Unde petreceti Revelionul?

Unde petreceti Revelionul? | Autor: dalina2x2

Link direct la acest mesaj

Buna!
Sunt si eu curioasa unde mai petrece lumea Reveionul 2008-2009, unde au ales romancutele noastre (din tara dar si all over the world ) sa paseasca pragul nolui an.
(la noi e al treilea an cand stam acasa, de cand am nascut, pentru ca nu prea-mi vine sa plec si sa petrec "trecerea" dintre ani fara comorile mele... si le consider inca prea micute pentru a le duce cu noi pe undeva... ). Asa ca... mai bine povestiti-mi voi!
Eu va urez de pe-acum UN AN NOU FERICIT si... DISTRACTIE PLACUTA!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Si noi stam acasa, vin niste prieteni la noi si eventual jucam un remi.
Cel mai fain mi se pare acasa sau undeva intr-o cabana la munte iar a doua zi la un sanius, un vin fiert si o slanina cu ceapa, pe o zapada curata care scartzaie sub picioare:)

Ma bucur ca am scapat de anii cand mergeam la un chef prea aglomerat sau la un rev organizat de un local, si ma stresam cu ce sa ma imbrac.

Un an nou fericit la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Noi mergem cu inca 3 cupluri la o casa batraneasca(mama uneia dintre fete)casa este goala,vom face focul in sobe,vom face mamaliguta in tuci iar sarmalutele le vom incalzi in cuptorul sobei.Apa o vom aduce de la fantana,toaleta e in curte insa nu ne vom teme ca deranjam vecinii daca ascultam muzica mai tare sau daca ne-or manca talpile sa incingem vre-o hora.
Tinuta obligatorie contine ciorapi grosi,haine comode si.....fes.Vad ca Doamne Doamne tine cu noi si ninge calm .

Aaaa,si toti vom avea copiii cu noi,doar ca ai nostri au intre 6 si 8 ani ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Este primul an, dupa mai multi (deh, ba burtica mare, ba copii mici....) cand ne-am hotarat sa iesim si noi de revelion. Vom merge cu tot familionul la un restaurant rusesc din apropiere, ca nu mi se pare petrecere daca nu suntem si cu copiii. Probabil nu mult dupa miezul noptii ne vom intoarce, din motive de somnic, insa consider ca e un pas mare, sa petrecem impreuna rev.-ul, outdoors.
Nu va spun cat de nerabdatori sunt cei mici (mai ales baiatul, care e mai maricel), ca mergem la o petrecere NOAPTEA!!! , si ca nu vor mai fi nevoiti sa mearga devreme la culcare. Dar lasa ca recuperam noi...
Distractie placuta tuturor, si un an nou plin de bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

cu verisorii Biei (si alte rubedenii), acasa la rude in Geneva

"Cred si nu cred tot ce spun cand tac../Vreau si nu vreau sa revin de unde n-am plecat."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Si noi acasa. Dar prima data dupa 11 ani voi petrece Revelionul cu mama, pana acum nu am reusit niciodata sa ciocnim la 12 noaptea cupa cu sampanie. Ba chefuri la prieteni, ba am fost plecati la socrii in alta tara, ba au fost la noi socrii/prieteni etc.
Mi-ar fi placut undeva la munte(la noi sau in alta tara) sa petrecem, la anul cu siguranta asa vom face.
Un An Nou cat mai reusit la toata lumea!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

La prieteni, o petrecere restransa cu oameni dragi .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

La carciuma cu prietenii :) deh, am zis sa iesim si noi in lume. Pana la urma nu unde te duci conteaza, ci cu cine - omul sfinteste locul, nu ?.

Mare e gradina lui Dumnezeu si multe animale sunt in ea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

La sora partenerului, impreuna cu inca doua familii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

acasa, acasa! in alti ani mergeam la socri, la rude, la parinti in Elvetia. dar anul asta stam acasa. sunt parintii la noi, soacra.
la miezul noptii mergem cu masina in centrul orasului sa vedem artificiile si apoi acasa la o fripturica de rata cu portocale, sampanie si tort de fructe.

tuturor va doresc o trecere intre ani lina si frumoasa!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Din motivul evident de bebe mic, la parintii mei, cu alti cativa invitati. Pt viitor visez insa la ceva gen ceea ce povesteste Ni-na: undeva la munte, la o cabana sau pensiune cu foc in soba, cu vin si mancare buna si niste prieteni apropiati cu care sa radem si sa stam la povesti si sa ne imbratisam la miezul noptii. Chef in club sau la restaurant putem face tot anul, am facut-o si pe asta si nu mi s-a parut mare scofala. Am trait si experienta Revelionului in strada, la Paris, si personal mi s-a parut horror, bine ca am scapat netaiata de sticlele aruncate si sparte

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput