Eurovision 2009
Raspunsuri - Pagina 104
Biancas spune:
Am ajuns pe penultimul loc 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3,www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi 4
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
motanik spune:
Am fost vreodata asa rau in clasament? 
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
elyanne spune:
Daaaaa ... au fost destule melodii mult mai rpoaste decat a Elenei... si ce daca...
Dupa parerea mea Turcia era in coada clasamentului... nu mi-a placut deloc...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
monica70 spune:
nici bulgarii ![]()
MONI
27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
desprecopii spune:
ce parsivi sunt bulgarii - dau 12 la grecia si nici un punct la romania.
cum spunea bunica mea: rahat cu perje!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
lalala13 spune:
mai bine venea depeche ca nu ma mai uitam la tampenia asta..nuami dave e de vina ca s-a imbolnavit...
my somebody.... 
dana d spune:
E clar, nu ma mai duc la mare la bulgari
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Camelia spune:
Da.Fiecare tara are un juriu de specialitate.
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monica70
buna intrebare ! ??? MONI 27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer." |
monica70 spune:
Caaaalm !!! Ca in fiecare an ne enervam de pomana si pana anul urmator ... uitam ![]()
MONI
27s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

,poate primim ceva de la unguri,ceva de la Moldova.