Cum slabim (5)
Raspunsuri - Pagina 4
ralucami spune:
Aha! Uitasem sa va zic: acum am 52 de kg! Da Doamne sa ajung la 49!!!! Maine e zi de supa de varza si fructe! Tineti-mi pumnii!!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
cspeana spune:
uite eu sunt in a 3 zi de cura de schimbarea a metabolismului nu astept sa il schimbe dar sa lsabesc ceva macar si exercitii la sala in fiecare zi daca vrei putem sa ne sustinem
scarmanus spune:
Permiteti-mi sa rapportez!
Acul cantarului a mai coborat cu un kilogram, in total 4, si in curand schimb prefixul. Uraaaaaaa! Jogging in fiecare seara, cura si apa!
Vivat!
scarmanus
silviuta spune:
Dragele mele ''consuferinde'', pt.mine cea mai buna cura de slabire e foamea.Am de 10 ani experienta curelor de slabire.Iar cea mai buna reteta e "magnifica" ciorba de varza pe diferite variatiuni.Acum 2 ani am slabit in 3 luni 14 kg.(adevarat) cu ciorba.Trebuie sa te inarmezi cu mlta rabdare si ambitie,si pofta de varza!E groaznic dar da rezultate.Acum am inceput din nou,sunt in sapt. a -2a, colegii mananca pizza ,eu beau apa,manc mere si morcovi.Insa odata cu varsta se schimba si metabolismul ,am reusit doar 1,5 kg.sa dau jos, insa sper sa ma tina ,multa bafta si voua.Eu am o colectie intreaga de cure de slabire o sa va dau si voua daca vreti sa le incercati ,Bafta!!
Victoria spune:
Pe mine supa de varza ma deprima.... ma apuca intrebari existentiale ca: " ce rost am eu pe lumea asta..".... ma chinui acum cu disociatul, sa vad ce iese.....nimic, deocamdata....
V.
veni, vidi, Victorie!
ralucami spune:
Astazi la mine e prima zi de cura. Cumparat varza, facut ciorba de varza acraaaa, de-mi sare caciula, dar e buna asa sa nu ii mai simt gustul ala dubios. Am baut vro 500g de apa si totusi nu mi-e foame. Da doamne sa se lase cu kg multe date jos.
scarmanus spune:
Fetelor,
Am vrut sa va spun o vorba inteleapta. Anume ca problema nu este slabitul in sine, cu vointa si rabdare poate sa slabeasca orice om sanatos. Adevarata problema cu greutatea incepe dupa ce ai dat jos kilogramele de prisos. Nu este un paradox, dupa fiecare cura de slabire ar trebui sa urmeze o perioada de stabilizare, in care organismul sa se obisnuiasca si sa se adapteze la noua greutate. Ca sa va demonstrez ca am dreptate, puneti-va intrebarea de ce mereu suntem la cura de slabire, me included. Acum am inteles ca degeaba dau jos 15 kilograme intr-o luna, daca nu fac si cura de stabilizare dupa, o sa pun pe toate la loc si inca si pe deasupra. Eu tot la metoda incet si sigur ader, cu sport si fara infometare de prisos. Nu face bine la psihic in primul rand, or, daca nu sunt motivata cum sa tin cura. Cu regret pentru cele care tin cura de varza, ma declar total impotriva ei, am incercat-o si eu si nu a mers, incepusem sa-mi pun si eu intrebari existentiale, vorba Victoriei. Puneti-va corpul in miscare, fetelor, si nu mai credeti in miracole peste noapte. N-am sa incetez niciodata sa afirm ca fara sport orice dieta este egal fix cu zero. Haideti sa ne sustinem intru dieta la modul sanatos!
Cu drag,
scarmanus
cspeana spune:
eueu incepusem cura cu supa de varza supa a fost f buna dar mi -sa parut ceva in neregula sa maninci o zi fructe alta legume nu cred ca este sanatos asa ca am adoptat-o pe cea de shimbare a metabolismuluipentru ca are mai multe variatii si imi place nu mi se pare grea cel putin combinatia se ham cu iaurt imi place si br de vaci cu morcov ras mmmmm.Dar si sportul este f important la mine a inceput sa se vada ceva muschiuletz si sotul meu a siz ca sunt sexy...in sfarsit macar atata dupa luni de
ralucami spune:
Cspeana felicitarile mele daca tu te poti tine de sport!! Mie imi este atat de lene!! Din cand in cand mai merg la piscina , dar nu stiu sa inot, asa ca mai mult merg si fac gimnastica prin apa. Cam odata pe saptamana mai joc tenis de camp cu barbate-meu. Cam atat la categoria sporturi. Aha mai am un fel de perna de box si rar,mai ales atunci cand ma enerveaza careva ma mai antrenez cu ea Azi am trecut de ziua 1 cu brio. M-am tinut pe pozitie doar cu fructe. Maine e zi de legume.
adimercedes spune:
Salut va spun si eu aici, la clubul aspirantelor la kg mai putine . V-am urmarit si in celellalte discutii si am vazut ca nu sunt singura care depune eforturi mai mari sau mai mici ca sa se... subtieze. Trebuie sa dau si eu jos vreo... 7 kg, cel putin!!! problema mea e ca am un stomac foarte sensibil, am o gastrita cronica de toata frumusetea si nu prea pot sa fac cura cu lamai, de exemplu. Si asta nu pentru ca nu as suporta, ci pentru ca mi se face o foame de imi vine sa rontzai frigiderul!!! Nici nu pot renunta complet la paine... Dar am schimbat de ceva timp pe paine neagra cu seminte si mananc numai dimineata cam 2-3 felii prajite!
Acum as dori sa mai gasesc pe careva dintre voi care nu a slabit de tot si cu care sa ne luam la dieta , sa tragem una de alta si sa ne impulsionam, sa ne incurajam... Mai este cineva care se apuca acum de slabit? Eu am 1,63 si nu stiu cate kg, ca nu m-am mai cantarit de ceva vreme... Dar probabil sa tot fie vreo 56-57-58(!). Nu se vede ca as fi grasa, masiva sau mai stiu eu cum, dar eu ma simt si nu sunt multumita de mine DELOC!!! Cand ma uit in oglinda sau in dulap imi vine sa-mi trag pumni in cap!
Cine se simte in aceeasi oala, hai sa facem un grup de slabit. Eu de azi ma duc inapoi la sala la aerobic si o sa incerc sa particip de 3 ori / saptamana!
Multa bafta la slabit tuturor si... luati legatura cu mine. Imi este urat sa slabesc singura!!! Va pupic pe toate, Adi