avea un caine in apartament, gandindu-ma la bb, gandul mi se muta instantaneu.
Am avut intotdeauna caini si animale in casa dar de 2 ani i-au exportat la parintzi. Acolo au curte, livada, spatiu si parte de toata dragostea alor mei.
Inca nu am auzit pe nimeni sa imi spuna ca bb + caine in casa = ok
Este careva in situatia de a avea bb + caine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

DA! De ce nu ar fi ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Veniti pe 25-26 Octombrie la expozitia canina? (CAC-CACIB, Bucuresti, in door)

Q

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaesn spune:

Noi cred ca venim cu animalul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Noi am inscris una dintre "fete" in concurs. Asa ca o sa fim sigur-sigur acolo, periind de zor la "blonda". Oanaesn... veniti cu Weiss-Zdreanta?

Q (Gabriela)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by radu_tud

Oricat de irezistibila ar fi dorinta de a avea un caine in apartament, gandindu-ma la bb, gandul mi se muta instantaneu.
Am avut intotdeauna caini si animale in casa dar de 2 ani i-au exportat la parintzi. Acolo au curte, livada, spatiu si parte de toata dragostea alor mei.
Inca nu am auzit pe nimeni sa imi spuna ca bb + caine in casa = ok
Este careva in situatia de a avea bb + caine?

Radu Tudorica

Eu! Este OK! Cainele are 7 ani si-l avem de cand avea o luna. Alex are aproape 5 ani. Nu am avut nici un fel de probleme, nici boli, nimic!
Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si noi avem 2 ciini,un maidanez de 13 ani care a ramas si schiop acum si un ciobanesc german de 11 luni pe care il cheama Carlos si de care sintem indragostiti.
Valentina

Mergi la inceput