O mama moderna,,,??????(pe DC)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Dar nimeni nu recomanda nimanui sa nu judece intreg grupul?
Daca baiatul meu la aproape 10 ani crede inca in Mos Craciun, ma descalific de pe grupul in care e Karra? Sa-mi caut un grup mai de elita?

Anisiap, Elyanne nu te-a atacat, doar a aratat cum e sa judeci pe cineva scotand ceva din context, da, in alb si negru. Iar tu simtindu-te atacata, ai folosit imediat un ton mai agresiv, ceea ce face de obicei cineva care se simte atacat (de ex sotul Karrei).

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Karra si sotul, mesajele voastre mi-au lasat un gust amar. Deci voi chiar credeti ca e ok ce faceti si va mandriti cu asta.
Repet, saracul copil

Cristina, si de la mine ai o pentru mesajul de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Mie imi este dor de zilele in care credeam in Mos Craciun si casa mirosea a cozonac. Dupa o zi de alergatura prin zapada seara intram in casa si ma culcam si eram cuminte ca sa vina Mosu... Si nu mi-am urat parintii ca nu mi-au spus de la inceput ca Mosul e doar o poveste, si nici nu am plecat pe strada cu pedofilii din cauza ca nu mi-au explicat la 2 ani ce e aia p..a. Poate am fost eu mai norocoasa nu stiu ce sa zic. Insa acum unde este farmecul copilariei? Eu cel putin imi aduc aminte de momentele acelea din copilarie cand credeam in povesti. Au fost cele mai frumoase. Chiar trebuie sa lasam copiii sa se maturizeze de la o varsta atat de frageda? Nu au toata viata inainte sa se lupte cu realitatea? Chiar trebuie sa le furam farmecul copilariei?
Acum fiecare isi educa copilul cum crede dupa propriile principii...dar mi se pare trist ca acum un copil de 2 ani stie de menstruatie, p..a si altele asemenea in loc sa fie fermecat de basme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumesc pt. atentionare... eu nu eram in stare sa vad ca mi-ai raspuns... Vad ca iti place sa dai copy / paste la ce citesti pe forum...

Deci: nu mi-am dat cu parerea ca a gresit sau nu... pt. ca nu-i treaba mea sa judec pe altul, nu-i copilul meu... Eu le am pe ale mele si e destul ca ma judec pe mine, pt. propriile mele greseli...
Daca nu mi-am dat cu parerea nu inseamna ca sunt deacord, dar nici ca nu sunt...

Ceea ce nu inteleg, de ce trebuie sa aratam cu degetul pe altul?
In primul rand pt. ca cele care am facut-o nu suntem nici noi perfecte... si cine suntem noi de fapt sa stabilim cine a gresit mai mult? E intrecere? In al doilea rand pt. ca nu ai cum sa cunosti opersoana doar din filmulete si poze...
Aici nu e vorba de sustinere sau nu...

Iar la fiecare subiect din asta "fierbinte" apar generalizarile (vezi gasca de groupies) ... nici la asta nu putea sa lipseasca...

Pentru "cultura voastra generala" ... pt. ca vad ca anisiap mi-a copiat mesajul de la bondarei)... ca sa nu va faceti o parere gresita fara sa stiti contextul (vad ca aveti tendinta)... 2 dintre copiii mei nu vorbesc inca

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui karra80

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

Trimis la: - 18/01/2009 : 09:45:04
--------------------------------------------------------------------------------

Nu suntem doar "o gasca de groupies" ... dar ne si luam la intrecere care reuseste sa-si invete copiii mai multe injuraturi... Eu v-am luat, ca am 3 copii

Ma enerveaza ca stiu sa arate cu degetul la altul, dar ele nu-si vad propriile greseli... in special cea care a deschis subiectul... daca e o mama atat de "perfecta" de ce a postat poze si filmulet cu fii'sa goala, in care i se vad toate partile anatomice...
Sau de ce la cateva saptamani copilul nu-i alaptat?
Asa pot sa judec si eu un om dupa ce vad in poze... e problema ei de ce nu l-a alaptat... poate a avut probleme, poate nu a vrut... dar cum ea judeca pe altul fara sa-l cunoasca, si eu pot s-o judec pe ea ca a luat acest drept copilului, doar pentru ca nu a vrut sa o alapteze... eu nu pot sa am o parere? Nu? E cam acelasi lucru... ne dam cu parerea fiecare despre viata altuia

Edit: Stiu ca citesti aici ca doar asa ai vazut filmuletele... urat sa judeci pe altul, cand macar in aparente nu esti mama perfecta...
Nu poti sa dormi noaptea de grija altuia? Atunci ai un motiv in plus ... de grija copilului, ca niste pedofili au descarcat pozele cu pitica goala pusca si cine stie ce fac cu ele...

