Stapanul absolut al telecomandei...
Raspunsuri - Pagina 3
lorelei_19 spune:
La mine e chiar invers: sotul nu se uita niciodata la tv! La inceputul casatoriei m-a terorizat ca tv-ul e facut sa manipuleze masele, ca mult mai educativ e sa citesti ziarul, sa citesti o carte sau sa incerci sa traiesti tu insuti viata, nu sa te uiti ce fac altii. Asa de tare combatea tv-ul, ca vreun an nici eu nu m-am uitat. Acum insa, de 2-3 ori pe saptamana, ultima ora inainte de culcare, mi-o petrec in fata tv-ului. Si savurez din plin
gongutza spune:
Credeam ca doar eu sunt in aceasta situatie a tiraniei sotului....mai fetelor si daca plec o secunda de la tv el schimba canalul,cautand fie sport,fie ceva filme cu pac pac si alte cele....noroc ca il mai intereseaza si pe el discovery...da pe reality tv la nasteri si alte emisiuni medicale ca cica el nu suporta sa vada sange...da la filme sangeroase cum s-o uita oare???
Cu calculatoru...aici e alta poveste...ca avem doua si nu are tupeul sa se instaleze comod la al meu ca stie ca fac scandal...nu de alta dar ultima data cand l-am lasat sa il foloseasca mi-a instalat numai delta force si alte jocuri din astea si m-a mai si pricopsit cu un virusel de pe net asa ca i-am spus clar sa isi mute gandul de la el...poate butona doar in prezenta mea...ba mai mult am pus si parola sa nu poate face mai nimic fara permisiunea adminstratorului
adina
Rodica spune:
EU sunt stapanul telecomenzii!!!!, pana vine voinicul ANdrei cu urlete de MINI MINI MAX!!!!!, Tati tre' sa stea la coada...
ghiza spune:
Salutare,
Aceeasi problema si la casa mea. Daca nu mor peste 20 de persoane pe film nu e bine. Cand aude ca as vrea sa vad o comedie romantica se ZBURLESTE. Asa ca singura solutie e sa vizionam actiune........
sau ce-ai zice de asta" Without deviation from the norm, progress is not possible"(Frank Zappa-musician and composer)
Lorelai182003 spune:
Si noi avem astfel de probleme; de fapt eu le am ca el nu prea se sinchiseste. Mie nu prea imi place sa ma uit la TV singura, nu stiu de ce da pur si simplu ma plictisesc, niciodata n-am putut urmari singura de la cap la coada un film. In schimb imi place la nebunie sa ma cuibares la pieptul sotului si sa ne benoclam amandoi la TV. Numai ca acum urmeaza bomba: el se uita ba la Sf-uri, ba la crime, batai si alte traznai cu extraterestri si monstruleti de pe planeta Zion. Faza nasoala e ca ajunge cam tarliu acasa si cam adoarme in drum spre perna, DAR cu telecomanda in mana. Eu vazand ca el sforaie deja atentez la sceptru dar pac! parca are detectoare de miscare, temperatura si alte chestii ca imediat se trezeste si ma intreaba foarte contrariat ce aveam de gand sa fac.Imi vine sa-l omor!!!!!! O data i-am ascuns-o o zi intreaga si sa vedeti ce stressssat era!
Pupici
Lorelai
scarmanus spune:
Andrushka, incercati sa stabiliti niste reguli de folosire a telecomandei. Spune-i cand sunt emisiunile care te intereseaza pe tine, intre ora x si y, si spune-i clar ca atunci vrei sa te uiti tu la televizor, pentru ca pe urma poate sa se uite el la emisiunile care-l intereseaza. Incercati sa cadeti de acord asupra UNEI emisiuni pe care sa o vedeti impreuna, incearca si fa un efort sa te uiti cu el la un film de actiune, iar data viitoare spune-i ca aai vrea s avezi impreuna cu el nu stiu ce de pe discovery. (Aminteste-i ca si tu te-ai uitat la ce a vrut el, daca e cazul).
Poate o sa functioneze si la voi, ca la noi merge. Varianta unui alt televizor e si ea buna, insa nu o sa va faca sa va uitati impreuna la o eminiune in vecii vecilor. Or, poate ca asta iti doresti un pic..
scarmanus
Sinaia spune:
Doamnelor, tre' sa recunosc cinstit ca aveti dreptate. Eu unu' imi dau seama de ce fac dar pe de alta parte, parca o fortza malefica imi smulge pantofii din picioare, ma imbrinceshte pe canapea, imi smulge cartea din mina, imi pune scrumiera pe masa, cana de kafe in fatza, rinjetul timp pe fata si telecomanda in pumn si ma tine tzintuit pina spre dimineata cind ma duc jurindu-ma ca nu mai fac, la culcare... evident, dupa circa 3-4 ore ma trezesc cu un cap dublu ca dimensiuni, niste ochi de testoasa ninja si un chef de viata ceva de speriat. Intr-o vreme am mai lasat televizorul din cauza ca pc-ul era in alta camera dar dum eram sfisiat intre aceste 2 "activitati" am rezolvat-o si pe asta..mi-am luat laptop ...dovada ca acum e 2h13 , citesc forumul asta si ma uit la o pasionanta dezbatere asupra constitutiei (la stiri la protv in reluare)... aveti dreptate dar dupa cum vad e un fenomen de masa, ca o boala incurabila asa ca nu puteti face mare lucru
ANDRUSHKA spune:
Sinaioti si sinaiote (vorba lui Toparceanu...) bine ati venit printre noi. ( Apropo, te asteptam si la subektul pentru ploiesteni si prahoveni) Problema era, in subektul aci de fatza nu cat de mult stai in fata TVului ci c\um IMPARTI telecomanda si cum faci concesii, astfel incat sa vada si EA , biata, dupa o zi intreaga de munca, o emisiune pe sufletul ei.Ieri, al meu barbat a declarat greva, era si tare obosit, saracul si a stat toata ziua la TV, la o cura de NASUL (toate partile pe DVD) plus Scarface si alte Mafiotzenii... La sfarsitul zilei se plimba prin casa ca un adevart cappo del tutti cappi ( sper ca asa se scrie..), cu bratele departate de corp si privindu-ma cu pleopele pe jumatate lasate, zicandu-mi : " Are you talking to me?" Cand l-am pus sa spele vase a ripostat ca un adevarat mafiot nu se coboara la asta.. dar n-a avut scapare... cum poate sa spele bani, poa' sa se ocupe si de niste amarate de vase!
PeSe: Fromoasa vilishoara aia a ta! Ia sa ma port eu fromos cu tine pe forumu' asta poate ma -invart de-un discount cand mai vin prin Romanica .. hehe! Am fost pe Cumpatul chiar pana sa plec...
Yesterday I dared to struggle, today I dare to win!
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by ANDRUSHKA
cum poate sa spele bani, poa' sa se ocupe si de niste amarate de vase!
Misto de tot poanta!!!
Andreea, ce zici, o punem de-o vacanta la vilisoara ca tare misto mai e
Oana_B