Piscine in Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
Gargoyle spune:
Habar nu am... cred ca o sa-mi trimit sotul in prospectare. Ii dau rol de cobai si-l trimit sa inoate pana gaseste un bazin ok.
Mami de pisicuta (28.06.2006)
Kya spune:
Ia uitati ce am gasit: http://www.bamboosportingclub.ro/bucuresti.html
15 lei pe zi sau 30 in weekend.
Nu am fost, dar tot caut si eu o piscina decenta pentru balacit copilul. O fi OK?
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ingridnen spune:
Noi avem niste cunostinte care duc baietelul de ceva vreme la Baby SPA, zona Mihai Bravu, si erau foarte multumiti.
Ne batea si pe noi gandul, dar este cam scump... si nici nu are cine sa il duca
Ingrid si Cristi 6 ani
Kya spune:
Si la Baby Spa, si la Micii Campioni, si la Activ Club pretul e cam acelasi - 1 milion pe sedinta. Mie una mi se pare nesimtit de scump!
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Cinezee spune:
In final eu nu inteleg de ce preturile astea imense ptr copii mici hmmmmm
pana la mai putin de O LUNA
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theo_2004 Si noi mergem la WC. E super! |
Daaaa Si noi! (Stai....despre ce este vorba?)
Sos. Pantelimon, pe langa Cimitirul Armenesc
www.bery-fitness-spa.ro
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
ankalaura spune:
La Bamboo am vrut si eu sa mergem, dar nu vad sa aiba si bazin pentru copii, si atata se promoveaza relaxarea IN LINISTE incat zau ca mi-e frica sa merg cu copiii, sa nu ma trezesc cu vreun cocktail in cap. Apoi, daca iti cere 10 euro pe o apa plata, degeaba e 20 de lei intrarea in timpul saptamanii - ca s-a facut 20 de lei, nu mai e 15....
Mai este Bleu Ciel in Floreasca, pe Verdi. Noi nu am fost. Mergeau acum 2 ani cu gradinita, vara la cursuri. Nu stiu cum e piscina in afara programului de cursuri. De fapt, nici cursuri nu stiu daca mai organizeaza, ca anul asta nu m-am informat....
La WC n-am incercat - he he... suna al naibii de amuzant!
elyanne spune:
Eu duc mandra la inot la Rin. 300 ron 10 sedinte (2 pe sapt.) ... dar e separat de cei de la body-art... sunt 2 instructori care cred ca au "inchiriat" in anumite zile, 2 ore.
http://www.body-art.ro/
Altfel, tarifele sunt mai mari, dar copiii pana la 12 ani au acces gratuit, numai insotiti.
Tala spune:
Si noi tot la Rin mergem. Dupa epxerienta (neplacuta) de la Mici Campioni cand era bebe si la scorurile pe care le practica si Baby Spa, mi se pare cea mai buna solutie. Este f curat, civilizat practic totul nou, iar abonamentul anual mi se pare f avantajos (pe linkul dat de Elyanne sunt toate tarifele).
Bucurie!
ankalaura spune:
Acuma vorbim de doua lucruri deci - mersul la piscina asa... "ca vara", si mersul la inot, eventual la cursuri.