--------------------------------------------------------------------------------

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Editat de - elyanne on 18/01/2009 09:49:52

elyanne draga ti am raspuns la bondarei

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

AM SCIS UN MESAJ SI L-AM PIERDUT
Cu riscul de a-mi lua avertisment iti scriu 2 vb draga mea.....
Ce naiba nu te poti abtine si iti bagi nasul in alte topicuri?Sau sg ta grija pe acest pamant este cum alte mamae nu reusesc sa isi creasc copii cum ar trebui?
Vrei sa-ti spun parerea mea sincere despre tine?Esti o persoana frustrata atat ca mama care nu a i reusit din cauza bolii sa-ti alaptezi copilul...cat si probabil ca si sotzie.Daca tu ai o asemenea dezamagire si frustrare nu inseamna draga mea ca treb sa-ti pierzi vremea pe net incercand sa gasesti defecte ale altor persoane sa arati cu degetul spre ele si apoi sa mai scapi tu putzin de sentimentl de vinovatie pe care il simti .......
Dca vrei si iti tot bagi nasul pe forumul nostru incearzca sa vezi si lucruri bune.....
Am recunoscut ca am gresit ce mai vrei sa fac?
AI vrut sa ma enervezi? Ai reusit........
AI FOST PRIMA CARE AI ARUNCAT PIATRA, SINGURA CEA FARA DE PACAT? CEA CARE NU A GRESIT NICIODATA? PURITANO....
Incearca sa-ti arunci ochii la topicul.."mame si sotii frustrate" daca exista asa ceva.....si cauta sa dai ceva citate de acolo.
Vezi-ti de familia si copilul tau si nu mai fii asa de artagoasa...nu-ti mai pierde timpul cautatnd samanta de sacndal...incearca sa te integrezi si tu unui grouppies...ca sigur acolo in France nu ai prietene si nici alt fel d suport
Gata mi-am zis ofullllll
VA salut
LA revedere

Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica

karra, desi nu imi sta in fire, ti-am raportat mesajul de mai sus la moderator
cand ti se dovedeste ca ai gresit urit, mai sanatos e sa recunosti si sa admiti ca vei incerca sa corectezi
ce faci tu acum nu dovedeste decat faptul ca poti sa strigi mai tare si mai urit, desi, trecand peste faptul ca esti total offtopic - aici se discuta despre user-ul Karra, nu Anisia---- oricum ai ti-ai cam dat arama pe fata, total...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

A fi dezinhibat si libertin nu inseamna sa fii vulgar si sa ai o atitudine de mahala. Degeaba spui ca esti un parinte bun daca nu sti sa te evaluezi si sa-ti repari greselile.

Cred ca nimeni nu e strain de astfel de cuvinte, insa folosite in vocabularul curent de acasa nu ii vor adice Cristinei niciun serviciu.

Oricum, dupa cate vad, singura sansa e ca micuta sa creasca si sa constate ea singura ca nu e frumos sa vorbesti asa, ca se poate comunica si altfel si sa inceapa sa-si educe ea parintii. Insa si asta depinde de mediul in care creste si de ce vde la scoala. Ca daca parintii vorbesc asa, prietenii parintilor si copiii lor la fel ... nici o sansa ! Din pacate!

Ah, eu am crescut cu o mama vulgara ( in perioadele cand eram la ea) ... imi amintesc ca uneori luam bataie cand i se parea ca imi era rusine de atitudinea si vocabularul ei ... acum cand vorbim la telefon daca ii mai scapa cate un cuvant din asta ii spun ca nu ii permit si ii inchid telefonul in nas ...

E si asta un punct de vedere ... daca Cristina va avea discernamant si va intelege ca nu e bine, va suferi din cauza asta. Dar ii doresc sa judece mai bine decat parintii ei, caci doar asa va putea evolua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floric_ea spune:

Nu inteleg dc in continuare ii judecam pe altii si de ce apar tot felul de explicatii aici.

Pe de alta parte, multe persoane ar trebui sa isi ia avertisment aici pt ca au fost multe atacuri la persoana.

Anisia, dc ai simtit nevoia sa scrii acest subiect? Raspunde-ti la aceasta intrebare inainte de a mai initia alte discutii pe aceiasi linie.

Eu intelegeam daca v-ar fi cerut parerea Karra pe tema educatiei copilului ei, altfel este inutila toata aceasta discutie.

