Dragoste sau casatorie?
Raspunsuri - Pagina 2
mmihaela spune:
Draga Dan, nu numai ca este corect cum zici tu, mi se pare ca e chiar varianta fericita!
Numai ca... nu intotdeanuna se poate sa fie atat de simplu, uneori chiar noi poate, -ok, unii dintre noi, complicam situatia si incepem sa cautam si alte cai de a fi fericiti, pierzand-o intr-un fel sau altul, pe aceasta...
Cu bine, Miha
mihaela_s spune:
quote:
Initial creeata de mmihaela
Cat este de important actul in sine, angajamentul scris?
Ce se schimba? Cum ne dam seama, mai tarziu, cand spunem ne-am schimbat...oare? Daca ambele sunt un caz fericit, cum cand si de ce (mai) merge/sau nu, una fara cealalta?
Eu nu cred in importanta actului care pecetluieste o relatie. Cred ca o relatie daca e bazata pe dragoste adevarata poate rezista si fara acte. Pentru ca asta e de fapt viata mea de acum, dupa o relatie anterioara de 12 ani, din care 8 cu acte si la care am renuntat. Avem si o fetita de 2 saptamani si jumatate si locuim impreuna de aproape 2 ani...nu vreau sa ma repet, am mai scris asta la un subiect(multam de floricele, mihaela).
Acuma nu spun ca nu ne vom casatori niciodata, dar nu e un lucru obligatoriu, sunt sigura ca nu se va schimba nimic, nu va fi nici pe departe un eveniment la care sa ne gandim luni in sir si pe care sa-l pregatim din timp. Imi place sa cred ca va fi ceva spontan si simplu si singurul lucru care se va schimba va fi numele meu de familie.
Va pup pe toti si toate.
mihaela
mmihaela spune:
Sa-ti traiasca papusica, de fapt, ambele(nu gresesc, nu-i asa?), sa va bucurati de ele si sa fiti sanatosi...si la punga grosi!
In inima mea, si eu cred asta, voiam numai sa ma conving ca asa e... si poate nu neaparat pe mine. Si-apoi exista timp pentru toate, probabil cand vine vremea casatoriei, nu te mai intrebi de ce si cum... OK, Mihaela, mercic si revenire usoara (ma refer la nastere), bebita sa se faca mare si sanatoasa, si numai zambete sa va-nfloreasca!
Pupicei!
Miha
tora97 spune:
miha scuza ma... am pierdut subiectul si stiam eu ca undeva am ceva de spus, insa sa ma bata Mos Craciun daca l am dibuit.. pe subiect..
mindra mea are 6 ani si este cea mai cea... il iubeste f mult pe actualul prieten si asta ma tempereaza uneori...
simbata m a intrebat asa, tam nesam, fara vreo avertizare cind am de gind sa ma casatoresc...
sincer, inima imi da ghes la o oficializare, insa ratiunea se pune zdravan pe picioarele din spate! si este normal!
pupici grasuni! si inca o data milioane de scuze!
mmihaela spune:
Sa-ti traiasca, si la mai mare!
mai, dar ai un stil ca mi s-a luminat ziua!
Pupicei...mici, da' multi!
Miha
tora97 spune:
saru labutzele mihaela.. ma bucur ca am reusit sa fiu macar pentru un timp "phillips" ul cuiva!!!!!
esti o dragalasa
mmihaela spune:
Tu glumeshti, desigur, cred ca esti o bucurie adevarat pentru cei din jur!
Uite cum mi s-a schimbat ziua: azi dimineata puiul n-a vrut gradi buna, bunuta, fiind racit, si l-am luat cu mine la serviciu. Ma temeam ca iar incepe sa faca nazuri, dupa ce de-abia i-am gasit gradi care-i place!
Insa, pe la doua treizeci furam la doctoritza sa facem exercitii pentru ochisori, si a intrat singur! For the first time!
Apoi a venitara si acusi e peste drum, la 'cealalta gradi', cata vreme stau la servici! Tot for the first time, caci ieri am stat si eu cu el!
Bashca a mai rasarit si soarele, pai sa nu-ti vina sa zambeshti????
Miha&Andy
mihaela_s spune:
[quote]Originally posted by mmihaela
Sa-ti traiasca papusica, de fapt, ambele(nu gresesc, nu-i asa?), sa va bucurati de ele si sa fiti sanatosi...si la punga grosi!
In inima mea, si eu cred asta, voiam numai sa ma conving ca asa e... si poate nu neaparat pe mine. Si-apoi exista timp pentru toate, probabil cand vine vremea casatoriei, nu te mai intrebi de ce si cum... OK, Mihaela, mercic si revenire usoara (ma refer la nastere), bebita sa se faca mare si sanatoasa, si numai zambete sa va-nfloreasca!
Pupicei!
Miha
/quote]
Multumesc pentru urari!!Intr-adevar, am doua fetite, una e scolarita deja, iar asta mititica creste si e sanatoasa.
Cat despre spontaneitate...uite ca evenimentul s-a petrecut...maine e o saptamana de cand pe inelarul meu stang sta un inel care a adus cu el si cererea in casatorie...dar asa cum am spus nu e inca o data stabilita. Va fi cu siguranta, dar nu stim cand, dar cu siguranta va fi o zi cu soare si plina de fericire.
Urarile sa ti se intoarca...numai bine si pupici la toata lumea!
mihaela