Dorinte si ganduri pentru 2009 ...
Raspunsuri - Pagina 3
cait spune:
Sanatate pentru mine si familia mea, un serviciu care sa-mi placa si pe cineva aproape.
Cait
Home is where heart is...
AnnaBaby spune:
Imi doresc sa-mi vad fetita crescand frumos, sa-i fiu alaturi cand face primii pasi, cand rosteste primele cuvinte, cand o sa vada pt prima oara marea si nisipul...si bineinteles pt mine si pt sotul meu imi doresc multa iubire si liniste in suflete!!!
Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
ADRIANKA spune:
Imi doresc sa gasesc linistea din nou, sa incerc sa nu mai fiu atat de incordata si stresata mereu (sunt convinsa ca si sotul meu imi doreste la fel)si, bineinteles sanatate pentru puiul meu care azi implineste 1 anisor si pentru toata famila.
...si, ceea ce-mi doresc mie, va doresc si voua! La multi ani!
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
szivarvany spune:
Sanatate. Pentru Giulia, pentru mine, pentru toata lumea
Daria & GIULIA(2004 08 16)
misha71 spune:
Vreau ca toti copiii sa fie sanatosi si fericiti si sa nu mai existe subiecte la "Umanitare" nici aici, nici nicaieri in lume.
Sanatate multa puiuti iubiti!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
dalina2x2 spune:
sanatate, sanatate, sanatate... pentru toti, pentru intrega familie...
(si imi doresc sa nu ne afecteze prea tare criza asta econmica... )
Mindy spune:
Sanatate multa familiei mele si tuturor!
Sa fiu mai rabdatoare, mai intelegatoare, mai perseverenta, mai energica, mai disciplinata, sa ma enervez mai putin, sa vad frumusetea din lucrurile simple. Sa iubesc mai mult. Sa nu il dau la o parte pe Dumnezeu. Sa zambesc mai mult.
Delphinas spune:
de la 2009 vreau sanatate in primul rand, atat mie cat si sotului, nasilor, parintilor, la toata lumea, voua, rudelor voastre, tuturor. ca daca este sanatate restul putem sa ni le facem singuri.
vreau sa iasa bine operatia sotului si sa aiba mai multa incredere in el si sa nu mai fii asa fricos.
si cred ca dorinta cea mai mare e sa avem un , vreau sa avem UN COPIL. asta e cea mai mare dorinta pe care o sa mi-o pun in noaptea dintre ani.
vreau sa fiu mai iertatoare, sa nu ma mai enervez asa repede, sa fiu mai calma, sa ma bucur de ce am si poate ne vom putea lua si noi casuta noastra sa nu mai stam cu chirie.
poze, Just Me
ambitioasa
V. Erica spune:
1. sa fim sanatosi;
2. sa fie pace;
3. sa ne mearga bine afacerile.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
pisigri spune:
Cu ajutorul lui Dumnezeu, cel mai tare ne dorim sa se nasca la termen Ilinca, si sa fie sanatoasa.
Apoi, ne rugam pentru sanatatea noastra, a familiilor noastre, a cunostintelor,
si pentru sanatatea cunostintelor "virtuale" (adica a voastra), si a copiilor care au nevoie de minuni.
Ma rog apoi pentru sora mea, as vrea ca in anul care vine sa isi gaseasca echilibrul, pentru ca desi drumul profesional este trasat in linii mari, cel sufletesc este tare ravasit, si asta ii face rau;
Ma rog pentru pace in lumea asta mare
si ma rog ca oamenii sa nu mai fie atit de cruzi cu animalele.
Daca e vorba si de chestii pe cae ni le dorim si care depind direct de gesturile si de actiunile noastre...imi doresc sa zimbesc in fiecare zi, sa am mai multa incredere in Dumnezeu, sa imi gasesc (putin probabil in 2009, dar cine stie?) un job cu care sa ma impac si de care sa fiu multumita. Mi-as mai dori sa calatoresc mult, dar nu se poate cu un bebe asa mic, asa ca o sa ma multumesc cu a merge citeva zile la munte, in 3 pentru prima oara...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/