Stapanul absolut al telecomandei...
Raspunsuri - Pagina 5
camelia-daniela spune:
Laura,
m-ai fäcut sä rid!!!...dai ai mare dreptate!!!...si eu gindesc la fel, cu toate cä fiecare e cu holbofonul lui!!!
Eu il tin ca sansä de retragere, in caz cä mi se urcä singele la cap!!!...nu am nervii sä mä uit la Formula 1, cum aleargä aia 50 de runde in cerc!!!...sau la fotbal, cind trag pe lingä poartä!!
Dar cind 2 persoane ( sau 3 ) väd aceeasi emisiune, ne adunäm toti si mai si comentäm pe lingä...asta face pläcere!!
Si la noi se cam räcise atmosfera, dar asa cum ti-am descris, este totul in ordine...numai pe fiul meu nu stiu cum sä fac sä-l scot din computer!!!...nici la asta nu ne certäm, cä avem 3 bucäti, dar eu si fata, nu ne omorim de dragul lui...noi jucäm mai bine un joc de cärti, sau altceva.
Acum l-am amenintat cä o sä se intimple o catastrofä inevitabilä, si nu mai face mutre cind ii zic sä vinä cu mine la cumpäräturi sau in altä parte!!!...a invätat deci, sä facä sacrificii!!
Vä pup pe toate, Cami.
diafera spune:
Buna fetelor,
Din cate vad aceasta problema este frecventa. Dar nu princep (s-au n-am inteles eu deloc) de ce nu va puneti placa TV si pe calculator? Astfel problema este rezolvata pentru cele care au un calculator si un televizor. Eu si sotul meu avem 2 calculatoare (suntem programatori) din care pe unul am pus o asemenea placa. Exista placi care vin in pachet cu tot cu telecomanda ...dezavantajul e ca in momentul cand ti se face somn .. trebuie sa te misti sa inchizi si calculatorul. In curand ne vom muta intr-o casa mai mare .. si m-am gandit in asa fel incat sa imi fie si mie bine daca sta numai cu telecomanda in mana. Cum nu avem deocamdata nici un tv.. ci doar calculatoare.. primul tv ce-l vom lua va fi unul micut .. la bucatarie... i-am si aranjat deja suportul...asta ca sa ii mai dau si eu cate ceva de facut.. niste carofi de curatat.. sau vad eu.
In dormitor nici nu ma gandesc sa pun tv pe viitor... se zice ca strica relatia
Daiana30 spune:
quote:
Originally posted by PITI
Acum incarc programul de care vorbeai Daiana si sa vedem daca oi reusi sa vad ceva cu el.Apropo, este gratis?
M.DRAGU
E gratis, dar vezi ca trebuie sa faci dowland la ce te intereseaza, ca sa poti vedea ceva.
Daiana