sarcina nr.3 cand?
Raspunsuri - Pagina 2
acs spune:
Diferenta dintre bursucii mei (Maria, Ioana si Victor): 1 an si 8 luni, respectiv 2 ani si 9 luni. Toti trei prin cezariana.
Spor la bebe3! :)
fdoina spune:
este cineva pe forum care a facut 4 cezariene, asteapta al cincilea copil
are trei baieti si o fetita
eu am doua cezariene si mi s-a spus ca este bine sa fie un interval de doi ani intre nasteri, pentru ca materialele cu care se coase aici lasa de dorit
adita spune:
intre prima si a doua cezariana am un an si 8 luni, intre a doua si a treia tot atat, intre a treia si a patra 2 ani ( si intre a patra si a cincea or sa fie aproape 3 ani, dar deja nu prea mai are legatura cu subiectul)
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Sabina spune:
adita, ce ai in burtica acuma?:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
alba_ca_zapada spune:
Curajoaselor ... cand citesc de bebe 3 si peste ma ia ameteala!
As mai duce si eu pe langa "sarcina pretioasa" pe care am avut-o inca vreo 2 dar numai daca se poate sa ma adoarma in prima luna si sa ma trezeasca dupa ce trec colicile...bebelusilor
madau spune:
Off topic : Adita o sa fii o rasfatata...cu atatia flacai pe langa tine . Sa fiti sanatosi si sarcina usoara!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii si zorzonele
spic de grau spune:
Intrebare: in Ro daca ai o cezariana - din start al 2lea bb se naste prin cezariana?
Din topic asa imi face impresia si ma surprinde.
Eu de ex l-am nascut prin cezariana pe primul si natural pe al 2 lea.
inaioana spune:
Din nefericire, in general, da. Eu am vrut sa nasc natural a doua oara, nu aveam nici o alta indicatie pt cezariana decat ca facusem cezariana cu doi ani inainte. Se pare ca fiind in Ro o sa fac numai cezariene...