Cine a (mai) dormit de Rev?
Raspunsuri - Pagina 2
gemenii_08 spune:
SALVE PENTRU NOI ESTE PRIMA NOAPTE DORMITA DE TOTI PATRU FARA INTRERUPERE DE LA ORA 2 LA 7 SE VEDE CA BAIETILOR MEI DE 9 LUNI LE PLACE NOUL AN SAU SI-A FACUT EFECT PLIMBAREA PANA LA BUNICI,CA SA TRECEM IMPREUNA IN NOUL AN MARY FLAVIO SI MATEO
batool67 spune:
Si eu am dormit pe la ora 4....nu am deschis tv, nu m/a interesat. Am citit asta am facut.
monalac spune:
sotul azi noapte a fost de serviciu,asa ca am fost acasa doar cu copiii,codrin de 7 luni si cris care are 4 ani.codrin a adormit pe la 23,iar cris a stat pana pe la 1,ne am uitat pe balcon la focul de artificii,ne am pupat,l am pupat si pe codrin,apoi ne am culcat.
larissa_79 spune:
si noi pe la 12:30 nani. Alexia a adormit la 23. Am incercat noi sa o tinem pana la 12 dar era tare mofturici. Asa ca eu si tati ne-am retras, la 12 am papat o felie de tort, ne-am imbratisat, pupat matza mica si apoi nani.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
maitreyi spune:
si noi nani pui. la 12 am luat paharele si am mers la bebe in camera sa o pupam, a deschis ochii, s-a uitat la noi si s-a culcat la loc.(n-aveti somn mei parinti? ) si la 2 si noi la nani. la multi ani
-------
Ana-Maria de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
danangie spune:
Noi ne-am culcat la 2,30. Eram varza dar abia pe la 1,30 am inceput sa mancam. Alessio era asa de agitat....ne iese dintzucul. Si a prins si el ora 12,00. Ne-am uitat la artificii...am ascultat pocnitorile cu , curiozitate.Cand ai un bb...de-acum e cam greu sa stai toata noaptea treaz.
Muuh spune:
Eu am adormit impreuna cu Dimitri la 22:30. La 00:00 a venit sotul si l-a adus si pe Alexei langa mine. Mi-am urat cu sotul, am pupat baietii si m-am intors pe partea cealalta.
mychydutza spune:
si eu , si eu..........tot acasa....
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
andy.p spune:
La miezul noptii am iesit pe balcon la artificii,apoi am culcat-o pe Alexia pe 00.30.La 01.00 Andy murea de somn asa ca l-am pus in pat,mi-am pupat husbandul de noapte buna si la somn
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
nelia spune:
Si eu, adica si noi am dormit, poate pentru prima data de cind ma stiu. Noi am culcat copiii pe la 10 fara ceva, dupa ce am mincat impreuna o masa de seara obisnuita, apoi la 10 a picat sotul, eu m-am uitat la un film pina pe la 1 si apoi am adormit. Abia astazi am avut o masa festiva sa-i spun asa... si am sarbatorit trecerea in noul an toti cinci, fiecare in felul lui si mincarea si bautura lui. A fost asa de relaxant!!!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU