Alergie maxima la mucegai, vaccin sau nu?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Si baiatul meu (3 ani) e alergic, inca nu stim la ce, sper sa aflam saptamana viitoare, cand avem o alta programare la alergolog. I-am facut si eu intai IgE totale, care au iesti f mari, apoi un set de teste la alergeni din aer, dar nimic... Marti ii va face dr teste cutanate la inca cativa alergeni. E important sa aflam la ce e alergic. Apoi m-ar interesa si pe mine acel vaccin, chiar o voi intreba pe dr. Si o voi intreba si de efecte adverse si de posibilitati de vindecare, pt ca tare mi-as dori sa am un copil care sa poate face si sport daca vrea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mihaela, are efect? Poti detalia putin?

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Se pun patru picaturi sub limba, in timpul micului dejun, cu un picurator cu arc atasat la sticluta. Au un gust usor sarat.

Mihaela si al meu tot Staloral ia, tot asa 4 picaturi, numai ca eu i le pun intre buza si gingie. De ce i le dadeai in timpul micului dejun? Nu e mai eficient daca e dat inainte de masa cu ceva timp? Le tinea un pic sub limba sau le inghitea imediat ce i le puneai? Poti sa imi dai niste detalii, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ary_v

Citat:
citat din mesajul lui StMihaela

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Mihaela, are efect? Poti detalia putin?

Se pun patru picaturi sub limba, in timpul micului dejun, cu un picurator cu arc atasat la sticluta. Au un gust usor sarat.

Mihaela si al meu tot Staloral ia, tot asa 4 picaturi, numai ca eu i le pun intre buza si gingie. De ce i le dadeai in timpul micului dejun? Nu e mai eficient daca e dat inainte de masa cu ceva timp? Le tinea un pic sub limba sau le inghitea imediat ce i le puneai? Poti sa imi dai niste detalii, te rog.

Asa scria in intructiuni, ca se iau in timpul micului dejun. Se tineau putin sub limba, nu mai stiu cate secunde (pana in 2 minute, in orice caz).
O sa caut instructiunile, ca sa fiu mai exacta.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

multumesc frumos pentru raspunsurile voastre.
ideea e ca Diana nu face nici o criza, desi alergia la mucegai e maxima, cel mai ridicat factor posibil, v-am zis ca am ajuns la alergolog deoarece ii apar in fiecare primvara petele si bubitele alea dar in rest alte simptome nu are.
aici unde stam de 2 ani nu avem deloc mucegai, unde am stat inainte am avut in primii ani de viata ai Dianei, pe urma nu, deci am admis ca e posibil sa se fi declansat de atunci, dar nu stiu ce sa zic tinand cont ca ultimele rezultate sunt aceste:

Penicillium notatum [M1] valoare 0
Cladosporium herbarum [M2] valoare 0
Aspergillus fumigatus [M3] valoare 1.7 (valoarea de plecare este 0.62)
Mucegai [M6] valoare 6

mai are derm. pteronyssinus [D1] valoare 0.7 in conditiile in care plecaa normalul de la 0.26

Donati cei 2% catre Asociatia "Inima Copiilor"

Mergi la inceput

am gasit astea daca va intereseaza:

http://www.halcis.ro/

http://www.hal-allergy.com/en/depot·hal-f.i.t.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Multumesc si eu pentru detalii. Imi sunt de foarte mare folos.

Mergi la inceput

Din prospectul de la Staloral, pagina 6:
Se recomanda administrarea medicamentului in timpul micului dejun.
Doza acestui extract este obtinuta prin apasarea pompei medicamentului, plasata direct sub limba, si mentinuta in acea pozitie timp de doua minute inainte de a fi inghitita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ary_v spune:

Multumesc pentru informatii!
Ma bucur sa aud ca are rezultate bune. O oarecare imbunatire parca vad si eu dar inca nu vreau sa imi fac iluzii. Vom vedea in timp.
Multa sanatate si voua!

Mergi la inceput

nu mai stie nimeni despre alergia la mucegai si despre vaccin?
eu sunt foarte foarte nehotarata daca sa incep aces tratament cu fata ema, mai ales ca asa cum v-am spus ea nu face nici un fel de crize, nu are probleme respiratorii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danielac

nu mai stie nimeni despre alergia la mucegai si despre vaccin?
eu sunt foarte foarte nehotarata daca sa incep aces tratament cu fata ema, mai ales ca asa cum v-am spus ea nu face nici un fel de crize, nu are probleme respiratorii...

Daca medicul o recomanda si ai posibilitatile materiale sa suporti tratamentul in urmatoarele luni (pt ca recunosc ca e cam scump) ... e bine sa-l faci.
Multa sanatate!

Mergi la inceput