Dorinte si ganduri pentru 2009 ...
Raspunsuri - Pagina 2
MadameBovary spune:
Subscriu la partea cu sanatatea. Mi-o doresc din tot sufletul pentru mine si pentru toti cei din jurul meu pentru ca degeaba ai de toate daca nu ai sanatate ca sa te poti bucura de ele!
Apoi... imi doresc un loc de munca bun unde sa fac ceea ce imi place si unde sa ma duc cu placere; imi doresc sa incep sa ma pun un pic pe picioarele mele din punct de vedere financiar, sa ma mut singura si sa reusesc sa le fac pe toate bine si la timp . Si, nu in ultimul rand, imi doresc iubire in viata mea si clipe extrem de frumoase.. imi doresc apreciere, adevar, respect, incredere si apropiere. Imi doresc ca "te iubesc" sa nu fie doar 2 vorbe rostite in vant si doar atat...
sa fiti sanatosi si iubiti! in 2009 si de acum incolo!
I never fake ... sarcasm
LoraG76 spune:
Sa invat sa fiu mai toleranta, sa invat sa ma bucur de lucrurile marunte, sa fiu multumita de mine insami...iar pentru noi toti, sa invatam sa ii intelegem pe cei de langa noi! Imi doresc sanatate pentru familia mea, imi doresc sa vad cat mai multi munti si marea...nu m-am gandit la un loc anume inca...asta in functie de partea materiala... Dar primul gand si prima dorinta asta e: sa invatam sa fim mai buni!
Lora, mami de Iustina
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
MadameBovary spune:
Ah da, as adauga si eu asta la lista: mi-ar placea mult de tot sa calatoresc mai mult!!
I never fake ... sarcasm
valentinag spune:
Am o dorinta,restanta de vreo 9 ani,poate anul care vine se implineste,cine stie...si vreau sanatate,mie si la toata familia mea,sa-mi pastrez prietenii,sa ne pastram job-urile,sa iasa bine nunta sor'mii,sa ne permitem sa calatorim la mult si sa ne vedem cu bine si la anu pe vremea asta,sa vedem ce ne dorim pentru 2010~
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Rufus spune:
Ma tot mananca degetele sa scriu ca-mi doresc o gramada de lucruri...dar imi dau seama ca, de fapt, vreau sa-mi fie familia sanatoasa si sa traim in armonie. Restul...amanunte.
poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007
beshter spune:
Vreau sanatate pentru copilul meu si pentru toti ai mei.
Vreau intelegere, liniste si pace - dupa asa un an zbuciumat.
Vreau sa se termine refurbishatul apartamentului nostru ca sa putem fi doar noi trei.
Vreau sa ma intorc la studentii si cursurile mele.
Vreau sa-mi public teza.
Vreau sa-mi duc pruncul la mare cel putin o luna.
Vreau ca sotul meu sa-si pastreze slujba sau - daca nu se poate - sa intre in CIC cu 85%.
Gata, ca se supara 'the Man usptairs'.
adrianafedorca spune:
vreau si eu sanatate pentru familia si prietenii mei, vreau ca bebe din burtica sa se nasca la termen si sa fie sanatos.
Doamne ajuta
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 12+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
simi spune:
Stiu ca nu suna prea original, dar vreau sanatate pentru familia mea si prietenii nostri! Restul, se face...
Mai vreau sa fiu mai calma, mai buna, mai toleranta cu cei din jur!
Si bineinteles, mai slaba...
Smile,tomorrow could be worse!
jenn spune:
Imi doresc mult sanatate pentru mine si familia mea,sa ajungem in tara si sa i gasim pe toti bine,sa ne avem bine cu prietenii si sa nu avem griji!
Happiness_4_us spune:
Noi de la 2009 vrem sanatate!
Asta am invatat sa cerem in ultimul timp, sanatate!
Sa ne auda bunul Dumnezeu, asa cum a facut-o de atatea dati, si sa ne dea sanatate fluturasului, ptr ca are atat de multe sa ne ofere!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!