Urgenta medicala 320 Euro???
Raspunsuri - Pagina 2
Guestus spune:
yo deja sint plictisit sa aud comentarii de genul de mai sus..."cine stie cit dureaza sa iei cardul" si alte bazaconii...daca nu stii cit dureaza de ce te bagi nene sa comentezi?
orice factura are termen 1 luna..in 1 luna obtii 7 carduri...
hai sa auzim..aaaa..pai nu stiam...
repeta dupa mine de 3 ori..daca nu stiu ceva nu ma bag...daca nu stiu ceva nu ma bag...daca nu stiu ceva nu ma bag....
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus yo deja sint plictisit sa aud comentarii de genul de mai sus..."cine stie cit dureaza sa iei cardul" si alte bazaconii...daca nu stii cit dureaza de ce te bagi nene sa comentezi? orice factura are termen 1 luna..in 1 luna obtii 7 carduri... hai sa auzim..aaaa..pai nu stiam... repeta dupa mine de 3 ori..daca nu stiu ceva nu ma bag...daca nu stiu ceva nu ma bag...daca nu stiu ceva nu ma bag.... |
Guestus dar tu in cit timp tzi-ai scos cardul de asigurat?Tu stii ca sunt persoane care nici macar nu stiu de existentza acestui card?
Si daca e asa simplu de scos de ce nu l-a scos inainte de a pleca bolnava la ski?
Dana
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui andacos
Guestus dar tu in cit timp tzi-ai scos cardul de asigurat?Tu stii ca sunt persoane care nici macar nu stiu de existentza acestui card? Si daca e asa simplu de scos de ce nu l-a scos inainte de a pleca bolnava la ski? Dana |
pai nu am pus bre sus acolo ce spun aia din EU cu cardul de sanatate
deci e okay sa-l ai acasa..dar sa-l trimiti la ei in cazul ca ai patit ceva in EU. citeste...vrei versiunea in germana?
ca lumea nu stie nu-i problema mea...
andacos spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Guestus
pai nu am pus bre sus acolo ce spun aia din EU cu cardul de sanatate deci e okay sa-l ai acasa..dar sa-l trimiti la ei in cazul ca ai patit ceva in EU. citeste...vrei versiunea in germana? ca lumea nu stie nu-i problema mea... |
Guestus weekend placut itzi doresc!
Te intrebam pe tine daca ai ca sa ne potzi spune de fapt in cit timp l-ai obtzinut!
Eu daca merg la doctor in orice tzara din Europa(dau exemplu ca na ici stiu)`platesc si apoi imi recuperez banii de la casa de sanatate!
Dana
Guestus spune:
Nu cred ca mai imi bat capul si nici nu mai repet aiurea acum vineri seara.
Va las sa bagati groaza in pacient cu dobinzi de 100000^10 si Urban recuperatoru care o sa o caute peste 2-3 zile.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Nu cred ca mai imi bat capul si nici nu mai repet aiurea acum vineri seara. Va las sa bagati groaza in pacient cu dobinzi de 100000^10 si Urban recuperatoru care o sa o caute peste 2-3 zile. |
Hai mey Guestus ce te-ai suparat!
Nimeni nu incearca sa-i bage "frica-n oase",a cerut parerile forumistilor si i s-au dat!Ea insa face asa cum crede!
Dana
Natasa spune:
http://cetatenie-romana.info/yaf_postst50_Cardul-European-de-Asigurat-valabil-pe-teritoriul-UE.aspx
http://www.cnas.ro/default.asp?id=116
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
sigur ca da....sa plateasca banii si apoi sa stea 1 viata sa se lupte cu casa de asigurari sa mearga sa ceara cardul de sanatate de la romani si sa le trimita o copie la spital...si sa le ceara recalcularea pe motiv ca a uitat cardul la hotel..in ro..blabla ..etc etc |
asa sa faci tu guestus cand oi pati-o!
facturile eliberate de spitale, au de obicei termene scurte, intre 7 si 10 zile. si tinand cont ca banii trimisi prin banca, nu ajung intr-o singura zi....e de preferat sa platesti.
la timp.
la nemti, austrieci nu merge :"stiti , mi-am uitat cardul la hotel..."
automat te vor intreba de ce nu te-ai reantors la ei a doua zi cu cardul!
sau aplica sfatul lui guestus. tipic roamnesc. si sa nu se mai intrebe nimeni, de ce nu se schimba nimik in RO.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
petra spune:
Nu vreau sa fiu rea dar nepasarea se cam plateste( fie si cu emotii de genul "pot lua cardul acum ?" ," o sa-mi recalculeze austriecii plata" si tot asa). Nu este posibil sa stai de 2 sapt. pe antibiotice si sa pleci in vacanta bolnav deja si fara actele ce-ti trebuie (in acest caz cadrul de sanatate!). Pai trebuia pus in geanta inainte de ruj si farduri !
Probabil o sa ma atentioneze Guestus , ca de ce ma bag daca nu stiu, dar nu m-am putut abtine!
dulcetica spune:
Cardul il iei intr-o zi,deoarece exista si eliberare in sistem de urgenta,insa mi-e teama ca are data eliberarii si posibil e valabil 6 luni de la acea data,nu retroactiv.Mie mi-au dat o hirtie,pe care am examinat-o si m-am decis ca mai cumsecade ar fi sa-mi fac totusi o asigurare privata,asa ca desi aveam cardul,am iesit din tara de doua ori si mi-am facut asigurare de fiecare data.
Eu zic sa mergi la casa de asigurari sau suna,ca sa nu mai pierzi vremea si daca aia o bolmojesc plateste,sa nu te execute aia din strainatate.Cu tomograful cred ca ai incurcat-o.Te rup aia! Partea buna e ca macar ai avut parte de un control riguros si un diagnostic competent.In ro iti luau in 5 ore temperatura.