Razboi in Orientul Mijlociu - 2-

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ttik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuri

Si ca veni vorba ttik si ma coborai la nivelul tau, cunosc o doamna de companie de aici care a ajuns acum in Parlamentul Isrelian, are o firma de cosmetice, chiar eu am fost pentru un timp bodyguard-ul ei.Deci nu vad ce te-ar impiedica pe tine sa fii in parlamentul emiratelor, avand in vedere ca ai potential.Cu firma de cosmetice nu cred ca ai sanse.

In fiecare stanca exista o statuie..ceea ce ne lipseste este cunoasterea...si dorintza de a fi sculptori

M-as bucura sa se sesizeze cineva...E prima data pe un forum public cand sunt jignita in halul asta!!!!
Nu am cuvinte..

Asta explica mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui escu

[quote]citat din mesajul lui Tzuri

,,,,[red]Si daca tot aduceti aminte de Isus si de victimizarea lui, pot aduce aminte celor care sub pro Isus ca a ramas din timpul lui neachitata nota de plata din timpul mesei cele de taina.S-au adunat acolo in Ierusalim la carciuma unui evreu, s-a cinstit si au plecat fara sa plateasca.Asa ca va cerem impetuos, urgent celor care ii i-au apararea sa achite si daunele provocate de el.Inmormantare, lemn de cruce rastignire - una bucata.Cine doreste lista o poate
primi......
][/red

deci astept LISTA DOMNULE Evreu Tzuri , Bodyguard ...
DAR AI UITAT ca la rastignire , la cruce, nu ai avut doar o bucata de lemn ... , crucea are 2 bucati de lemn, daca asa zici tu , ca il omori si tot El e DATOR , PUNE PE LISTA : 2 BUCATI DE LEMN.

deci contul unde sa viram banii si suma , aveti si voi nevoie la armament acolo, va intelegem...

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://diana74.webs.com/index.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

hellloooooo...un moderator... ceva sa inchida topicul asta? ca eu una cer asta de 2 zile....au plecat toti la ski, la facut oameni de zapada?
sirimie, fii buna te rog si treci pe la topicul deschis A DOUA OARA de tine, vezi cum a degenerat si cere te rog frumos sa-l inchida. Lumea deja s-a enervat pe aici si ttika n-are nici o vina pt. marlania care tocmai i-a fost spusa. In alta ordine de idei, in afara razboiului si a tot ceea ce se intampla in zona, israelienii au tot dreptul la o tara ca si palestinietii de altfel. Daca vreti sa vorbm de legitimitatea unor state, io as propune sa incepem cu Pakistanul si Bangladeshul. Da' la ce se intampla la topicu' asta , mai bine povestim ce-am mancat de Sarbatori.
Pe bune acum, voi nu sunteti de acord sa fie inchis???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti
Da, chiar cred ca o intrebare de genul "Ce-ar fi daca lucrurile ar fi altfel decat sunt?" este o intrebare prosteasca.

Si, totusi, oare cum ar sta lucrurile daca Hamas ar avea forta militara a Israelului, plus marea sustinatoare mai mult sau mai putin din umbra a Israelului si Israelul ar avea forta militara a Hamas si foarte slaba sustinere internationala? Care ar fi situatia in zona? Cine si cum ar trai acum, acolo?

Primul lucru pe care l-ar face palestinienii ar fi sa-si puna in practica visul: sa stearga Israelul de pe harta.

Mie imi este foarte greu sa inteleg de ce po****tia palestiniana poate sprijini in continuare Hamas; cata vreme scopul Hamas este sa "refaca" Palestina de la Marea Mediterana pana la Iordania; pai cat de putina minte trebuie sa ai ca sa intelegi ca asta nu se poate pune in practica cu pace, ci doar cu razboi? Ce scop nobil e asta?

Oare s-au gandit ca Israel va continua sa taca si sa primeasca rachetele in sud? Chiar nu se asteptau ca Israel o sa riposteze? Nu, chiar nu mi se pare normal cum gandesc ei, si la fel de anormal mi se pare ca nu exista nimeni, nici pe forum, care sa explice logic acest suport oferit Hamasului de catre po****tia civila.

