Piscine in Bucuresti

Piscine in Bucuresti | Autor: Mamica_A

Link direct la acest mesaj

Azi, fiind libera, m-am decis sa-mi duc copilul la bazin; stau in sectorul 3, si mi-a fost comod la Miramar. Cred ca a fost cea mai proasta decizie pe care am putut sa o iau - apa sloi (dupa mine, undeva pe la 20 de grade), vestiar mic si neincalzit, dotari "moderne" (poate pentru anul 1960); pe scurt, horror!!!

Voi unde va duceti copiii la inot?

Multumesc,
Andreea
Mama de Albert (6 ani) si Bianca (1 anisor)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

World Class. La hotel Radisson (fost Bucuresti) sau la hotel Marriott. E cam scump dar e gratis pentru copii sub 12 ani. Apa e buna, exista si jacuzzi, mai nou, la hotel Radisson au si un jacuzzi afara (stiu ca suna ciudat, pe vremea asta, dar e o senzatie deosebita...). Vestiarele sunt OK, primesti prosoape, ai uscatoare de par....Dusuri, sauna...

Si acum au si o promotie la abonamentul pe un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Fomalhauti spune-ne si noua preturile, te rog.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Nu stiu exact preturile...Noi avem abonament "corporate", asa cred ca se numeste, adica prin serviciul sotului meu, in conditii speciale. Din cate stiu aceste conditii sunt diferite de la companie la companie.

Stiu ca o intrare este 35 euro (bani in care intra piscina, fitness, ore de tot felul de aerobic-uri, daca sunt) pentru o zi.

Apoi exista abonament de 10 intrari doar la piscina plus o intrare gratis.

Exista abonament pentru un an, doar piscina, parca 1200 euro. Dar exista un abonament "daytime" numai de la 9 la 18. Oricum numai in acest interval e program "family", deci numai in acest interval ai voie sa intri cu copiii. Abonamentul "daytime" este mai ieftin....

Si exista abonamente de 2 programe (piscina+aerobic, piscina+fitness sau fitness+aerobic) si abonament cu 3 programe. Daca nu ma insel, in acest moment exista o promotie 1111 euro pe an, toate 3 programele, dar nu stiu daca "daytime" sau orice ora.

Mergi la inceput

M-am uitat pe site-ul lor, vad ca nu dau preturile. Zic ca ti le trimit pe mail. Cand mai trec pe acolo iau o oferta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Si noi mergem la WC. E super!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Pescariu SPA - pe Barbu Vacarescu
in centru fostul hotel Majestic, vis a vis de teatrul Tanase
Complex Lia Manoliu
Micii campioni (special dedicata copiilor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Ce piscine pentru balaceala cu copiii stiti si recomandati?
Am tot cautat o piscina unde sa o trimit pe fi-mea (3 ani) cu tati, sa se balaceasca amandoi si sa invete si ea sa inoate.
Nu prea sunt multe... ca sunt aglomerate, sau cam murdare, sau mult prea scumpe...
Nu vor merge destul de des ca sa merite luat abonament; cred ca sambata sau duminica dimineata, la prima ora.
La o prima cautare, ar fi World Class, Bamboo Sporting Club, Tenis Club 2ooo, Hotel Parc... IDM stiu sigur ca e aglomerat, la fel si Floreasca.
Voi unde mergeti cu piticii?

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

La 1 iunie se deschide Dinamo, eu acolo il duc la curs. Daca vrei doar balaceala si stie sa inoate, au program seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gargoyle spune:

Citat:
citat din mesajul lui Natasa

La 1 iunie se deschide Dinamo, eu acolo il duc la curs. Daca vrei doar balaceala si stie sa inoate, au program seara.

Nu stie sa inoate, dar nu intentionez sa o dau la vreun curs sau lectie cu instructor. Prefer sa iasa cu taticul ei si sa se joace in apa... Mai intai sa se familiarizeze cu bazinul (a fost doar la mare) si sa-i placa, apoi o poate invata el sa inoate. Noi nu putem seara, doar dimineata, in weekend.

Mami de pisicuta (28.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

In concluzie nimic bun in bucuresti pe sectorul 1 cu preturi rezonabile ???

pana la mai putin de 3 luni

Mergi la inceput