Tu stii cine esti?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelabahrim spune:

scuza-ma in momentul in care ai discutii in contradictoriu cu toata lumea pe subiectul altcuiva, nu mai astepta ca cineva sa-ti raspunda civilizat, scurt si la obiect. ,, daca taceai filozof ramaneai,,. sa nu cazi in penibil! nu mai participa la subiecte care te deranjeaza ca sa nu deranjezi pe altii mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

i am not myself today...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

AcsorAburit, cel mai bine e, cand ai de dat feedback negativ sa dai si o tzara de feedback pozitiv? Mesajele Oanei m-au enervat si pe mine ingrozitor, dar in fine, emfatic, cum necum, a intins o mana.
La subiect, nu trebuie neaparat sa fie 100% personal, ca tot sunt atatea dezbateri cu romanii, tiganii, ramasii, emigratii etc etc etc. N-am putea cu totii sa fim oleaca mai onesti, sa vorbim mai mult cum ne e vorba si sa ne purtam mai mult cum ne e portul? Scriu eu ieri un email in Romania si primesc indarat un out-of-office reply scris in engleza, aproximativ trei sferturi de rand, in care erau patru greseli grosolane de limba. Nu putea sa-l scrie frate romaneste frumos corect? sau si si, daca or fi angajati straini in compania aia? barem i-ar fi distrat numai pe ei, nu si pe aia romani (probabil majoritari). Da' na, probabil n-ar mai fi fost asa trendy si cool
Multe fetze are si sindromu-asta al icscinciului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui voljena

i am not myself today...

lool,
who do you think you are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Citat:
citat din mesajul lui AcsorAburit

Io habar n-am cine sunt, adica descopar mereu si bune si rele... Problema e cine vreau sa fiu si cine reusesc sa fiu.. si sa nu fie prea mare discrepanta ca duce la nefericire.

In rest... "sobectul" ii emfatic rau...io as incepe cu niste scuze catre "servantele de afara" si atunci ai dovedi ca esti un om de bun simt care atunci cand o ia pe tangenta cu subiectul, are puterea de a se corecta. Scuzele asa generice de genul orice are zile proaste sunt mai degraba o justificare a mitocaniei inter-umane. Faptul ca avem zile proaste nu scuza invectivele. Adica poti fi rautacios, malitios fara a cobori stacheta la grosolanii. Si mie imi scapa, dar retro nu le gasesc vreo justificare... Magaria e magarie indiferent de context.

Dar daca vrei sa discutam... io is curioasa rau. Ai spus la un moment dat ceva de genul ca Romania era de preferat pentru ca ai un statut social bine definit in .ro. Nu caut exact citatul ca n-are sens. Dar eu n-am priceput. In ce masura ceea ce suntem ca persoana se defineste prin apartenenta sociala? As zice ca, da pe unii, ascensiunea sociala ii poate defini (de genul cersetor azi, milionar maine e complicat de acomodat), dar pentru ceilalti e doar inca o alta fateta a personalitatii. Cu un exemplu: faptul ca vecinul e cantaret sau medic, nu-mi pare mai definitoriu decat faptul ca vrei apartament in Manhattan sau vila in Long Island. Sunt ambele consecinte ale personalitatii si atat. Stii povestea cu print si cersetor...in anumite situatii toti suntem de nedeosebit.

uelcam inapoi pe forum uneia din cele mai dragi doamne de aici; mi-era dor sa te citesc

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

AcsorAburit, un salut respectuos si de la mine!

Eu zic ca o parere foarte buna ne putem face despre cineva ascultandu-l cum vorbeste despre ceilalti, nu despre el insusi.

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Daca te referi strict la discutiile de pe forum, unde am avzut rautati si nervozitati aduse pana la jigniri personale, eu una nu pot fi subiectiva si sa declare ca macar incep sa cunosc un om, pentru ca ascusa dupa un nicknane si in spatele unui monitor de calculator o persoana poate zice multe, inventa si alimenta micile conflicte.

Viata poate demonstra ca o persoana nu se cunoaste pe ea insasi, ce pretentii sa mai avem de a cunoaste niste persoane virtuale??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Va multumesc la toate pentru raspunsuri....chiar si asa cum au fost ele (adica offtopic)....cred, ca intr-un fel, altfel dacat imi propusesem, am vazut si eu cum sunt o parte din persoanele cu care vorbesc...sau cu care, culmea, nu am mai vorbit pana acum (desi ele par sa fie deranjate de prezenta mea pe acest forum!!!). O singura mentiune as vrea sa fac...nu am dorit sa ma laud (si chiar nu vad unde lauda in ce am postat eu!)...chiar am vrut sa va cunosc mai bine...si da, acesta era un "exercitiu" pe care eu una l-am mai facut odata in facultate (alaturi de colegii mei) la sugestia unui mare profesor, profesorul Pruteanu (odihneasca-se in pace!!)...daca v-a deranjat pe unele dintre voi, sincer nu trebuia sa va osteniti sa-mi raspundeti (mai ales cele care m-ati luat la misto!) ...dar oricum multumesc...Va urez o seara placuta...si ii rog din nou pe moderatori sa inchida acest subiect "total nepotrivit" din cate se pare, in viziunea voastra.
Ps: Inca ceva....era o vorba in batrani..."apa trece, pietrele raman" !

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput