Unde petreceti Revelionul?
Raspunsuri - Pagina 2
oanamada spune:
Este prima data de de la varsta de 16 ani cand fac Revelionul cu mama si prima data de cand il cunosc pe sotul meu (adica 14 ani) cand fac revelionul cu soacra-mea!). Anul trecut am fost la restaurant cu grupul nostru de prieteni! Catinca avea cateva luni..anul asta, prietenii nostri (acelasi grup mare si fara copii) au ales sa faca revelionul in Austria, unde s-au dus sa schieze intenso saptamana!!!!). Noi, am ramas singurei, ca bani de Austrie nu sunt, de schi da, dar in ROM. Ca atare, am zis ca daca tot suntem in acest punct ...ce-ar fi sa-i adunam pe ai nostri la noi acasa, batraneste....mi-e greu sa cred ca va iesi ceva distractiv...dar macar sunt cu fata mea, PRIMUL NOSTRU REVELION IMPREUNA! Peste ani...va zice si ea ca nu se distreaza facand Revelionul cu maica-sa si cu taica-su...da' pana atunci profit! Distractie placuta tuturor si un An Nou bun si frumos!
PS: Daca sunteti schiori poate ne vedem pe partie in Azuga dupa Anul Nou!
Oana si Cati mica (1 an si 4 luni)
MICKYN spune:
Ca de obicei, in ultimii 10 ani, in Bucuresti.Anul acesta acasa impreuna cu prietenii si fetita. Pe bb cel mic il pasez la mama, caci este prea mic pentru o petrecere cu cei mari
Alecsia spune:
Acasa si eu. Oricum sunt suparata la maxim si nu am dispozitia necesara pentru nimeni si nimic.
An Nou Fericit!
------------------------------
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."
valentinag spune:
La casa de la tara a unor prieteni,fara rochii de ocazie,fara formalisme,o sa stam sa mancam,sa depanam amintiri,sa bem un vin fiert,sa dam cu artificii la 12 noaptea!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
anya spune:
Acasa la niste prieteni. Noi nu suportam fumul de tigara, asa ca nu putem face revelionul la restaurant. Din Bucuresti nu putem pleca deoarece eu lucrez intotdeauna pe 31 (poate nu intotdeauna, dar de 10 ani incoace) - care va sa zica pica si varianta munte/mare...
Nu-i nimic, mergem in ianuarie la munte si va fi mult mai liber
dalina2x2 spune:
Ce bine de voi, cele care aveti cu cine sa va lasati puiutii si sa fiti linistite!... Va invidiez... eu cred ca n-as putea sa plec si sa le las pe ghemotoacele mele nici acum, fara mine... Poate doar cu maica-mea... (dar cum e la cateva sute de km departare...)
In fine, sper ca de la anul incolo sa nu mai simt asa!
AN NOU FERICIT!
Theiuta spune:
La mine...rezervarea fusese pentru restaurant.Si banii dati,k deasemenea.Dar, m-a pocnit o criza de discopatie lombara, inca dinainte de Craciun si imi este frica sa ma duc la local.Mie imi place sa ma zbintui, sa dansez, sa joc si ramin intepenita de tot.
Imi pare rau de banuti, insa...
Theiuta
P.S. Raminem acasa
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
ellej spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Theiuta La mine...rezervarea fusese pentru restaurant.Si banii dati,k deasemenea.Dar, m-a pocnit o criza de discopatie lombara, inca dinainte de Craciun si imi este frica sa ma duc la local.Mie imi place sa ma zbintui, sa dansez, sa joc si ramin intepenita de tot. Imi pare rau de banuti, insa... Theiuta P.S. Raminem acasa Mami si Nicolas Sanatosi sa fim! |
Ce ghinion! Al meu a facut o toxiinfectie alimentara tot inainte de Craciun si abia s-a restabilit. Sper sa fie ok azi, ca a costat destul restaurantul.
Sanatate multa!
Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)