Cercei in maternitate?

Cercei in maternitate? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Ati pus sau puneti cercei fetitelor in maternitate cind se nasc? Nu se infecteaza?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu i-am pus Ericai cerceii in spital (am nascut la Municipal). Au un aparat special si totul se intampla foarte repede. Erica nici nu a plans. I-am pus direct cerceii de aur dar poti sa ii pui din aceia medicinali. Nu am avut probleme cu infectia. O stergeam de cateva ori pe zi cu spirt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si eu i-am pus in maternitate, e mai bine asa pt. ca pe masura ce creste devine mai greu (se misca, plange mai tare, il doare mai rau etc.). I-a facut gauri o asistenta, i-am pus direct cercei de aur si apoi i-am dat cateva zile cu pudra de baneocin.
ATENTIE: Cerceii de aur trebuie sa fie purtati cel putin cateva zile - nu tebuie pus aurul nou-nout in urechea copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Si eu i-am pus cercei fetitei in maternitate in ultima zi de spitalizare. Totul a durat un minut. Si nu am avut nici o problema cu infectie sau altceva.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Eu i-am pus pe la 4 ani exasperata mai mult de cei din jur cum se poate fetita fara cercei. Eu insa chiar nu inteleg ce rost au cerceii la copii atat de mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Si eu i-am pus in materinitate. I-a pus asistenta cercelusii sa stea in spirt , apoi i-a pus in urechiuse.

De ce trebuie purtati cerceii?
Eu i-am pus noi-nouti direct in urechiuse, nu mi-a zis nimeni ca trebuie purtati. Nu a patit nimic, aproape nici nu a plans. I-am mai pus unguient cu tertaciclina vreo 2 zile la locul cu pricina , ca asa mi-a zis asistenta.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Eu as vrea sa inteleg DE CE???
De ce le faceti piercing bebelusilor?Nu au toata viata sa isi faca gauri si tatuaje??
La 10-12 ani e ok, o sa va spuna singure fetitele (sau chiar baietii )cand vor.
In maternitate exista riscul de infectie mai ales ca nu au facut nici un vaccin.
Eu nu i-as face sun nici o forma fiicei mele gauri in urechi.Cand va fi mare va cere singura.Si va avea voie dupa 10 ani min.Nici daca sa fi de acord cu aceasta practica nu as putea-poate decat daca as merge in Romania.

Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu tot in maternitate i-am pus cerceii. I-a tinut asistenta in spirt si dupa-aia i-a pus direct cerceii de aur. Acasa i-am miscat in ureche regulat si am dat-o cu crema si s-a vindecat usor.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si eu sunt de acord ca nu trebuie sa fie o regula sau se ne grabim sa punem din primele zile cerceii.

Fata mea s-a nascut mititica, urechiusele parca erau foite de hartie, chiar daca mi-ar fi propus cineva nu i-as fi pus in maternitate.
I-am facut gauri la bijuterie cand aveam 7 luni, initial a purtat cerceii sterili.

Alexia-Maria ( 22.iul.2003) & +8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nici eu nu am vrut sa-i pun, de altfel nici nu-mi place cand vad o bebelusa mica mica cu cercei. O las sa-mi ceara ea sa-i pun, acum nici nu-mi pot inchipui cum ar arata cu cercei.

Mami de fetita si de baietel 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

eu i-am pus in maternitate, insa acum regret
daca ar fi sa o iau de la capat, i-as lasa ei decizia asta....

Mergi la inceput