Dorinte si ganduri pentru 2009 ...

Dorinte si ganduri pentru 2009 ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Ce va doriti sa realizati in 2009? Ce vise aveti de indeplinit? Ce locuri de vazut, ce zambete de inteles, ce dimineti de trait?
Care sunt dorintele si planurile pentru 2009?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

In 2009 vreau sa m-i se indeplineasca cel mai mare vis....visul de a fi MAMA ...sa fim sanatosi, sa ne iubim si restul vin de la sine ....

Sa va indepliniti cat mai multe vise in 2009 !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelabahrim spune:

AS DORI SA NI SE INDEPLINEASCA DORINTELE RESTANTE PE ANUL TRECUT: MAI MULTI BANI, MAI MULTA SANATATE, MAI MULTE ZAMBETE PE CHIPUL COPIILOR NOSTRI, MAI MULTI PRIETENI CARE SA TE ASCULTE. VA DORESC TUTUROR CE IMI DORESC EU PT MINE SI FAMILIA MEA CRACIUN FERICIT SI INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Stiu ca suna banal dar eu vreau sanatate. Pentru baiatul meu si pentru familia mea.
Si daca se poate si citeste si Doamne Doamne as vrea si o fetita. Dar mai repede ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Nu-mi doresc decat sanatate si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Imi doresc sanatate pentru toti ai mei. As vrea ca 2009 sa fie macar la fel de bun cum a fost 2008 pentru mine. La multi ani tuturor si sa nu va ramana nici o dorinta neindeplinita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

pentru 2009 .. ce imi doresc .. in primul rand multa sanatate si apoi succes pentru afacerea noastra si de ce nu .. poate un al doilea bebe .. un baietel?

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona7 spune:

pentru 2009......sanatate la toata familia mea.
si daca cineva acolo sus chiar "citeste" dorintele si considera ca mai e loc... liniste sufleteasca.... si zambete, cat mai multe zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Imi doresc sa fim sanatosi cu totii,sa ne iubim,sa fim fericiti si toleranti.
La multi ani tuturor,sanatate si impliniri pe toate planurile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

In primul rand sanatate; fetitei mele, sotului, parintilor, prietenilor si mie. Sa terminam renovarile si sa ne mutam in apartamentul asta nou. Sa scape sotul de amenintarea somajului. Si sa fim fericiti.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pai, in primul rand sa fim cu totii sanatosi, la asta ma gandesc mai tot timpul, ca restul cu bine sau cu rele, mergem inainte!
Desigur, toti ne dorim sa ne mearga bine la anu', sa prospere afacerile, sa ne creasca salariile, sa scapam de asa zisa criza, sa ne luam una alta(chestii materiale).
Sarbatori Fericite tuturor!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput