Intrebare ...fara perdea....
Raspunsuri - Pagina 2
Denisa_35 spune:
Bineinteles!
O haina sexy, dar mai ales o lenjerie de corp sexy te fac sa te simti altfel...mai femeie, mai dorita, mai....aratati-mi si mie un barbat caruia sa nu-i placa aceasta atitudine sexy : hainele, prvirile, manichiura, totul poate fi sexy!
Pupici!
Denisa si copilul Alecu
Elenalove27 spune:
Si eu ador sa ma imbrac sexy...si am observat caci si acum in perioada cind sunt gravida sotul meu inebuneste sa ma vada cu lenjeri sexy de gravidute prin casa si nu numai
imi place sa fiu privita si pot spune caci imi place sa fiu in atentia publicului.....si asa cum a spus si Mazarica : A te imbraca sexi nu e totuna cu a te imbraca vulgar.Prima femeie ar fi considerata o tipa bine a doua ar fi catalogata ca toapa sau curva.
Pupici...
Elena cu burtica & sotul AL
sasuke spune:
Natydea : N-am ce sa fac decit sa-tzi dau dreptate ... Asta este ! Aspectul exterior conteaza, uneori foarte mult, dar nu cred ca DECISIV !
moto spune:
Poate va mai amintiti vorba :HAINA FACE OMUL"eu nu am crezut-o pana intr-o zi cand am iesit la magazin imbracata in hainele cu care stateam in casa si m-am simtit atat de rau nu stiu de ce....a DOUA OARA am fost invitati la o petrecere la un restaurant iar eu si sotul meu ne-am pus la" 4 ace" iar toata lumea a venit imbracata sport , fetele cu blugi....si atunci m-am simtit rau....dar ce vreau sa spun este ca... poti sa te simti sexy in orice haina atata timp cat tie iti place....Ptr mine o fusta lunga este mult mai sexy decat una scurta ...sau o bluza eleganta clasica, decat una cu decolteul pana la buric...Delia si bb-ul Sebastian...
bogux spune:
Kiky... intrebarile de genul asta nu se pun la interzis femeilor...
Exista shi un interzis barbatilor ;O))
Chiar asha ne dati totul mura-n gura?
:O)))
cici spune:
Ca si cum barbatilor , nu le pace sa li se dea mura-n gura.hm.
Da ,atita timp cit nu esti penibila,intr-o tinuta sexy,e perfect.
cici
khristin spune:
Eu zic ca sexy e bine sa fii acasa sau pe strada...aici eu cred ca daca m-as imbraca sexy la serviciu...ar ramane astia bouche-bee...avand in vedere ca aici trebuie sa fii foarte conservator in imbracaminte...nu care cumva sa atragi privirea asupra ta ca persoana, sa nu-l acuzi pe frunul de "sexual harassment".
Cristina
Andrada spune:
quote:bogu!
Originally posted by bogux
Kiky... intrebarile de genul asta nu se pun la interzis femeilor...
Exista shi un interzis barbatilor ;O))
Chiar asha ne dati totul mura-n gura?
:O)))
A