Suflet de caine....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victoria

Guestus, imi pare rau ca nu intelegi, sa-ti mai explic o data. Azi am gasit pisica aia cu abdomenul decupat de un cutit, nu dau mai multe detalii, si chiar nu sunt intr-o forma prea buna.Scuza-ma ca mi-au dat lacrimile, alta data nu o sa-ti mai ranesc sensibilitatea cu astfel de subiecte ridicole.Si poate nu o auzi prima oara: te rog sa-mi ocolesti putinele subiecte pe care le deschid...

V

“Shine on my way"

da domle...ai gasit pisica decupata...si yo ce vina am? trebuie sa afle tot mapamondul ca tu ai avut o pisica si a murit taiata...apoi un videoclip cu 2 ciini care se ajuta unul pe altul. care e mesajul...nu inteleg?
mergi la politie si fa reclamatie...o sa-l gaseasca pe criminal si cu asta basta. vrei sa vezi aici lumea infierbintata de ce ai patit tu?
deja geme de compuneri de clasa 1..."lumea ar fi mai buna daca ar fi numai animale pe pamint" ..."animalele au sufletul mai bun ca oamenii" in curind vine si XIo cu poezia "catelus cu parul cret"
ai sectie speciala de animale mergi acolo nene si scrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:

Guestus, imi pare rau ca nu intelegi, sa-ti mai explic o data. Azi am gasit pisica aia cu abdomenul decupat de un cutit, nu dau mai multe detalii, si chiar nu sunt intr-o forma prea buna.Scuza-ma ca mi-au dat lacrimile, alta data nu o sa-ti mai ranesc sensibilitatea cu astfel de subiecte ridicole.Si poate nu o auzi prima oara: te rog sa-mi ocolesti putinele subiecte pe care le deschid...

V

“Shine on my way"

da domle...ai gasit pisica decupata...si yo ce vina am? trebuie sa afle tot mapamondul ca tu ai avut o pisica si a murit taiata...apoi un videoclip cu 2 ciini care se ajuta unul pe altul. care e mesajul...nu inteleg?
mergi la politie si fa reclamatie...o sa-l gaseasca pe criminal si cu asta basta. vrei sa vezi aici lumea infierbintata de ce ai patit tu?
deja geme de compuneri de clasa 1..."lumea ar fi mai buna daca ar fi numai animale pe pamint" ..."animalele au sufletul mai bun ca oamenii" in curind vine si XIo cu poezia "catelus cu parul cret"
ai sectie speciala de animale mergi acolo nene si scrie

Guestus,da te-a rugat pe tine cineva, ti-apus cineva sula-n coasta de te-ai impiedicat de subiectul asta ´´non sens´´???

Poti face stanga-mprejur si ocolesti subiectele care nu-ti plac si nu le gasesti rostul. Sau consideri ca MUSAI trebuie sa postezi si tu sa-ti arati indignarea?

Daca stai intr-o casa de sticla, nu arunca cu pietre. Daca tu nu gasesti NIMIC de invatat din mesajele Victoriei, ai cumva falsa impresie ca din mesajele tale are cineva CEVA de invatat?

ok, nu esti sensibil, am inteles. Dar nu e musai sa fii transant si ironic vis-a-vis de sentimentele altora.Nu te inalta deloc aceasta atitudine.

Mergi la inceput

E la general si am voie sa exprim liber ..la sectiuni specializate nu ma bag..ca acolo sint gasti mari si nu am curaj
mi-am aratat indignarea fata de macelul porcilor...asa cum au intrat in discutie si ciinii si pisicile. care e problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lasati, dragelor, baiatul in pace!
daca cineva vrea sa scuipe trecatorii, pe strada si daca nu exista lege clara impotriva actiunii de a scuipa trecatorii, ce poti sa-i faci? te duci la el si-i explici ca nu-i frumos? sa nu fim naive, din punctul lui de vedere nu-i nimic in neregula; te ia si pe tine la tinta. il lasi in pace, ca-i dreptul lui, e saliva lui..
da-i inainte, mamico, spor!

daca nu esti suficient hidratat si n-ai saliva, poti incerca cu seminte, tot una-i.

Mergi la inceput

okay..sinteti multe...va las sa va continuati sedintele/discutiile gen "animalele e bune si oamenii e rai".

Da totusi...iubire iubire...da nimeni nu zice "la dracu cu oamenii ca yo ma mut cu cei 30 de ciini cu suflet de om in padure"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:

Da totusi...iubire iubire...da nimeni nu zice "la dracu cu oamenii ca yo ma mut cu cei 30 de ciini cu suflet de om in padure"

Te lasam pe tine inainte sa fii deschizator de drumuri.
Noi sintem femei si nu avem putere sa tinem o maceta in miinile noastre finutze.
Asa ca FUUUUUUUUUUGI! ca ai vazut cite sintem!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

E la general si am voie sa exprim liber ..la sectiuni specializate nu ma bag..ca acolo sint gasti mari si nu am curaj
mi-am aratat indignarea fata de macelul porcilor...asa cum au intrat in discutie si ciinii si pisicile. care e problema?

Ah..pai in acest caz esti off topic. Deschide un subiect separat si manifesta-ti indignarea fata de macelul porcilor acolo. Aici e vorba de caini si pisici, la prima vedere. Ca mesajul transmis de Victoria vad ca-i cam intortocheat pentru tine si al naibii daca reusesti sa-i intelegi...

PS nu te bate singur pe umar minunandu-te de ´´curajul´´ tau. Nu e mare branza sa faci misto de altii.
Copiii de la gradinita fac asta.

´´eu am masinutaaa si tu n-aaaaai, ´´
´´ce caciula urata aiiiiii´´

pricepusi?

Cati ani ai tu?Ca sa-ti spun daca se scuza sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Fomalhauti, ai adaugat exact ce am gandit si eu dar n-am indraznit sa scriu.

si tu in afara sa faci pe aplaudacul la ora 1 noaptea nu ai altceva mai bun de facut?..1 noaptea vineri ...pe ea o intereseaza sa-l caracterizeze pe domnul guestus

Wow, Guestus, aceasta noua avalansa de bale si scuipatzi din partea ta arata ca tare te-a mai durut adevarul spus de Fomalhauti...

V

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

si tu in afara sa faci pe aplaudacul la ora 1 noaptea nu ai altceva mai bun de facut?..1 noaptea vineri ...pe ea o intereseaza sa-l caracterizeze pe domnul guestus

Wow, Guestus, aceasta noua avalansa de bale si scuipatzi din partea ta arata ca tare te-a mai durut adevarul spus de Fomalhauti...

V

“Shine on my way"

daca cineva ti-ar spune verde in fata ca niciodata nu s-ar marita cu tine nu ai avea cosmaruri, dureri ?

okay...am zis sa-i dati bice mai departe cu filozofiile si sa-l lasati pe domnul guestus in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns P&ANA spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Wow, Guestus, aceasta noua avalansa de bale si scuipatzi din partea ta arata ca tare te-a mai durut adevarul spus de Fomalhauti...V

“Shine on my way"

Oribila expimare

Mergi la inceput