Cum slabim (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

ma inscriu si eu in cursa de pe 20 nov...

asa, daca am companie poata o sa ajung si eu la sfarsitul ei...

dar pe urma mancam, nu?

Nu, zau acuma, de cand am reinceput serviciul, se tot acumuleaza kilele pe mine . Pana acum, in 2 luni, am luat 3 kile! . Decretez ca nu se mai poate.

Cine face lista cu alinierea la startul de pe 20 nov???

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Si eu ma voi alatura voua pe data de 20 noiembrie;cred ca ar trebui sa ne cantarim inainte de a incepe cura de slabire si sa vedem rezultatele dupa aceea;
-eu,Cristina,declar:
Varsta: 29 ani;Inaltime:1,70;Greutate:61Kg.(inainte de sarcina nu depaseam 57Kg;iar in timpul sarcinii am luat 23 Kg)
Scopul dietei cu supa de varza:-4Kg. Se poate?
de la Cristina si bb Mihai(1 an si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Fetelor, Montignac nu tine nimeni sa-mi spuna si mie cum evolueaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu tin un fel de Montignac, chiar voiam sa intreb fetele pe forum daca e bine ce fac eu sau nu... pentru ca nu am cartea inca si nici nu am inteles 100% din povestile voastre puse cap la cap.
Pot sa va spun ce am papat ca sa ma certati/invatati in cazul in care am facut ceva rau.
Toate cele 3 zile (am inceput de luni) am mancat aprox. la aceleasi ore cu mici diferente de meniu.
Ora 7 - cafea decofeinizata cu indulcitor
ora 10 - ou, una-doua feliute subtiri de parizer de pui, iaurt low fat sau lapte non-fat sau cereale musli fara zahar cu lapte non-fat
ora 1 - un fruct (struguri sau ananas)
ora 2 - lunch - carne de pui/ficatel de pui/peste cu salata sau ciuperci + un pahar de lapte non-fat
ora 5 - un fruct (mar, mandarina, ananas, papaya)
ora 6 - cina - salata multa cu putina branza sau peste/carne
ora 9 - un mar sau o felie de ananas
In afara de "regimul" asta am mers in fiecare zi la piscina si m-am miscat efectiv jumatate de ora, plus gimnastica pe care o fac cu bb zilnic. Nu va mai spun ca am casa cu etaj si urc scarile de 100 de ori pe zi (exagerez - dar nici departe nu sunt...).
Si acum BOMBA!!!! dupa 3 zile de cantarul arata cu 1.5 kg mai putin. Nu ma intrebati de ce??? Ca totusi am mancat.
Rog fetele care au tinut sau tin Montignac serios sa imi spuna ce am gresit??? Multumesc!!!
Numai bine si kg cat mai putine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Buna Montignacelor

Raportez 6 kg in minus cu tendinta spre 7.Cu gimnastica zilele astea am dat-o in bara ca am racit si-mi vine sa dorm nu sa ma zbantui.Dar ma plimb in fiecare seara 4 km.

Mamamariana in principiu e bine dar....(toate comentariile mele sunt bazate pe ce scrie in carte)

1.la micul dejun e de ajuns musli cu iaurt sau lapte;nu ai voie si ou sau sunca oricat ar fi de slaba.(incearca si ai sa vezi ca tine de foame).
2.Dimineata cu 1/2 ora inainte de micul dejun se pot manca fructe sau se poate bea suc din fructe proaspat stoarse.
3.intre mese minim 4 ore
4.gustarica(un fruct) e bine sa fie intre masa de pranz si masa de seara
5. Deci in total cu gustarica cu tot..MAXIM 4 mese pe zi
6.pranzul trebuie sa fie bogat si divers
exemplu:
aperitiv: sardele in ulei
principal: pui sau peste cu salata
desert: branza sau iaurt slab
7.cina trebuie sa fie usoara si poti manca si la 9-10 seara daca altfel nu se poate.treaba asta cu nu manca dupa ora X nu exista in acest regim.
exemplu:
supa de legume pasate si apoi o omleta mica
8.dupa ce ai mancat lasa sa treaca minim 4 ore pana sa papi fructe

