batista bebelusului

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Eu am folosit-o la ambii copii cu mare succes!
Chiar zilele trecute am fost la dr(au fost amandoi raciti) si i-am zis drului ca o folosesc mai rar, ca asa am citit (era o scuza la faptul ca avea muci) si mi-a zis dvs. va stergeti nasul doar de 2-3 ori pe zi?? pe el de ce il chinuiti? sunt

asa ca de atunci o folosesc cand il aud ca ar avea mucisori , mai rau este ca se sperie de aspirator, cum aude zgomotul, cum face ochii mari ... dar si fata se speria si acum. de cand intelege scopul asporatului mucilor nu mai are probl cu aspiratorul

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Doar in caz de mucisori....in rest nu. este o minune, pe mine m-a salvat din belea mare...viroza la doua luni ...dar nu exagera!

Oana siCati mica (1 an si 4 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine ce e cu batista asta?
Cu ce e mai speciala decat o batista obisnuita?Si de ce nu tb folosita des?
Fiica mea are aproape 4 luni dar nu a avut nasucul infundat si nici mucisori pana acum.Oricum mi s-a spus ca doar pt. mucisori nu tb sa folosesc aspiratorul caci nasul se curata singur.
Sigur , daca ar fi racita as folosi batista.Dar daca nu am avut nevoie nu am auzit de batista pt bebelusi.
Multunmesc.

Lara
Erinn's mummy
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=34099325efc1900826f61d&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

nu e o batista e un aspirator un vaccum care foloseste forta de aspirare pt a scoate mucozitatile cauta pe net ai sa gasesti cam totul despre ea si filme explicative "batista" e doar o denumire

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Noi folosim batista bebelusului. Este un dispozitiv cu un furtun si 2 capete. Unul se introduce in tubul de la aspirator...si unul, ce reduce puterea de expirare fara nici un pericol pentru copil, ce se introduce putin in nasucul acestuia.
Medicul orl-ist mi-a zis sa o curat mereu si cat mai bine...adica sa insist usor si chiar mai spate. Ca acolo se aduna mucisorii, care sunt o sursa de blocaj, infectii, otite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

E super-bun! Eu l-am folosit cu mult succes pana a invatat cu chiu cu vai sa sufle nasul. Atata doar ca intre o raceala si alta uita ce este si iar se speria de aspirator. O zi-doua de urlete si incepea iar sa ii placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

noi pana acum am achizitionat 4 tipuri de instrumente de scos mucii...:
-binecunoscuta pompita, care a functionat, dar cand era mai mititel,si statea nemiscat, linistit
- un aspirator cu baterii si muzica de la Petite Terallion, foarte scump dar nu tare eficient, pt ca nu are o putere asa de mare, sa scoata mucii grosi
-un aspirator nazal cu 2 furtunele(unul din ele se pune la nasucul copilului, prin celalalt trage mamica ca sa scoata mucii)
-si batista bebelusului, cea mai eficienta dupa parerea mea, dar de care se sperie mai toti copiii (dat fiind ca e atasata la aspiratorul casnic)...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

Sa-l ajutam pe Gabriel sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Si noi folosim batista pt mamaruta dar nu f des/zi pt ca am inteles ca usuca mucoasa din nasuc.Maxim de 2 ori pe zi cand e nevoie mare.De ajutat ii ajuta mult pe prichindei sa respire mai usor.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Octavia75 spune:

Si noi folosim cu foarte mare succes batista bebelusului inca de la o luna jumate. Nu se sperie deloc de zgomotul facut de aspitator, pare se ca ii chiar place.

Octavia75 mami de Vesna, minune mica (16.10.2008)
Craciunitza lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

deci nu sant numai eu care folosesc batista asa de repede.Sarah acum are 5 saptamani si tot mai avem nevoie ,cu pompita nu scot mai nimic

Mergi la inceput