Fumatul in spatiile de joaca

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Fumatoare fiind, imi vine sa le bat pe mamele care fumeaza cu copiii pe strada. Intr-o zi era una cu un bb in port bb si tragea dintr-o tigara si tot fumul se ducea la bietul copil....Imi venea sa ma duc sa ii dau o palma....Altadata era una gravida cu o fetita de vreo 3-4 ani si si-a aprins o tigara in statia de autobuz....Cand le vad gravide si fumand....si pe strada...Doamne! Eu nu am mai fumat cat am fost gravida si am alaptat...Bebe e mai presus de viciul meu, ea nu are nici o vina. Si nu as fuma niciodata cu ea langa mine. Daca ma urc in taxi cu ea si taximetristul fumeaza il rog sa stinga tigara, macar sa nu mai inghita atata fum. Oricum, tipa cu portbebe-ul cred ca este maximul de ....nici nu am cuvine!

http://picasaweb.google.com/cristina.catana

http://puppa.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

Fumatoare fiind, imi vine sa le bat pe mamele care fumeaza cu copiii pe strada. Intr-o zi era una cu un bb in port bb si tragea dintr-o tigara si tot fumul se ducea la bietul copil....Imi venea sa ma duc sa ii dau o palma....Altadata era una gravida cu o fetita de vreo 3-4 ani si si-a aprins o tigara in statia de autobuz....Cand le vad gravide si fumand....si pe strada...Doamne! Eu nu am mai fumat cat am fost gravida si am alaptat...Bebe e mai presus de viciul meu, ea nu are nici o vina. Si nu as fuma niciodata cu ea langa mine. Daca ma urc in taxi cu ea si taximetristul fumeaza il rog sa stinga tigara, macar sa nu mai inghita atata fum. Oricum, tipa cu portbebe-ul cred ca este maximul de ....nici nu am cuvine!

Ohoo..Puppa, mai usor cu violenta! Ai fugit de la subectu' tau si vii aici sa agiti spiritele! Glumesc...partial! De ce partial! Pai noi aici am cazut de acord deja de cateva zile bune asupra unor lucruri. Sa fac si eu rezumat ca Natynic
1. Nu suntem absolut niciuna din noi de acord, fumatoare sau nu, cu fumatul in spatiile de joaca ale copiilor sau in nasul copiilor.
2. Ce face fiecare cu copilul lui, este fix treaba lui, responsabilitatea lui si nimeni nu are dreptul sa-i vina "sa-l ia la palme". In fond este responsabilitatea sau mai bine zis iresponsabilitatea lui ...daca Doamne Fereste copilul lui face cancer la plamani.
3. Nici eu nu am fumat gravida, nu am fumat cat am alaptat, dar acum fumez... nu cu fi-mea in zona, nu cu fi-mea in camera, nu langa fi-mea, dar nici langa copiii altora!
4. Un alt lucru vorbit aici...violenta verbala, privirile piezise sau tonurile acuzatoare nu ii alunga pe nesimtiti, iar pe cei care sunt simtiti, dar pur si simplu din neatentie fumeaza in zona copilului ii face sa devina nesimtiti...adica: daca X sta sa zicem in parc...pe o alee (nu la locul de joaca) si fumeaza si vine o mamica cu un copil fix in spatele lui...NU ESTE VINOVAT X decat pentru ca nu are ochi la spate (pentru ca pana una alta fumatul in aer liber nu este interzis). Daca mamica comenteaza rautacios, malitios etc....X va reactiona urat...daca mamica ii atrage atentia pe un ton civilizat ca in spatele lui este un copil...atunci, in 8 cazuri din 10, X isi va cere scuze si va stinge tigara sau va pleca de acolo. Vei spune X sa fumeze la el in casa...ok! X are copil mic, nu fumeaza in casa, fumeaza si el o tigara pe o alee intr-un parc! Corect?
O seara buna

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Puppa

Ce sa mai zic, la un asemenea mesaj ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Oanamada, am citit tot topicul....si acum mi-am adus aminte de cele doua faze....Gata nu mai bat pe nimeni..:) Stiu ca fiecare e cu viata lui, tocmai de aceea nu m-am dus sa le trag de maneca pe cele doua. Oricum daca ele nu isi dadeau seama cat de mult gresesc, orice mustrare venita din partea oricui, e frectie la picior de lemn. Vorbeam singura daca vroiam sa ii tin teorie! Si oricum erau mai in varsta decat mine asa ca ...cred ca palmele mi le luam eu, pentru ca indrazneam sa le deranjez, eu o pustoaica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

acuma sa va zic eu ce am vazut recent....in parculetul unde merg ocazional, una din mamicile fumatoare de acolo a simtit ca vine vara si trebuie sa inlocuiasca ceaiul (de lactatie????) cu altceva.

O imagine faorte pitoreasca: mamica singura asezata pe o bancuta cu bebe in carucioriul parcat langa, cu tigara in mana, vorbind la telefon si band o bere heineken.....

in fond treaba ei :) daca nu ar fi fumat, chiar as fi admirat-o :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Hai ca m-ati intaratat. Cred ca ce-am vazut eu din masina nu poate fi batut. Stateam la stop, barbatu-meu la volan, eu in spate cu bebe in scaunel. Imi arunc ochii in dreapta si ce vaz? In masina de pe cealalta banda, domnul de la volan fuma vartos iar langa el, pe locul mortului, se afla consoarta cu un bebe de aprox 5 luni in brate. Top that, if you can!

You cannot both dance and not pay the piper.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamona

acuma sa va zic eu ce am vazut recent....in parculetul unde merg ocazional, una din mamicile fumatoare de acolo a simtit ca vine vara si trebuie sa inlocuiasca ceaiul (de lactatie????) cu altceva.

O imagine faorte pitoreasca: mamica singura asezata pe o bancuta cu bebe in carucioriul parcat langa, cu tigara in mana, vorbind la telefon si band o bere heineken.....

in fond treaba ei :) daca nu ar fi fumat, chiar as fi admirat-o :)

...pai berea creste lactatia...nu asa zic batranii????
Oricum, tare faza! Trista, dar nu te poti abtine sa nu razi gandidu-te la cum arata!

Mihaelka...peste vreo cateva luni...precis il vezi pe ala micu' pe un Harley...la ritmul de "dezvoltare"...pe scaunul mortului, tata fumeaza....

Radem noi, radem, da' nu-i a buna...

La mine topul topului a fost acela cand am vazut o mamica chinuindu-se cu tigara intr-o mana sa-si dea bebelusul pe tobogan (cred ca era cam de-o varsta cu fi-mea- bebelusul nu mama...desi la creier cred ca si mama era de-o varsta cu fi-mea!)

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Putin in afaratopicului (pentru ca nu fuma) e ceea ce am vazut eu intr-o masina. Mama era la volan, baietelul de vre-o 5-6 ani in dreapta, fara centura (pe locul "mortului") iar in bratele mamicii de la volan statea fetita de vre-o 3 anisori!!!

Daca isi aprindea si tigara era....

Mergi la inceput