Mamici de octombrie-noiembrie 2003(10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleur spune:

1.Catia - 11 septembrie - Gabriel(Ro)
2. Prag - 15 septembrie - Alex (Canada)

Luiza - 29 septembrie - baiat (Canada)
1. Fleur - 1 octombrie - Rose (Olanda)
2. Theiuta - 1 octombrie Nicholas Alexandru (Ro)
3. Twety - 2 octombrie - fata (Ro)
4. Adameasca - 4 octombrie - Luca (Ro) (nastere normala, spitalul Cariats, dr. Stefan)
6. Monicar - 11 octombrie - baiat (Japonia)
7. Lorelai - 13 octombrie - baiat (Ro)
8. Chanty - 14 octombrie (Australia) surpriza
9. Marioan - 17 octombrie - baiat (Ro)
10. Cosmina - 17 octombrie
11. Melinda - 20 octombrie - fata (Ro)
12. Daiana30 - 25 octombrie - baiat (Canada)
13. Carmen - 25 octombrie - baiat (Ro)
14. Ancuta - 1 noiembrie - Denisa Maria (cezariana, spitalul Municipal, dr. Badea Georgeta)
15. Aligali - 3 noiembrie (Finlanda)
16. Julia23 - 3 - 7 noiembrie (Ro) surpriza
17. Lucia - 10 nioembrie (Ro)
18. Bubu - 31 oct. - 7 nov. baiat (Japonia)
19. Laura Takacs - 20 noiembrie - Alexander Stephan(SUA)

Alcristina
Lena (Olanda)
Claus - octombrie (Ro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

buna fetelor
prag sa ti traiasca baietelul si sa ti aduca numai bucuri si fericire.
ne am gindit si noi sa mai scriem ca pina acum ne a fost tare lene.eu sint bine arsurile vad ca nu ma mai chinuie,doar o data sau de 2 ori pe zi mai am sper sa nu mai am deloc ca m-au terorizat destul in special noaptea.bb meu este tot bine,misca tot timpu nu pot sa mi dau seama unde mai are loc si ma mai si loveste f puternic.
voi mai luati vitamine sau prenatal?eu mai iau din cind in cind prenatal nu mai iau in fiecare zi.sapt viitoare tre sa merg la control sa vedem ce mai zice dc si sa fac si analizele.vreau sa cer sa mi faca si coprocultura ca nepotelul meu a avut giardia si mie frica sa nu fi luat si eu.stiti vreuna din voi daca e posibil sa se ia si daca are vreun efect asupra lui bb?
imi spunea o mamica care a nascut de curind ca in spital nu ne trebuie sutien,o sa mai intreb si eu sapt viitoare cind merg sa vad daca este asa.
va pupic si va doresc un wk placut
julia 33 sapt si 4 zile,sp municipal,prof virtej,nastere normala sper daca nu intervine nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Fleur, Ileana, fetelor, ne apropiem!...Vom fi aproape primele care vom impartasi experienta nasterii bebeilor nostrii celorlalte gravidute...
Cum va simtiti?Eu am fost vineri la echo si mi-a zis ca nu mai am mult(DPN=1 oct.), colul a inceput sa se inmoaie, placenta prezinta calcifieri, adica da semne de "imbatrinire", iar lichidul amniotic a inceput sa scada, de unde rezulta ca nu mai am mult.Am un baietel de 3,5kg(deocamdata)si dupa toate probabilitatile voi face cezariana.
Cu Dumnezeu inainte!
Ce sa va mai spun? S-a mai lasat burta, pot respira mai usor, cred ca si voi Fleur si Ileana la fel, nu?

Mi-am facut bagajul, dar n-am nici o tragere de inima sa merg la spital(normal, cui ii place)si astept...

Va pup,Theiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

Fetelor, chiar ca nu mai aveti mult. As vrea sa fiu si eu in locul vostru, desi nici eu nu mai am prea mult,deoarece nu mai am rabdare, vreau sa-l vad pe bb. Eu am fost azi si mi-am cumparat pampersi, biberon, servetele umede etc., deoarece tre' sa-mi fac si eu bagajul. Am fost la control, mi-a dat dr ultimele analize de facut si mi-a spus sa stau mai mult in pat because bb e cam angajat si se pare ca nu prea mai vrea sa astepte.Fie ce-o fi, el sa fie sanatos.
Eu nu pot sa ma incalt singura noroc ca mi-a luat berbatul la misto un incaltator luuuung. Rade el de mine dar e chiar folositor.
Cam atat despre noi, va pupam dulce si sa ne tineti la curent!

