Epilatul in timpul sarcinii - pro sau contra?
Raspunsuri - Pagina 2
mel_g spune:
Eu nu am suportat de nici o culoare epilatul cu ceara, aparatul nici atat; asa ca am folosit cu incredere lama; ai grija insa sa hidratezi bine pielea pt ca altfel se taie f. usor.
Pupici
Mel
Marianar spune:
Eu m-am epilat pana in ultima luna de sarcina si nu am avut nici cea mai mica problema.
pisi_ella spune:
Nu stiu ce sa-ti spun...Eu m-am ras cu lama pe toata perioada sarcinii. Nu am mai folosit epilatorul, avand in vedere ca in prospect scria ca femeile insarcinate sa intrebe medicul inainte de a-l folosi...Nu l-am intrebat pe medic, dar nici n-am folosit aparatul, avand in vedere ca am avut niscaiva probleme cu sarcina...Am impresia ca durerea poate provoca contractii...Altfel cum se explica?...
_ella
ochinegri spune:
Pe unele ne doare mai tare. Pe mine ma termina zona enghinala .
M-am epilat toate sarcina, dar aveam oricum contractii tot timpul. Adevarul e, ca atunci cand ma durea, se cam strangea burta ...
Corect este ca, si cosmeticiana mea a avut retineri, in sensul ca a lucrat fff. atent ca sa nu ma doara .
Lili
PS: Bai, am auzit de la cosmeticiana mea o chestie tare : unele mamici se epileaza de tot inainte de nastere (adica acolo ...) ca sa nu le rada la spital ! Asta curaj ! Bravo lor !
liviab spune:
A propos de epilatorul electric - stiu ca in timpul sarcinii in general nu sint recomandate aparatele electrice - masaj, epilat, cosmetice etc. - pentru ca il streseaza pe bebe. S-ar putea sa fie vorba doar de o precautie in plus, pentru orice eventualitate - pentru ca nu sint interzise cu totul, ci se recomanda doar sfatul medicului.
Cit despre epilatul inghinal total...si eu am toata admiratia pentru cine are curajul - am incercat prin luna a sasea si m-am lasat pagubasa. Imi venea sa-i scot ochii la cosmeticianadesi saraca femeie n-avea nici o vina, ca doar eu o solicitasem.
bebetica spune:
Cel mai bine, mai usor si mai rapid este folosirea unei creme epilatoare.
O folosesc de mult timp si este ieftin, rapid si placut.
In 10 min poti arata super.
Ce mers la cosmetica? ce asteptat la rand? ce durere? ce atatea complicatii doamnelor ??? ....... Aplicat crema, asteptat max. 10 min, intrat sub dus si gata. Mai ales pt. o graviduta cred ca este indicata cu atat mai mult.
Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598
Lavv spune:
Dar pe burta? Cum va epilati..tot cu crema?
Caci de cind a inceput sa creasca burtica s-a inmultit parul ca la maimute .
Lavv
20 sapt.si 5 zile
piatra lunii spune:
quote:
Originally posted by Lavv
Dar pe burta? Cum va epilati..tot cu crema?
Caci de cind a inceput sa creasca burtica s-a inmultit parul ca la maimute .
Lavv
20 sapt.si 5 zile
Da' chiar asa, acolo ce e de facut, e voie?
simoneta spune:
Eu am o prietena care m-a invatat tot cu crema epilatoare sa ma dau... ca intr-adevar e mult mai facil...mai ales ca noi gravidutele ne miscam mai greu.In ceea ce priveste burtica,ea s-a dat si pe acolo si nu a patit nimic;doar nu patrunde prin piele la bebe?!?sa fim seriose fetelor!Mie nu mi-a crescut par pe burtica...cred ca doar lui bebe ca am niste arsuri...de nu le mai suport.
pe burtici
Bobita spune:
Eu m-am epilat singura pina la 9 luni de sarcina si dupa, cu ceara, si totul a fost OK.
Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229