Ce inseamna un prieten adevarat?
Raspunsuri - Pagina 2
Ramonika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus si daca tu crezi ca ii spui ceva inteligent si ala da chix...e...ce te faci atunci? |
nu-l oblig sa faca (,) ca mine, ci doar ii spun ce gandesc.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
kariguld spune:
citat din mesajul lui mariamunteanu Guestus, dar cu sufletul cum ramane ? La ce service apelezi ? Maria |
guestus e ateu. apeleaza la sine insusi! da ateii n-au probleme de suflet. am cativa prieteni si stiu.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
prietenul adevarat e acea persoana, care te accepta cu bune si rele, nu te contrazice niciodata, cand ti-e bine si cand iti merge rau, cand ai bani si cand nu ai, cand iei decizii idioate si el te sustine, cand iti ofera apoi umarul in miez de noapte sa-ti palngi durerea cauzata de decizia luata.
sunt persoane foarte r a r e.
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
Guestus spune:
citat din mesajul lui kariguld prietenul adevarat e acea persoana, care te accepta cu bune si rele, nu te contrazice niciodata, cand ti-e bine si cand iti merge rau, cand ai bani si cand nu ai, cand iei decizii idioate si el te sustine, cand iti ofera apoi umarul in miez de noapte sa-ti palngi durerea cauzata de decizia luata. sunt persoane foarte r a r e. Kari " "Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"! Bernard Shaw |
da acum de ce trebuie sa plingi la 2 noaptea pe umarul cuiva...a doua zi dimineata ce are? sau asa este dovedita prietenia?
iti spun yo...daca vrei sa sari pe geam de la 10 incerc sa te conving sa nu o faci ..deci sint juma prieten ...
dar daca vii sa-mi plingi la 2 noaptea ca nevasta ta a plecat cu altul te dau afara pe usa...si asta din cauza invidiei o fac .
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da acum de ce trebuie sa plingi la 2 noaptea pe umarul cuiva...a doua zi dimineata ce are? sau asa este dovedita prietenia? iti spun yo...daca vrei sa sari pe geam de la 10 incerc sa te conving sa nu o faci ..deci sint juma prieten ... dar daca vii sa-mi plingi la 2 noaptea ca nevasta ta a plecat cu altul te dau afara pe usa...si asta din cauza invidiei o fac . |
era o situatie ipotetica.
nu am decat un etaj la casa. prietenul cel mai bun e in Ro.
esti invidios ca nu te-a ales pe tine? poate avea alte preferinte? ai ceva importiva?
Kari
"
Bernard Shaw
viviana spune:
Adevarata prietenie nu are sex.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
DidiAlex spune:
Mi-a placut cum a spus Stefan Iordache:
Nu cred ca exista prieteni, ci doar momente de prietenie!
Alina
beshter spune:
citat din mesajul lui DidiAlex Mi-a placut cum a spus Stefan Iordache: Nu cred ca exista prieteni, ci doar momente de prietenie! Alina |
Tind sa cred ca asa e. Asa cum nu exista fericire, ci doar momente de fericire (bleah, ce patetic suna, dar n-am ce face)
ionica spune:
prietenia.......
in cazul meu,la doi-trei ani calatoresc catre alte orizonturi, in ultimii ani am tot schimbat prefixul telefonului.
Prietenii am inchegat cam peste tot de fire fiind foarte sociabila si extrovertita,dar putine au fost prieteniile care s-au mentinut in timp,asi spune aproape niciuna.
acum,la 36 de ani,pot spune ca am un prieten,acela este sotul meu,de fapt el este subtitutul prieteniei,imi doresc din suflet sa am o adevarata prietena in care sa am incredere,ca de fapt de asta e vorba de incredere.
Aveam candva o astfel de prietena cu care ne schimbam doar o privire si ne intelegeam,acea chimie pe care o gasesti rar,dar ,in timp s-a schimbat,probabil si ea crede despre mine ca m-am schimbat,din nefericire, am pierdut-o,chiar daca ne sunam de aniversari sau sarbatori.
Deci in concluzie,imi sunt auto-suficienta.
Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
diala spune:
In viata nu conteaza cine esti, conteaza ca cineva sa te pretuiasca si sa te iubeasca neconditionat! Un prieten adevarat, este acela care soseste in timp ce dispar ceilalti. Mie asa mi s-a intamplat si pot spune ca sunt o norocoasa ca am asa prieteni. Sunt doar doi, dar cred ca a avea 2 prieteni adevarati, in ziua de azi, e ceva.