Otita seroasa , singura solutie timpanotomia ??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nico27 spune:

buna,numele meu este Nico.Si noi dupa o singura otita am ramas cu lichid,fiul meu are un an si o luna.trebuie operat,asa au spus dr,avem programare pentru operatie intr-o luna.ce stiti despre lumanarile de urechi?
a incercat cineva?
am vb cu o mamica ,amandoi copii au avut otita seroasa ,trebuiau operati.a folosit lumanarile de urechi si dupa cateva folosiri sau vindecat.dar,nu stiu mi-e cam frica sa incerc.voi ati auzit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Eu nu am mai auzit de asa ceva, poate ne lamureste cineva. E o metoda medicala sau ?

Sibylle

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico27 spune:

buna.Nu e o metoda medicala,lumanari de urechi da o cautare pe google.acum se gasesc si in Ro,aici le gasesti in farmacie.prea multe nu stiu nici eu,din ce am auzit.Dar nu se folosesc daca copilul a fost deja operat sau are leziuni ale timpanului
.si nici nu stiu daca la un bebe de 1 an se pot folosi,tocmai de aceea am intrebat pe forum,cred ca am sa ma duc in farmacie sa intreb,cineva mi-a spus ca ajuta garantat,mi-e frica sa incerc desi inainte de operatie as vrea sa incerc,poate totusi reusim.sunt lumanari care le arzi la un capat,sunt goale inauntru au doar un filtru pentru a nu se scurge ceara in ureche,se pare ca face urechea sa respire si lichidul se poate drena singur.o mama spune ca a functionat la amandoi copiii,nu stiu dar noi trebuie sa mai facem o operatie la testicole,nu reusim sa-l operam din cauza ca are raceala dupa raceala,tocmai de aceea vreau sa incerc poate reusim sa scapam macar de operatia de ureche.daca le gasiti va sfatuiesc sa nu le folositi singure ci numai cu sfaturi de la farmacie sau dr,desi dr sunt impotriva lor.poate stie cineva mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna dragi mamici!
Tocmai ma informam si eu despre otita, fiindca Maria, fiica mea cea mare a facut o otita congestiva de data aceasta, dupa ca luna trecuta imi facuse otita seroasa.:((
Suntem si noi cu antibiotic, secretii muuulte, iar joi mergem la control.
Chiar nu stiu ce sa mai fac cu ea...nici azi iarna nu mi-a racit cat mi-a racit acum...
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Daca tot ati adus subiectul pe prima pagina, vreau s ava spun ca pana la urma nu am facut nici o operatie, s-a retras lichidul cu antibiotic si acum aude bine.

Mergi la inceput

Ma bucur, Anda!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pe mine ma apuca groaza, chiar e necesara operatia?
eu am avut otita seroasa, prima in urma cu vre-o 7 ani, apoi recidiva peste doi ani, peste alti doi ani alta... la a treia m-am trata vre-o 4 luni..., numai la acelasi medic. am experiente din trecut, cu pareri ale mai multor medici, care m-au incurcat si mi-au dat diagnostice false
fiecare otita am tratat-o conform indicatilor medicului, la ultima am ajuns in final la injectii. desigur, ca in timpul celor 4 luni, timpanu-l s-a perforat si lichidul s-a scrs incet....dar m-am vindecat complect atunci si vad ca inca n-a recidivat.

desigur ca medicul e cel care stabileste pana la urma cu se rezolva problema, dar chiar cu operatie? operatia inseamna o mica impunsatura langa timpan si extragerea lichidului de acolo....

sanatate copiilor vostri!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

pe mine ma apuca groaza, chiar e necesara operatia?
eu am avut otita seroasa, prima in urma cu vre-o 7 ani, apoi recidiva peste doi ani, peste alti doi ani alta... la a treia m-am trata vre-o 4 luni..., numai la acelasi medic. am experiente din trecut, cu pareri ale mai multor medici, care m-au incurcat si mi-au dat diagnostice false
fiecare otita am tratat-o conform indicatilor medicului, la ultima am ajuns in final la injectii. desigur, ca in timpul celor 4 luni, timpanu-l s-a perforat si lichidul s-a scrs incet....dar m-am vindecat complect atunci si vad ca inca n-a recidivat.

desigur ca medicul e cel care stabileste pana la urma cu se rezolva problema, dar chiar cu operatie? operatia inseamna o mica impunsatura langa timpan si extragerea lichidului de acolo....

sanatate copiilor vostri!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Din pacate, da, e necesara extractia secretiilor din ureche.Daca percicliteaza viata copilului.
Rezolvarea in cazul tau a fost ca s-au eliminat secretiile, si a dus la vindecare.
La noi a fost ok, in cele din urma, s-au eliminat secretiile vreo saptamana de imi era groaza sa vad ce iese din nasukul ei:(
Acum e mai bine Maria, urmeaza sa-i facem o audiograma, sa vedem cum sta cu auzul.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

pe unde mai exact se face operatia asta de punctie transtimpanica?
dr copilului meu mi-a spus ca extrage lichidul cu un ac subtire si timpanul se inchide singur apoi, nu trebuie bandaj pe ureche.
oricum mi-e groaza de mor...

PS: exista dopuri de urechi pt piscina, sa nu intre apa in urechi, si din aceeasi gama dopuri pentru urechi purtatoare de aeratoare / tubusoare.
eu am luat din prima categorie de la help net...

a, si tubusoarele astea pe unde se pun??
prin spatele urechii?

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Ne-am procopsit si noi saptamana asta, dupa 9 zile de la inceperea gradinitei, cu prima otita, initial medie, congestiva si la o singura ureche. Dupa 2 zile de nurofen si otocalm s-a transformat in otita bilaterala cu puroi, asa ca Alex ia si cedax, iar pentru dureri si scaderea febrei novocalmin alternat cu nurofen. Ce ma ingrijoreaza: daca la inceput durerea disparea pentru 6 ore dupa administrarea nurofenulu/algocalminului, azi-noapte s-a trezit cu dureri mari la 12/3/6/8 dimineata.I-am dat la 12 novocalmin, la 3 nurofen, la 6 mi-a fost frica sa-i mai dau ceva. Suntem dupa a patra noapte de dureri si prima fara 38,9 + mami, de ce imi ard palmele?Cat timp dureaza perioada cu dureri? Ce pot face in plus pentru a-l ajuta? Cum va trebui sa-l protejez de acum inainte pentru a evita , pe cat posibil, noi probleme cu urechile?La Budimex cel mai bun medic pe ORL este doctorul Gheorghe? Cum are programul de consultatii? Exista o policlinica a spitalului sau consultatiile se fac in sectie, la etajul 4 al spitalului? cam, cat trebuie sa am la mine la o consultatie? Noi am ajuns acum 2 nopti cand de garda era doctorul Andrei Borangiu.(cred ca asta scrie pe parafa)MultumescDianaD & Alexandru

Mergi la inceput