Vad ca mai nou nu mai este denumita organizatie terorista ci Partid, si daca initial fugeau care-incotro si se declarau ca nu sunt pro-Hamas, din postari se intelege clar de ce parte sunt si cum judeca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Tzuri, eu te-am raportat la moderator pt. mizeria de i-ai scris-o lui Ttika...sa nu zici ca nu sti de unde vine. Pana una alta continua si da-ti arama pe fata .
Vad ca nici nu raspunzi la intrebari, ti-am pus una acum cateva pagini.

Iarina, pai de ce sa inchida topicul, sanctioneaza pe cine e cazul, nu ne inchide gura la toti.

Adina Iulia, iar n-ai inteles nimic. Cred ca nu vrei sa intelegi, privesti lucrurile mult prea simplist. Ai omis sa scrii ca israelul considera ca teritoriul lor "de la D-zeu" e de la Sina din Egipt pana in Furat (Eufrat) in Irak. Oare cate tari ar sterge ei de pe harta? Ti-as scrie mai in detaliu, dar sunt la servici si se termina pauza de masa.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

unducthable
"Tribunalul Inaltilor Barbosi de la Ierusalim, cerceteaza astazi SHIN TEN BE YASHAVAN (data in ebraica) cererea forumului rugatorilor la pietre, de aducerea in instanta a numitului RABIN IOHUSHUA, fiul lui Iosy si Miriam nascut la Nazaret, data nasterii nesti****ta si dupa lungi analizari condamna pe numitul mai susmentionat la rastignire pe cruce.
Totodata, aducem la cunostinta familiei de plata cheltuierilor aferente crucificarii si inmormantarii ca lege a lui Moshe in Israel:
- 2 metri voal inbalsamare
- 1,5 kg cuie
- 1 litru ulei trandafiri
- 2 buchete spini cu flori
Prin prezenta, facem cunoscut familiei susnumitului ca se face dator lui Rabi Shmuel de plata cinei cea din urma, cina pe care nu a platit-o integral.
Revenind la cele susmentionate, anuntam fuga susnumitului de la locul de vecie si informam autoritatile superioare, respectiv imperiul roman, ca cerem reintoarcerea imediata a corpului susnumitului fie el si din ceruri.
Totodata, Rabi Iohushua se face vinovat de instigare la cruciada, urmata cu moarte a mii de cetateni musulmani, in mare parte nevinovati si copii si cerem forurilor superioare neaprobare actiunii bisericii catolice de deschidere al dosarului de martirizare pe considerent ca la baza acestei biserici stau fapte care au denegrat si continua sa denegreze drepturile omului de libera alegere si cugetare : inchizitie, cotropire, cruciada.
Prin prezenta, susnumitul nefiind de gasit la nici una din adresele mentionate in Biblie, anuntam urmasii ca : DATORIA NU E A LUI CI A URMASILOR, URMASILOR LUI.
MERSI

Mergi la inceput

Simona, mai bine deschide capitolul 3, ca asta iar a luat-o aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuri spune:

ttik, eu nu am jignit PE NIMENI direct asa cum o faceti voi, deci nu vad de ce v-ti simti ofensate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catya spune:

