Alaptata la 7 ani...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu sunt de parere ca mama e foarte fericita din toata treaba asta. Desi, parca are un sotz..zau asa, rostul lui care e? Nu pot spune mai multe despre conotatiile sexuale, ca mi-e sila.
Vb lui Denizel: o galigana pe care abia o sustine canapeaua, sta si da din picioruse sugand la tzatza mamicii...frumoasa imagine si numa' demna de pus pe net.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Pai lactatia o mentine sotu, nu? Saracu, cand vrea si el un pup la tzitzici in plin preludiu sau amor, buf un jet de lapte.... si asta de 8 + 15 ani = 13.....

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdiS spune:

Nu cred ca mai este vorba de alaptat, in sensul ca pustoaica trage lapte de la sanul mamei, ci mai degraba de un obicei de la care nu se poate stapani iar mama nu stiu de ce nu-l poate opri sau de un confort pe care copilul il doreste si il asociaza cu tzitzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

A, pai daca nici macar nu mai e vorba de curs lapte, e si mai nasol...
Adica, nu, nu e nasol, e horror de-a dreptul .
Si nu se mai numeste in nici un caz breastfeeding ...

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Lasand la o parte conotatiile pe care le-ati gasit voi gestului acestei mame, nu vad rostul alaptatului pana la 7 ani. Tot ce-i mult strica - e valabil pt. orice. Eu sunt adepta afectiunii si dragalelii, comunicarii, jocurilor, merg in patru labe pe sub masa daca vor baietii mei sa ne "facem casa" acolo, dar acest alaptat la 7 ani e ... aiureala - una dintre multele actiuni gresite pe care le fac parintii sub pretextul (uneori crezut si de ei insisi) ca fac un bine copilului.

Maria

Mergi la inceput

Adi, da-l in jelea mea confort de genul asta la asemenea varsta.

Eu nu vad un astfel de lucru anormal ca si confortabil si intim intr-o familie, il vad daunator si scabros.

Inteleg multe, ma cred open-minded, dar asta ma depaseste total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si mie mi se pare cam aiurea, pe de alta parte, fimea ar fi foarte fericita sa suga la san ca fratele ei....adica o inteleg pe fetita.
Eu nu i-am dat sa suga, dar cand am muls odata lapte i-am dat sa bea.
bine, daca nu mai faceam un bebe, nu i-ar fi trecut prin cap sa-mi ceara.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, e fiica mai mica, dintre cele 2, deci nu are exemplul unui bebe in fata ochilor.

Are doar niste parinti exagerati total

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

si mie mi se pare cam aiurea, pe de alta parte, fimea ar fi foarte fericita sa suga la san ca fratele ei....adica o inteleg pe fetita.

Da, Sabina, numai ca din clipulet nu reiese ca fetita ar avea un frate bebelus.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput
Mergi la inceput