Razboi in Orientul Mijlociu - 2-
Raspunsuri - Pagina 26
Tzuri spune:
catya, ma inclin in fatza cuvintelor tale jignitoare si te sfatuiesc sa iei pozitie la urmatoarele alegeri care vor avea parte in emirate si s-o sustii moral pe ttik.
catya spune:
Mey ce ochi de vultur ai.Nu am nevoie de sfaturile tale sau de compatimirile tale .Slava Domnului traiesc intr-o tara democrata ,pe cind tu esti inconjurat de doctrine false si de idei fereasca-ne Dumnezeu.
Ttik nu a scris chiar nimic sa iti raneasca orgoliul de israelian ,infocat luptator ptr dreptate care o fi aia?
Numai Dumnezeu e in masura sa judece toate crimele la care i-ati supus pe oamenii aia nevinovati de sub ruine.Sa fie alaturi de ei sa ii scape de sub gheara evreiasca ,rusine sa-ti fie dupa ce taiati si spinzurati in carne vie.
Abtine-te de la a cataloga persoane pe care nu le cunosti in viata reala domnule bodyguard.Nu stiu cine ti-a permis sa iei aceasta atitudine de invingator cind in tine se reflecta imaginea evreiasca de astazi din fisia Gaza.Imaginea cutremuratoare a teroristului evreu care poarta u sac plin de rachete si de bombe in cautarea de cai morti.Sa dea Dumnezeu sa ii gasiti ca prea ii cautati cu luminarea .
Vrei sa aduc in discutie declaratia unui libanez care a fost in puscariile israeliene?si a multor palestinieni torturati cu bestialitate de evrei?.Hai mey nu va mai victimizati ca sinteti ridicoli deja.
Tzuri spune:
Vorbesti in lipsa de cauza .Nu se tortureaza in nici una din organizatiile de aici.Spun singuri totul, uneori se ofera.Banii. Dorinta avida de bani.
Tzuri spune:
Aici exista zicala Habdeu ve Hashdeu, respecta-l si suspecteaza-l. un arab care a vandut propria tara nu se va deda sa te vanda nici pe tine.
catya spune:
M-am tot gindit daca se merita rafuiala asta virtuala" cu niste oameni care nu doresc sa vada decit ce le convine.In fond,cine stie unde sa caute informatii le gaseste.
Tzuri tu din partea cealalta a baricadei poti sa aduci tone de argumente ,voua ca popor va sta in fire sa va victimizati,dar nu inspiri mila Libanului pe care l-ati bombardat din scoarta in scoarta ,ati distrus economia si turismul.Deh invidia e maresa moara si capra vecinului.
Acum bombardati si distrugeti in voie statul Palestinian ,ptr ca lumea moderna tace si acorda barbariile la care ii spuneti pe saracii oameni.Pacat ca exista asa oameni in lumea moderna.
Eu nu ii ridic in slavi pe cei care fac atacuri si nu le gasesc circumstante atenuante dar calvarul zilnic la care ii supuneti ii lasa sa faca asta.Nu va mai plingeti ca primiti rachete si bombe cind voi intrati cu tancurile in ei si ii radeti fara mila ,le distrugeti casele construite cu atita munca,o munca de o viata chinuita de asa binevoitori ca voi.
Ghinionul palestinienilor este de a va fi vecini.
Ieri deja trupele terestre au intrat in a doua linie de aparare a Gazei ,bombardind case si oameni nevinovati.Asezati-va la masa tratativelor si discutati nu distrugeti in masa.
catya spune:
Tzuri nu zau?Tu ori porti ochelari ori nu traiesti acolo?
Vrei sa-mi spui mie ca evreii ii pupa pe libanezi cind ii fac prizonierisi ii trateaza exact ca pe soldatii lor?Torturile folosite sint exact aceleasi de pe timpul lui Hitler so nu mai incerca sa le minimalizezi importanta..
Torturi barbare din pacate.
catya spune:
Un evreu vinde si cumpara nu un arab pardon ca aici ai nimerit-o ca nuca-n perete.Parca asta va caracteriza nu?
Tzuri spune:
Vezi ca-n Toronto exista o mare comunitate de evrei.Iti dau un pont,Ei sunt pe cale sa ia guvernul Canadian, banca nationala, marile fabrici si fabrica de hartie igienica(vin vremuri de kaka),sa te asupreasca, cotropeasca si de ce nu, sa-si puna o curea cu care sa se explodeze de paste in loc de artificii.Exista o conspiratie evreiasca in toata lumea.ei vor sa-ti otraveasca apa de la robinet si sa-ti desumfle rotile la bicicleta. Nu se vor lasa pana nu vor pune mana si pe Romania.au de gand sa investeasca acolo(ce misei) si sa dea de papa la romani.La randul lor , arabii investesc si ei acolo in tzepe, cecuri fara acoperire si firme fantoma, trafic de droguri din syria. se preconizeaza ca investitia sa fie mare.Mai mare decat au investit in Israel.Pentru ca aici, cei fara capatai, fara Dumnezeu, asta fac.
Apropo, mersi la moderatorul care imi tot da ban.Alah e mare.
Exista arabi liberi.Si vor fi si mai multi atunci cand ii vom ajuta sa aleaga in Gaza.
Samer spune:
In primul rand vorbim aici de palestinieni nu Islamisti. Spun asta pentru ca parte dintre ei sunt crestini .
Nu le doresc evreilor decat sa aiba parte de ce le-au facut ei palestinienilor! Si asta in cea mai mare cantitate.
Sper ca sinteti de acord, nu?! Din moment ce evreii i-au tratat asa de bine pe palestinieni?
Numai rostind cuvantul "evreu" pot fi catalogat pe loc anti-semit.
Hmm , ciudat........
Cat timp nu traiesti acolo,sau in prejurimi si nu stii datele problemei exact , nu e bine sa faci afirmatii eronate. Cat timp nu ti-a murit copilul din foamete sau in drum spre scoala,sau a fi bombardat zi si noapte (ceea ce nu doresc pentru Nimemi) ca sa stii ce inseamna , nu vei intelege ce inseamna siguranta cu adevarat!
Nu am alta posibilitate sa vad aceste lucruri. Īn special daca nu exista orizontul pentru dialog.
Israelienii sunt foarte calmi? Un Palestinien mai mult, sau mai putin ?
Dar la final, maldarul e imens. Numarul inocentilor este atāt de mare īncāt nu mai poate fi estimat
Vad acest lucru īntāmplāndu-se īn fata ochilor mei. Vad muntele de corpuri palestiniene īnaltāndu-se peste zidul pe care l-au ridicat ca sa nu mai vedem nimic.
Exista si evrei cu bun simt, pacat ca sunt putini si n-au nici o putere..