reduceri de sezon 2009

reduceri de sezon 2009 | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Fetelor cand incep oficial reducerile de vara?Nu prea am timp de pierdut prin magazine dar o colega mi-a spus ca au inceput deja reducerile (ex.Teranova).Daca a-ti vazut reduceri hai sa ne informam una pe alta,pe mine ma intereseaza mult hainutele de copii.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

si la carrefour au reduceri de 30% la confectii si incaltaminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

in Baneasa Shoping City sunt de si de 70%. Si la Plaza la fel. Am fost joi seara in Plaza si am luat cate ceva de Famos Brands iar sambata mai crescusera procentul la unele produse.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adialex spune:

la okaidi au super reduceri, am luat pt pitik 2 prechi de blugi cu 40 lei bucata, super frumosi; si la zara pt copii am vazut reduceri, destul de mari la unele produse;
spor la cumparaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Da stiti cumva cand intra reducerile de 50-75% la produsele tex din carrefour? Ca vreau si eu sa ma aprovizionez cu niste bluzite/tricouri ca le pateaza de mama-mama, iar in septembrie mergem la gradi.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

La Energiser sunt reduceri de 40%. Am luat azi o geaca de blugi foarte draguta cu 37 RON.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Stefi
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Da stiti cumva cand intra reducerile de 50-75% la produsele tex din carrefour? Ca vreau si eu sa ma aprovizionez cu niste bluzite/tricouri ca le pateaza de mama-mama, iar in septembrie mergem la gradi.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

acum sunt. am fost eu azi si i-am cumparat cu reducere 50%

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Multumesc nemary. Dau si eu o fuga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fiona67 spune:

Acum reduceri sunt peste tot - Z, Debenhams, Okaidi etc - dar nu prea mai gasesti mare lucru, deja au venit colectiile noi, de toamna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Am gasit lucruri tare dragute la Hansel si Gretel cu reducere de 70-80%.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sebi are nevoie de voi!!!
Si ingerii au nevoie de ajutor...
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meb spune:

puisorul, unde e magazinul hansel si gretel?

Mergi la inceput