sarcina nr.3 cand?

sarcina nr.3 cand? | Autor: ionica

Link direct la acest mesaj

Chiar fetelor, dupa cat timp a treia sarcina?
Am doua cezariene, as dori sa aflu pareri de la mame cu 3 cezariene,
Multumesc
Noi vrem un baiat ,sotul are deja harem!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

Chiar fetelor, dupa cat timp a treia sarcina?
Am doua cezariene, as dori sa aflu pareri de la mame cu 3 cezariene,
Multumesc
Noi vrem un baiat ,sotul are deja harem!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

hm....ce ganduri crosetezi tu acolo?
eu am doua cezariene, cu distanta de un an si o luna intre ele. cand am ramas insarcinata cu fata, medicii(din RO) m-au trimis la avort. a venit pe neanuntate, ba chiar....misterios as putea spune...dar, am dus cu succes la capat sarcina. la a treia....nu stiu ce sa spun. am o prietena in State cu trei cezariena, intre prima si a doua sunt 8 ani, intre a doua si a treia doar un an si 6 luni. prima e fata, apoi doi baieti! nu a avut probleme...extra, cele normale legate de sarcina...acuma e puin mai dificil...ca are doi atomici in casa.

succes, sa fie baiat de data asta!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ionica, as vrea sa-ti impartasesc din experienta mea insa eu nu am decat o cezariana la activ - am doar 1 pui deocamdata. Dar iti pot impartasi dintr-a surorii mele mai mari. 3 cezariene la distanta de 2 ani una de alta. Au strambat doctorii din nas la a 2-a, dar la a 3-a sarcina( accidentala) au insistat sa intrerupa sarcina. Mai ales in conditiile in care mamica are 1,45m si vreo 45 de kg, iar taietura transversala(adica verticala). Dar n-au avut cu cine sa se inteleaga. Nici parintii, nici sotul, nici alti binevoitori. Si s-a putut bine-mersi. Sarcina dusa la termen fara probleme.

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hihi, Ionica, esti super simpatica. Cand l-am nascut pe fii-meu, in salonul in care am stat dupa era o mamica cu al patrulea copil nascut. Aveau patru fetite - au tot sperat sa le iasa baiat si nu au avut succes. Totul depinde de tatic
Bafta, sa va iasa planurile cum doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Am cunoscut o tipa in spital cu 3 cezariene si bb4 in burtica. Avea baieti si spera sa faca o fetita. Diferenta intre copii era de 2-3 ani. A nascut in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Eu am doua cezariene. Cand eram pe masa de operatii cu al doilea baietel, ii povesteam doctorului ca nu am reusit sa fac si eu o fetita. Iar doctorul mi/a spus ca poate din a treia incercare. I/am spus ca nu cred ca mai rezista uterul meu pentru inca o cezariana. A zis ca el imi garanteaza 4 cazariene, la distanta de 2 ani intre ele, la a 5/a ma trimite in strainatate.
Deci se poate. E adevarat ca doctorul mai este mai curajos din fire.
Asa ca spor la treaba!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Eu am 2 ceza la distanta de 1,7 ani. Sicera sa fiu mi l-as dori si pe nr.3 peste ceva timp.
Nasa mea are 3 ceza, primele 2 la 1,4 ani distanta si a3-a dupa 6 ani. Are o prietena cu 5 copii (1 natural + 4 ceza).
Medicii din Ro sunt mai reticenti, dar daca esti sanatoasa si uterul se prezinta bine nu vad de ce sa nu faci mai multe operatii.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu sunt acum insarcinata cu al treilea copil, primii doi nascuti prin cezariana. Intre primii doi au fost exact 2 ani si acum vor fi 4 ani daca nasc la termen. Si daca uit cat de rau imi e acum (si mi-a fost la fiecare sarcina la inceput) ma mai arunc si la al patrulea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Multumesc pt. raspunsuri fetelor,

Wow, freedelia felicitari pentru a treia sarcinace ai avut la inceput fete?
Mie de la fete ime este rau in primele 3 luni de sarcina, se pare ca la baieti nu prea ai simptome din astea.

Curaj si sarcina usoara!

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

ionica eu la prima sarcina, baiat, m-am tarat pe jos de rau. Am doua cezariene la activ, doctorul mi-a spus ca ma asteapta si la a treia daca mai vreau. Deocamdata nu mai vreau, mai stam putin. A da si eu as vrea, daca va fi, al treilea baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Dar..Ionica - poate vei putea naste normal! E vreo problema de ai facut cele 2 cezariene?
Oricum - am inteles ca se pot face 4 cezariene fara probleme.
Lasa totusi 2 ani intre ele.

Mergi la inceput