Spre rusinea mea, am promis cuiva de pe forum( am comunicat pe PM) niste dvd-uri cu desene in romana( nu sa i le vand, doar sa ii fac niste copii si ei). M-am luat cu alte preocupari si am uitat definitiv( rusine mie, stiu). Mi-am amintit de curand, am facut copii la vreo 20 dvd-uri, dar.. nu mai stiu cui i le-am promis. Mesajele private au fost sterse( am discutat pe la inceputul anului).
Pentru ca nu ma simt bine si mi se pare urat faptul ca nu mi-am tinut o promisiune, apelez aici, si o rog pe fata cu care am vorbit, sa ma contacteze.. Scuze daca subiectul nu isi are locul pe-aici..
Mie nu... dar zau ca nu m-as supara daca mi-ai da cateva desene, mai ales cu Thomas
. Lui Andrei ii plac teribil si nu prea are cum sa le vada la Minimax.
Imi dai si mie? Te rooog, pliiz, pliiiz, pliiiiz....!
Si-ti platesc macar DVD-urile, daca nu si munca prestata, eventual primesti niste dulci de la Andrei on-line ( c-avem camarutza Web, si n-o prea folosim...
).
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
Nici mie nu.. dar esti teribil de simpatica
Lara, mami de Ioana
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
Andreea,cate episoade cu Thomas vrei? Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mie
nu-i nici o problema mi le trimiti acum, oricum pe 30 mai ajung in tara, deci vin la fix