POate isi face cineva mila si inchide subiectul, inainte sa mai se dea pe afara si de o parte si de cealalta lucruri pe care majoritatea oamenilor normali de pe forum chiar nu vor sa le citeasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Nu pot sa va spun cat de dezamagita sunt de acest forum sau mai bine zis de unele persoane care sunt aici!Nici nu am citit toate paginile de scarbe ce imi e!

Acum sunt tare curiaosa ca aruncati in Anisiap ca ea e vinovata ca a deschis acest subiect,nu in ''mama 'Karra care in loc sa iroseasca istetimea fetitei pe asemenea lucruri mai bine ai invata-o ce trebuie sa stie o fetita de varsta ei!
Iar referitor ca Anisiap nu a alaptat si se simte o mama fustrata ,nu stiam ca e o crima sa nu alaptezi/Draga mea baiatul meu are imediat 8 luni ,inca il alaptez,am o familie fericita ,nu scriu lucrurile acestea ca sa ma laud ci pt simplul fapt sa stii ca mi s-a facut o greata de tot de cum iti bati tu joc de fetita ta!Si in loc sa arunci cu rosii in Anisiap,mai bine ti-ai trage tie un pumn in cap prin modul cum iti educi fata!Nu zic ca nu trebuie sa stii cum sa-ti introduci ob-ul si tot ce tine de sex,dar nu acum!Nici nu ma mai mir de ce fetele isi incep viata sexuala de la o varsta asa de frageda sau unele devin prostituate.Nu e de mirare!
Nici nu mai scriu nimic ca deja imi sare rau mustarul,iar daraga Kara educa-ti fata nu iti bate joc de ea!

Poze

Andreea , de un Bondarel !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Acest subiect trebuia deschis...nu e scuzabil sa postezi asa filmulete pe net.Si daca esti mandra de copilul tau , de educatie ce o dai...tine-o pentru tine...Daca le-ai trantit pe net...inseamna ca asteptai ca cineva sa comenteze. Asa cum punem si pozele cu strumfii nostrii si ne pica bine cand le vede cineva si spune "ce copii frumosi" sau alte comentarii dragutze.
Halal educatie...halal mama....si vad ca nici taticul nu se lasa...
HAi chiar sa ne auzim peste 20 de ani sa vedem ce educate "am bagat" in copiii nostri. Ar trebui sa nu-i mai cant Dianei sa incep "sa-mi bag... si sa-mi scot..."in fatza ei..sa se obijnuiasca de acum cu vorbele astea..ca deh...sa "stie ce e aia, inainte sa ramana gravida".Da am cam intarziat..are abea 2 luni...trebuia sa incep dn maternitate.
Sau mai bine sa-l iau pe Codrin in primire ca e mai mare.Are 4 ani.Ia sa-l ia tati la olectie deseara....ca e cam mare si nu injura.Ce-o pazi tati asta de nu a invatat copilulsa injure la 4 ani?Si cand ma gandesc ca ma tin de el sa invete poeziile la gradi...Ce mama de moda veche sunt....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Acest subiect trebuia deschis...nu e scuzabil sa postezi asa filmulete pe net.Si daca esti mandra de copilul tau , de educatie ce o dai...tine-o pentru tine...Daca le-ai trantit pe net...inseamna ca asteptai ca cineva sa comenteze. Asa cum punem si pozele cu strumfii nostrii si ne pica bine cand le vede cineva si spune "ce copii frumosi" sau alte comentarii dragutze.
Halal educatie...halal mama....si vad ca nici taticul nu se lasa...
HAi chiar sa ne auzim peste 20 de ani sa vedem ce educate "am bagat" in copiii nostri. Ar trebui sa nu-i mai cant Dianei sa incep "sa-mi bag... si sa-mi scot..."in fatza ei..sa se obijnuiasca de acum cu vorbele astea..ca deh...sa "stie ce e aia, inainte sa ramana gravida".Da am cam intarziat..are abea 2 luni...trebuia sa incep dn maternitate.
Sau mai bine sa-l iau pe Codrin in primire ca e mai mare.Are 4 ani.Ia sa-l ia tati la olectie deseara....ca e cam mare si nu injura.Ce-o pazi tati asta de nu a invatat copilulsa injure la 4 ani?Si cand ma gandesc ca ma tin de el sa invete poeziile la gradi...Ce mama de moda veche sunt....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

pai da, mai Lorellay, tu nu stiai ca asa se incepe educatia sexuala? la 2 ani il inveti cum sa spuna foarte clar .... toate cuvintele pe care le-am auzit in filmulete, la 3 ani ii arati in detaliu si pe urma, la 16 stai linistita ca n-o sa ramana insarcinata

Mergi la inceput