Retete rapide
Raspunsuri - Pagina 12
louisea spune:
quote:
Originally posted by Mia.
CURCAN
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
??????
Ględelig Jul!!! Craciun fericit!!!
------------------------
poze noi cu Bandit
mephala30 spune:
Prajitura cu foi de napolitana aici
Se face usor si repede. Si e ft. buna.
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
loneanbianca spune:
O RETETA RAPIDA PT AMATORII DE SALATE IN SPECIAL: SUNCA,MERE RASE, CEAPA ROSIE SI CONDIMENTE DUPA GUST... TOATE AMESTECATE CU MAIONEZA!!!E F. BUNA (DACA O MINCATI NU VA DATI SEAMA DIN CE ESTE) MERITA INCERCATA!!!
POFTA BUNA!
Bianca
Poze
AdynaB spune:
Saluti fetele,va dau si eu o reteta rapida si delicioasa(cui ai place pestele):
Se fierb 3 cartofi mai mari in coaja circa 30 min.Dupa fierbere se taie pe lungime si se scobesc,scobeala se amesteca cu o conserva mica de ton,o ceapa taiata marunt,2 lingurite de mustar si se umple la loc cartofii.Pe o tava se pun cartofii umpluti apoi se pune pe ei smintina mai lichida.Se lasa la cuptor circa 20 min.
Adyna si Selina bambina
danyce spune:
Super suna reteta ta, AdynaB. Cred ca o fac vineri.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Doris-Alina spune:
Fetelor va scriu si eu o reteta rapida, buna,satioasa,si aspectuoasa.
Se numeste cuibusoare de oua.
Daca aveti ramas de ieri sau de la masa de pranz pireu de cartofi ,nu-l aruncati.Prajiti intr-o tigae bacon taiat cubulete sau costita,scurgeti bine uleiul,si amestecati pireul cu baconul prajit.
Pregatiti un castron rezistent la cuptor,puneti pireul amestecat cu costita,si va mai trebuie cateva rosii(cate persoane sunt la masa,una de fiecare).Taiati capacelul la rosii,curatati miezul,si in fiecare rosie spargeti un ou. Aceste rosii cu ou in ele,se aseaza usor in castronul cu pireu ,dupa care se rade cascaval si se da la cuptor.Pofta Buna !!!
Doris
doris
Georgetachiu spune:
Sunt noua pe aici, dar va urmaresc de mult timp si sunt incintata ca am gasit un grup de oameni care au cam aceleasi ocupatii pe care le am eu: copii, casa, familie, mincare (si prajituri sau torturi), gospodarie in general, poate si croitorie cite putin.... eu de asemenea imi place sa desenez si am facut o ocupatie pe care am impartasit-o cu copii, petrecind astfel timp cu ei de cind au fost mici.
Va dau si eu o reteta (destul de rapida) de
Salata de cartofi cu mazare (mazare verde boabe)
3-4 Cartofi mijlocii, fierti in coaja, curatati si taiati in cuburi
3-4 oua fierte tari, taiate in felii
1 legaturica de ceapa verde, spalata si taiata marunt
mazare verde boabe (fiarta si racita, sau congelata, dar dezghetata la temperatura camerei)
mayoneza
smintina
mustar
sare si piper dupa gust
marar verde tocat marunt
Se amesteca cartofii, ouale, ceapa verde, boabele de mazare, mayoneza, mustarul si smintina dupa gust, sarea, piperul si mararul. Cind este bun de sarat, etc. se amesteca feliile de oua (se adauga la urma pentru a nu se zdrobi prea tare).
Se poate servi ca felul II sau ca si garnitura la fripturi, etc....
Pofta buna,
Georgeta B. Chiu - Chicago
alexa121 spune:
Salata italieneasca
Ingrediente: 100 gr morcovi curatati, taiati rondele si fierti in apa clocotita si sarata, 100 gr fasole verde, curatata,taiata in 2-3 bucati, fiarta in apa clocotita si sarata, 100 gr cartofi, curatati de coaja, taiati in cuburi de marime potrivita si fierti in apa sarata, 100 gr boabe de mazare fiarta, 150 gr de masline, 4 oua rascoapte, marar si patrunjel. Legumele fierte si racite, se aseaza in salatiera. Se mai adauga masline curatate de simburi, verdeata taiata marunt si 4 oua rascoapte taiate in sferturi. Aceaste cantitatii se amesteca usor cu maioneza, salatiera se garniseste la alegerea gospodinei.
sexy spune:
Aripi picante
se poate alege ce sos doriti din cele 2.
Sos nr 1
· gem de capsuni (25%)
· ketchup (75%)
· usturoi pisat
· ghimbir proaspat
· boia iute
Sos nr 2
· ½ ceasca de ketchup
· ¼ ceasca otet balsamic
· 2 linguri de zahar
· 4 lingurite praf de usturoi
· 4 lingurite Worchester
· 3 lingurite Tabasco
· doua lingurite mustar
· 2 lingurite boia iute
· putin ulei de masline
se gatesc aripile pe gratar(TIGAIE) sau in cuptor pana sunt pe trei sferturi gata, timp in care se amesteca intr-un vas toate ing marinatei. Se scot aripioarele, se pun fierbinti in amestec, se acopera bine si apoi se pun la foc, in varianta pe care ati ales-o.
In final se pot consuma alaturi de un sos pe baza de maioneza, usturoi, smantana, dupa dorinte se poate consuma cu orce salate.
o alta varianta e sa le dati prin faina,si le puneti la prajit in ulei incins.
succes.
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by sexy
Aripi picante
se poate alege ce sos doriti din cele 2.
Sos nr 1
· gem de capsuni (25%)
· ketchup (75%)
· usturoi pisat
· ghimbir proaspat
· boia iute
oileuuuuuuuuu nu imi spune asa ceva..........ca mor aici nu alta.
tie ti-a placut???gemul ameastecat cu ketchupul si cu boia iute????????