cardiolog pediatru

cardiolog pediatru | Autor: monaraus

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, caut un cardiolog pediatru bun pentru un control al fetitei mele cu tot ce cuprinde el. Cunoasteti? Multumiri.

Mona, mami de Antonia (22.06.2004) si Stefan (18.11.2008)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MAO spune:

Dr. Doru Dumbrava de la Budimex. Il gasesti (sau acolo era ultima data cand am avut noi nevoie) la clinica Diagnosis.

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tudorana spune:

Doamna conferentiar Anca Ioana de la Spitalul Alfred Rusescu (Bd. Lacul Tei). O mai gasesti la Clinica de pediatrie Medicover (Calea Plevnei nr. 96).
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amie spune:

si eu am auzit de d-na dr Anca Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Eu tot la dl dr Dumbrava am fost cand avea cea mica 3 luni pt e eco la inima ca era suspecta de suflu sistolic sau de ceva de genul asta ca sincer am vrut sa uit povestea asta. Dar dl dr a fost un dragut, a verificat-o si ne-a zis ca fetita e sanatoasa. Dar vreau sa subliniez faptul ca a fost f dragut, ne-a primit la 2 ore dupa ce l-am sunat, nu ne cunostea, nu fusesem niciodata la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dr. Conferentiar Ioana Anca la IOMC. Si nu e vorba doar de renumele care-l are, este un om tare special.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=13" target="_blank"> GARGARITA IN CONCURS ki 1 si ki 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

dr Ioana Anca la Medicover
este fff buna

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Eu cu Alex am fost la CMU Eroilor, medic Ioana Gheorghiu, a fost super ok, din fericire si Alex e foarte bine dar nu e tocmai ieftin - 90 lei consultatia + 90 lei ecografia cardiaca.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cardiologie pediatrica, Doctor Anca Ioana, spital Alfred Rusescu sau Medicover Plevnei. F. buna si cu experienta.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana1979 spune:

De dr Doru Dumbrava am auzit si eu ca este foarte bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Salut, Doru Dumbrava are program la Diagnosis in Floreasca si la Medlife Favorit in Dr. Taberei (cel putin acolo merg eu).
O zi buna!

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput