Icre la copil de 1,2 ani

Icre la copil de 1,2 ani | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

A facut mama icre de casa.Oare e voie sa-i dau fetitei mele de un an si 2 luni??

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu i-am dat Mirunei chiar mai devreme de 1 an, pe la 10 luni aprox. O tartina, doua,mai ales daca sunt proaspete si facute in casa cu cred ca are ceva. Nu-i dai zilnic.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Sincer e nu i-as da. Crezi ca daca mai astepti o sa lipsesti copilul de niste nutrienti esentiali?

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

cand avea 1an si 2 luni am fost la un botez cu ea...era vara, frumos, aer liber, ma relaxam cu fetele la o masa sanatoasa cand aud un urlet...era fiica-mea...un invitat o prinsese langa masa tip bufet si o servise cu o gura de paine cu icre

a plans juma de ora si a baut apa pana s-a umflat...

deci nu stiu daca sa-i dai sau nu, cred ca icrele au gust puternic si sunt placute papilelor noastre...bebeilor s-ar putea sa nu le surada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ramonel, mai asteapta, au prea mult ulei pentru stomacul unui copil de 1,2 ani.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Si eu cred ca au prea mult ulei. Mai stai un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mai demult faceam icre de casa insa eu le faceam cu gris fiert si nu prea mult ulei. Deci cu o astfel de reteta nu cred ca ar fi nici o problema.

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
Sa-l ajutam pe Gabriel urgent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

si eu fac icre de casa, insa tot asa, cu gris fiert si putin ulei, mai adaug si putina apa minerala si lamaie. sunt f bune. baietelului meu de 2,4 ani ii plac f mult si nu i-au picat rau niciodata. cam dupa 1 an am inceput sa-i dau si eu. parerea mea e ca poti incerca sa-i dai, dar numai daca sunt facute in casa.

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mama le face cu gris.
Inca nu stiu daca sa ii dau sau nu,vad ca sunt si alimente alergene,asa ca cred ca am sa mai astept.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Ramonella, salata de icre se face cu icre crude. Nu cred ca e potrivit ca un copil atat de mic sa pape maruntaie crude de peste.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyalex spune:

cu gris sau fara tot sunt grele la stomac , mai bine mai asteapta poate dupa aia ai problemenu sunt un aliment important pentru copii

Mergi la inceput