Cum ne distram cu copiii in week end!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Valenmaria, poti merge cu puiul la piscina si acum. Important e sa fie curata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Plimbari prin parc
Patinoar

Iar daca tati lucreaza sambata e jale… ca eu nu prea am timp sa-l scot afara…noroc ca nu se intampla decat rar

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Buna intrebare, mai ales iarna cand nu putem sta prea mult afara. Aveti idee pentru copii de 2 ani exista vreun loc de joaca in Bucuresti, la mall sau altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MI se pare foarte interesant la Muzeul de Arta, insa nu am gasit programul pe net si as vrea sa il duc maine....al meu are 4 ani.
Oare este program pt pictaT? Ii place f mult.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

La Muzeul de arta e foarte frumos. Noi mergem de vreo 2 ani ...
Te inscrii telefonic sau prin email. Sfatul meu este sa dai tel, sa-i rogi sa-ti trimita mail si sa te inscrii la "newsletter". Este o singura data pe luna pentru o grupa de varsta. Te inscrii, nr. de locuri e limitat. Uneori locurile se termina de marti, alteori gasesti si vineri (pentru Sambata ma refer).
Noi deja am trecut la grupa de varsta 6-8 ani si recunosc ca ne-a scazut mult interesul pentru Muzeul de Arta ... mai mergem cand si cand, dar doar daca ne atrage tema lunii ...
Programul are o tema. Este un fel de curs interactiv, in plimbare prin muzeu, urmat apoi de marsul in atelier unde aplica ce au invatat.
Exemplu "Cum se mai simte arta" - a fost un curs despre legatura intre simturi. "Copii credeti ca asta canta doamna din tablou?" (Muzica la laptop). Apoi alegeau dintr-un saculet, fara sa vada, materialul rochiei doamnei din tablou, ma rog, le-a aratat diverse efecte vizuale (pictatul "in puncte" care se vad doar de aproape). Nu mai tin minte ce am pictat in atelier .
Alt exemplu de curs "Micul arhitect deseneaza un proiect".
In ianuarie tema a fost "Omul in arta" din pacate n-am ajuns.
Date de contact pentru inscrieri (sper ca nu-i problema ca le pun aici)
Angelica Iacob
Sef Birou Educatie
Sectia Educatie, Comunicare si Proiecte Culturale
Muzeul National de Arta al Romaniei
Calea Victoriei 49-53
Sector 1, Bucuresti
Telefon 021/314 81 19
e-mail angelica@art.museum.ro

E frumos si la Muzeu de Geologie - dar cred ca e potrivit la 5+. Plus ca la Geologie lectiile au legatura, ideal ar fi sa mergi un an, anul incepe in octombrie. Prima lectie este despre aparitia pamantului, ultima aparitia omului. Intre ele, plante, dinozauri, soareci. Foarte interesant si instructiv, foarte buna metoda (de ex. pamantul a fost reprezentat de un ou pe care copii au pictat calota polara, apa, solul. Li s-a explicat galbenus = nucleul pamantului, coaja oului = scoarta pamantului)

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Onitza - acum am vazut ca maine e chiar grupa voastra de varsta.
-sambata, 24 ianuarie, orele 11.00 si duminica, 25 ianuarie, orele 11.00 - pentru copii cu varsta de 4-6 ani; inscrierile pentru aceaste doua programe se pot face in intervalul 19-23 ianuarie 2009

Poti sa incerci si fara inscriere, ce-i drept al tau n-o sa aiba "cartonas" cu numele lui .... si oricum o sa ai loc doar daca a anulat cineva in ultimul moment ....

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Sorana, multumesc pentru propunere. Vom incerca si noi sa mergem la Muzeul de arta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Care este virsta minima pentru activitati la muzeul de arta?

Se mai tin spectacole de teatru simbata de la 11 la muzeul taranului roman, stie cineva?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rony spune:

Noi mergem la teatru : Tandarica si Masca; exista si locurile de joaca, dar ne-am cam plictisit. As dori sa stiu la ce piscina as putea sa o duc;
as vrea deasemenea sa incercam un instrument muzical sau cursuri de dans asa ca,daca aveti informatii v-as ramane datoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

Excelent subiect! Si eu sunt mereu in cautare de activitati care sa-i stimuleze pe astia mici si sa simta in acelasi timp ca petrec quality time cu noi, parintii. Jonathan are 5 ani, Stefane are 3 ani.
De curand am stabilit o zi pe saptamana pe care o numim "Family Fun Day", de regula sambata, in care prin rotatie fiecare membru al familiei alege o activitate sau un loc de vizitat pe care s-o facem impreuna. Vad ca are priza la astia mici, Jonathan tine scorul el ne zice cine e rand. Plus, ei se simt speciali in ziua aceea pentru ca facem activitati cu ei si pentru ei.

Mergi la inceput