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melinda spune:

Buna fetili.

E bine sa pot intra un pic pe net. Am fost la eco saptamana trecuta si fata mea are 3 kg 200 gr si mai are de crescut. Cica data preconizata este 10 12 octombrie dar dupa calendar ramane 20
am emotii de numai . sper sa decurga totul normal.
Va doresc nastere usoara si speram sa ne reauzim in curand.

va pup mel

Mergi la inceput

Buna mamicile,

Felicitari Gabi,sa-ti traiasca puisorul,sa fiti sanatosi si fericiti!

Am venit de la echo,se pare ca bb nu va cobori,e posibil s-o faca in timpul contractiilor iar daca n-o va face atunci va fi nevoie de cezariana dar,bineinteles, ca asta vor decide in ultima clipa,ma lasa sa ma chinui putin (mai mult) asa ca nasterea n-o sa fie prea usoara pt mine.Rose are acum cam 3 kg.In sfarsit am primit si eu un raspuns pt problema mea cu bubitele si mancarimea...totul e de la ficat care acum lucreaza mai greu si n-au remediu...pudra de talc si dusuri reci (ca asta-mi trebuia!).In rest,cica toate-s bune...abia astept sa nasc caci nu mai pot,oricum conform datei preconizate ar mai fi aproape o sapt,sper sa nu depasesc termenul.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

gat,am reusit sa apar putin!mi-a fost tare dor de voi!!!!!!!
rabdarica dragi mamici.la capatul drumului va astepta o minune.eu o privesc si nu ma ami satur!chiar e a mea!
sa va spun repede cum a fost.dupa ce m-au trimis acasa caci DPN crescuse substantial am tras toata ziua si noaptea dureri de spate si burtica.asa ca dr m-a chemat din nou la spital sa ma consulte.si-n 10 min m-a trimis in sala.mi-au facut anestezie generala si intr-o fractiune de secunda m-am trezit.nu-mi venea sa cred ca gata,totul se sfarsise.eram ametita dar auzeam tot.mi se spunea ca bb e bine,are3150 si 52 de cm si e tare fumos.conta ca e sanatos caci tare mi-a fost frica.mi-am revenit repede si f bine dupa anestezie,fara dureri de cap sau de burtica.adica cele de burtica erau dar suportabile.si asa am plecat acasa sambata.nimeni nu pricepea cum de asa de repede insa eu eram ok bb la fel.
acum deja am luat 300g in greutate si hainutele incep sa se micsoreze.operatia mea imi limiteaza doar efortul mare in rest sunt superfunctionala.cam atat
va tin pumnii si cd mai reusesc sa intru sper sa aflu doar lucruri bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

In primul rand FELICITARI CATIA!!! Sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa aiba tot ceea ce-si doreste!!(La fel si proaspata mamica).
Acum imi permit sa fiu un pic egoista(poate de data asta ma baga si pe mine cineva in seama)HEEEEEEELPPPPP! Am fost azi la dr.(da, din nou) si mi-a spus ca a inceput sa mi se stearga si deschida colul!!!!!!!Ce ma fac? Tre sa stau cuminte, bb e foarte jos, iar eu am data tocmai pe 13. Da cica nu prind 10 oct. Eu nu pot sa stau cuminte. Adica doar in pat?!?!?!?!?!?!Help me

Lorelai

Mergi la inceput

Lorelai,stai cumintica si fa ce zice dr.La mine problema e exact pe dos,bb nu vrea sa coboare iar termenul e peste o sapt.Hai sa facem schimb!
Bb e la termen la 37 de sapt,important e sa treci de aceasta perioada si totul va fi bine.Asa ca...stai in pat si relaxeaza-te!

Mergi la inceput

Laura,ce-i cu tine? Da-ne un semn de viata!Sper ca esti bine.
Multa sanatate,
Fleur

Mergi la inceput