Nu te mira ca ai slabit desi ai mancat.Asta e de fapt farmecul acestei diete.
So..fetelor bafta multa si ne mai povestim despre Montignac asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Mersi mult monicaa, voi face intocmai... Ti-am spus ca am tinut aceste 3 zile dupa ureche si sunt foarte multumita. In dimineata asta cantarul arata chiar 2 kile mai putin si nu imi vine sa cred. Probabil ca asta e primul shoc care te face sa tii dieta in continuare. Nu e greu, la mine e complicata chestia cu fructele inainte de masa, dar probabil ca ma voi obisnui. Oricum, sunt tare. Fetelor, incercati si voi - it works!!!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Roxana, te-ai si apucat de dieta ?!? Pai, atunci multa bafta si nu te lasa!!! Trece si asta...

Acum nu e obligatoriu sa renunti la cafea!!! Eu mi-am baut cafeluta in fiecare zi, si unde mai pui ca eu o beau cu lapte in loc de apa si o fac o cana mare! Dar nu pun zahar, ci zaharina! Poti face si tu la fel, daca nu poti renunta nicicum (eu nu pot, pentru ca am tenisune mica si mi s-a recomandat de catre medic sa beau o cafea zilnic )

Aaa, si sa nu uit! Nici mie nu prea mi-a placut supa de varza, dar "am scapat" (intentionat) mai mult piper alb (cam mult mai mult ) si a fost gustoasa. Chiar imi era pofta de ea si o mancam cu placere. Si, in plus, imi accentua nevoia de apa, asa ca mi-am asigurat si portia de apa de 2 litri / zi.

Bafta si sa ne tii la curent! Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Am inceput dupa un impuls de nebunie cand m-am urcat pe cantar. Din cauza unei probleme hormonale am niste variatii de greutate super . Urca acul de cantar dar nu mai coboara niciodata acolo unde a fost.

Am un tratament naturist pentru "hormonistica" dar am fost nesimtita si nu m-am tinut cum trebuie de el. Nu ajung sa ma misc suficient si... perspectivele nu sunt roze de loc!

Asa ca am luat marea hotarare in mai putin de 1 secunda dupa ce am vazut cantarul. M-ati ajutat cu retele ( Adi.. multzam fain si sa fii iubita!) si tot pe dc mi-am gasit partenera de fitness!

Multumesc mult tuturor!Pentru zona 20 noiembrie.. probabil ca eu o sa intru cu voi... va fi tura a doua! Mai ce topica au frazele mele.

ieri am trisat un pic la sfarsitul zilei. Ma ustura stomacul de nu mai vedeam pe unde merg. Hm.. fructele prea acide! Azi m-am invatat minte si mi-am luat redigest. Asa ca nu voi mai avea motive ..

Cu varza inainte!

Roxana&Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

mamamariana
subscriu la ce a spus monica, cu o completare: nu mai manca lapte decat dimineata cu cereale ( neaparat fara zahar, in nici un caz fulgi de porumb). Poti pune linistita ulei in salate, poti manca branza, cascaval la mesele cu carne si legume.

Mult spor si sa ne tii la curent cu evolutia ta.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

"Clubul Montignac" mai are o membra
Nu prea constiincioasa insa, ma tem. fiindca nu am kilograme in plus ci doar unele "distribuite" aiurea, am intrat direct in faza a 2-a de mentinere. si incerc sa respect cat pot principiile. dar sunt o vicioasa si nu poooot renunta la cafeaua cu lapte de dimineata. nici macar decofeinizata.
ce ma faaac?

"Cultivānd o fapta buna, cultivi un obicei; cultivānd un obicei, cultivi un comportament; cultivānd un comportament, schimbi un destin "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Raportez si eu 7 kilograme mai putin! Dieta mea n-are nume, ca mi-a dat-o nutritionista, insa tot pe perincipii tip Montignac se bazeaza, adica mananci si slabesti. Sunt fericita, ma simt bine merg inainte.

Spor la treaba tuturor!

scarmanus

Mergi la inceput