Intrebare ...fara perdea....
Fetelor ....va place sa va imbracati sexi ?..considerati vulgara o femeie care vrea sa atraga prin tinuta ei ?..deci nu prin atitudine ..ci doar prin "ambalaj"?
Raspunsuri
lulu77 spune:
Exact, nu poti fii sexy naturala prin ambalaj. o femeie poate fii ffffff sexy prin comportamanetul sau ,nu vulgara, prin atitudine ,prin gesturi, etc. a te imbraca provocator nu inseamna ca ai reusit sa fii si sexy ,ci dimpotriva, poti atrage privirile ,dar de cele mai multe ori sunt privire alaturi de vorbe "grele", iar o femeie trebuie sa fie sexy in tot ceea ce face, nu doar prin imbracaminte. si o tipa de 100 de kg poate fii sexy in felul ei.
natydea spune:
Sper sa nu mi-o luati in nume de rau pentru ce voi scrie.
Eu ma bazez foarte mult pe ce are in cap o femeie dar nu in ultimul rand si pe aspect. Am participat la destule intalniri de afaceri la care majoritatea erau barbati si am castigat atat prin ceea ce am spus si ca am incercat sa-mi impun punctul de vedere, cat si prin faptul ca poate eram imbracata intr-un costum mai sexy, si un pic mai tanara ca restul. Parerea mea ca barbatii pun foarte mare accent pe acest lucru. Sau cel putin cei din domeniul in care lucrez.
Dea
Vivi spune:
Si mie imi place sa ma imbrac sexy. Mai ales cand sunt impreuna cu sotzul. De fapt ma imbrac asa cum simt ca-mi sta bine, ca ma simt bine in acele haine, ca ma reprezinta.
Nu fac nici un efort pt asta, totul este natural, si nu ma simt bine in alta tinuta. Sigur, depinde si de locul unde merg si cand merg, dar si de faptul ca nu trebuie impusa o anumita tinuta. Degeaba ma imbrac cu niste haine, daca nu ma simt bine in ele si nu ma reprezinta, ma simt ca o caraghioasa.
kiss you all, Vivi
Mazarica spune:
A te imbraca sexi nu e totuna cu a te imbraca vulgar.Prima femeie ar fi considerata o tipa bine a doua ar fi catalogata ca toapa sau curva.
Iar pentru a sti sa te imbraci sexi, sa te pui in valoare fara a pica in partea vulgara , iti trebuie ceva si sub ambalaj. Se spune ca frumusetea sau tinuta deschide usile , dar dupa ce ai deschis usa trebuie sa stii sa convingi ca ai ceva de spus si nu esti doar o poza, altfel treci imediat dincolo de usa .
tilis spune:
Eu am luat 10 la licenta si ptr ca eram imbracata am feminin (este prea mult spus sexi). In orice caz, eu cred ca a fi sexi tine de atitudine si nu neaparat de faptul ca ai o fusta mai scurta sau un decolteu mai adanc.
qsar spune:
Kinky Kiky!
De ce ai deschis subiectul la "Interzis femeilor"? Au' vrei sa stie colegii forumisti barbati care, unde si cand ne imbracam numai cu... o picatura de parfum ?
Sau intrebarea era adresata barbatilor? Repet: Kinky Kiky!
Q (Gabriela fara Dinu aici ca nu se cuvine)
radu_tud spune:
Parerea mea e ca oricit de inteligenta sau serioasa ar fi o femeie, exista un principiu universal valabil:
"ambalajul vinde marfa"
cred ca trebuie tzinut cont de acest amanunt.
kiky spune:
Sa fim realisti nu exista barbat care sa nu isi doreasca langa el o femeie pentru care sa fie invidiat de populatia masculina ..
Mi-ar fi placut sa fie macar un barbat sincer pe faza si sa recunoasca .............acest lucru .....fara texte de genul .."si restul conteaza ..si sufletul ..si inteligenta.."..