Vorbiti numai prostii.Catya, sa stii(nu-ti astept compatimirea) ca si noi am suferit ca cei din Gaza, in 2006 cand familia mea din nord a trebuit sa stea ascunsa ca sobolanii in subsoluri iar copiiilor lor astazi le e frica cand aud zgomotul unei pocnitori.Inca o data, nu astept compatimire din partea nimanui.Putin imi pasa parerea voastra.Sunteti indoctrinate.Pana si in subiectul cu Isus, habar nu aveti de putina istorie a religiilor.Oricum nu cred va trebuie sa cautati martiri si victime ale iudaismului antic si sa le prezentati acum in fata noastra odata ce nu aveti nici o legatura.Sunteti musulmane nu ? |Si daca tot aduceti aminte de Isus si de victimizarea lui, pot aduce aminte celor care sub pro Isus ca a ramas din timpul lui neachitata nota de plata din timpul mesei cele de taina.S-au adunat acolo in Ierusalim la carciuma unui evreu, s-a cinstit si au plecat fara sa plateasca.Asa ca va cerem impetuos, urgent celor care ii i-au apararea sa achite si daunele provocate de el.Inmormantare, lemn de cruce rastignire - una bucata.Cine doreste lista o poate primi.
Cat despre Gaza, fetelor, nu va priveste, sincer.Pacat de copiii care se duc DIN AMBELE PARTI.Nu numai din partea lor.Dar cum nu v-ati bagat timp de 8 ani, cat timp au aruncat cu rakete in noi, asa sa nu va bagati nici cum.
Pacat ca aceste ganduri si aceasta mentalitate le poti afla in creierul indoctrinat, plin de ura a unor femei, mame la randul lor. Cand urasti pe cineva, nu ai parti partinitoare.Ura e ura.Cum puteti ura Israel, as puteti ura si fratii vostri si surorile voastre care nu au facut greseala sa se casatoreasca cu Hamasnici si cu teroristi arabi si au ramas crestine. Ma intreb ce veti face atunci cand religia va va cere sa exterminati pe toti care nu sunt de partea lui Alah.Va veti omora mamele si tatii sau veti incerca sa-i convertiti.Rog persoanele care nu se simt in cauza sa nu se simte jignite.Nu fac referire la TOATE persoanele care s-au casatorit cu cetateni arabi ci NUMAI la cele care pot fi schimbate in marionete, in mame de teroristi.
Intreba cineva daca au fost manifestatii pro si contra la Tel Aviv, da au fost ieri manifestatii impotriva intrarii in fisia Gaza, nu s-au soldat cu incidente si nici nu se astepta la asa ceva(la noi nu se trage cu Kalashnicovul in aer ca sa te faci auzit sau simtit) Si noi suntem impotriva uciderii copiilor nevinovati de acolo, dar, inca odata trebuie sa intelegeti ca am folosit toate mijloacele de comunicare cu cealalta parte pentru a anunta retragerea din zonele care armeaza a fi atacate dar Hamasul(cititi bine batool sii catya) NU PERMITE CETATENILOR DIN GAZA SA SE RETRAGA IN ZONA RAFYAH, apeleaza la tactici murdare pentru a spori numarul victimelor din po****tia civila, astfel fortand Europa si forurile internationale sa stopeze atacul Israel
citat domnul evreu tzuri indoctrinat pina la maxim atita cinism nu am vazut in nimeni ca in tine .
Sti nu dau doi lei pe prostia si lipsa de argumente reale cu care vi sa te plingi aici,bine ca ai fugit cum ai zis ca sobolanii asta ce sinteti,o mina de sobolani fricosi si rai de se cutremura pamintul sub voi.Doamne fa dreptate, ca daca nu m-as fi casatorit cu un arab ,as fi fost la fel de impotriva crimelor oribile pe care statul tau israelian le-a comis de-a lungul istoriei.
Nu te mai bate cu pumnul in piept ca esti destept Tzuri ca-mi inspiri mila.De fapt voi terorizati o lume intreaga cu o politica penibila ,rusine ca exista gindire ca a ta in lumea moderna.
Cred ca tu esti ala atit de batut in cap incit nu ai citit bine ce am citit ori ai perdea peste ochi ,incetosati de atita ura araba.Sint crestina nu musulmanca domnule evreu ,dar poate iti treubie o pereche de ochelari.
Distractie placuta intr-o lume de marionete israeliene si indoctrinare placuta in continuare dar nu mai polua lumea cu informatii false.Nu te mai victimiza ca nu-ti sta bine Tzuri .
Ai jignit-o f urit pe TTik meriti o sanctiune ,dar unde este Doamne drepatatea.
Iti cer cu respect desi nu meriti,sa stai departe de familia mea ,de sotul meu arab mai bine unul arab decit un evreu indoctrinat si fara suflet ca tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ache
Adina Iulia, iar n-ai inteles nimic. Cred ca nu vrei sa intelegi, privesti lucrurile mult prea simplist. Ai omis sa scrii ca israelul considera ca teritoriul lor "de la D-zeu" e de la Sina din Egipt pana in Furat (Eufrat) in Irak. Oare cate tari ar sterge ei de pe harta? Ti-as scrie mai in detaliu, dar sunt la servici si se termina pauza de masa.

Dandum

anca
mami de bb Adam

Pai am omis sa scriu asta pentru ca eu n-am gasit-o in nici o declaratie oficiala israeliana, asa ca pentru mine ramane pura speculatie a partii adverse. Pana una-alta ce au declarat ei pe site-urile lor oficiale pare foarte coerent.

daca ai vreun link oficial cu pozitia palestinienilor, ti-as fi recunoscatoare.

Mergi la inceput