sarcina nr.3 cand?
Raspunsuri - Pagina 4
nicuratze spune:
In Bucuresti am nascut eu natural dupa cezariana cu dr Stefan Marian de la Spitalul Militar ( sigur ca nu risca daca sunt probleme,dar este de acord cu ideea de a incerca daca nu sunt probleme ).
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
sanziana27 spune:
Am 2 cezariene la distanta de 2 ani si 2 baieti...medicul meu s-ar fi bagat si la a 3 a cezariana (are o pacienta careia i-a facut 5 cezariene), dar suntem multumiti cu 2 copii (asa am vrut de la inceput) daca sunt 2 baieti inseamna ca asa a vrut Dzeu si nu fortez mana destinului de a mai vrea si o fetita, ca nu-mi garanteaza nimeni
vorba dr decat 3 baieti, mai bine 2
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D
ionica spune:
Sanziana ,eu am doua fete,Sophia are varsta lui Dragos, Sarah doar 4 luni, poate ne incuscrim.
Eu mai vreau inca un bebe ,desigur mi-as dori un baiat ,dar e bine venita inca o fata, intrebarea mea era ;
A3 a sarcina dupa o cezariana ,cand?oricum voi face tot cezariana ,nu cred ca voi lua riscul de a naste natural, la mine oricum nu s-a putut de la prima nastere, avand placenta inserata foarte jos.
inaioana spune:
Regula pe care o stiu eu este ca 6 luni dupa cezariana nu ai voie sa ramai insarcinata. Dupa cele 6 luni - e liber.
Poate ar fi bine sa vorbesti cu dr. dupa cele 6 luni, sa verificati cum s-a refacut uterul. Oricum, daca alaptezi este mai putin probabil ca vei ramane imediat.
Mult succes!
OanaRusu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LindaZ ... Oana Rusu si medicii din Targu Mures felicitari! Esti primul caz de care aud in Romania ca a nascut natural dupa cezariana! Mihaela Zaharia www.parenting.ro |
Multumesc
La cursul de unde am umblat eu, erau doua gravidutze ale caror mame nascusera natural dupa cezariana.
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor