Icre la copil de 1,2 ani

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Ramonella, salata de icre se face cu icre crude. Nu cred ca e potrivit ca un copil atat de mic sa pape maruntaie crude de peste.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Asta am vrut sa spun si eu.
Cel putin aici asa se recomanda, total interzis peste crud, tip shasimi, sushi la un copil pana in 3 ani.
Poate fi foarte periculos.
Plus ca...atat de mult ulei cat intra in icrele astea...

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Nu din cauza uleiului neaparat,ci din cauza ca sunt crude! Printre altele, pot fi infestate cu salmonela.Nici gravidele n-ar trebui sa manance.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Da,tocmai de asta am stat si eu pe ganduri,ca m-am gandit ca sunt oua crude de peste,si tot ce e crud,ce provine de la animale,nu e sanatos,mai ales pentru un copil de 1 anisor.
Multumesc pentru raspunsuri!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Icrele sunt extrem de grele pentru stomacel...grase si grele. In plus, ce aport ii aduci? Eu una, cand ii dau sa manance ma gandesc daca acel ceva ii aduce vreun aport sau nu...nu i-as da icre, nu i-am dat vinete, nu i-am dat ciuperci...am fost tentata cu ultimele doua, dar pediatrul mi-a zis ca sunt inutile si grele si nu fac decat sa-i obosesc stomacul aiurea...dar tu stii cel mai bine, pana la urma, gustatul nu este cine stie ce...apare insa o problema daca ii plac si mai vrea!!!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput