Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

papanash, pai mai facem o campanie prin ianuarie. Mai strangem niste banuti. Nu doar de Craciun...eu asa zic....sa ne mobilizam lunar cumva si la sfarsit de luna sa mergem undeva. De luna viitoare ma ofer si eu voluntar ( ramane si partea financiara).
Felicitari si din partea mea pentru tot ce ati facut!
last edit: am citit acum din urma si am vazut ca asta cu "lunarul" a mai fost adusa in discutie. Deci asa ramane da?

La cat mai multe capitoale ne dorim! Propun ca dupa Craciun sa ii schimbam si numele topicului!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bravo mamici!!!

Imi imaginez ce impresionant a fost totul!

Cuvintele de pe felicitarea trimisa de copii sunt minunate!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

si eu sunt de acord sa mai ducem pampersi,o sa vad daca reusesc sa mediez o sponsorizare de la producator.
eu nu mai am cuvinte,pe bune. sunt furioasa ca-s nedreptati strigatoare la cer pe lumea asta, nu e corect ! Oare copilasii de la Nasta au lapte praf ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

fiind spital de TBC sigur au ratie alimentara foarte buna si foarte proteica.
de altfel, este motivul pentru care multi parinti ii lasa acolo, sunt hraniti mai bine decat acasa si au tratamentul facut ca lumea, sincer nu aratau a fi flamanzi
dar probabil ca partea cu pampersii a scapat de la achizitii sau se presupune ca trebuie sa ii aduca parintii.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

FelicitariLuy si papanash, ma bucur ca am contribuit si eu macar putin,la fericirea acolor copilasi.

FelicitariBumbacel, Roxana si Teodora ati dovedit in odata ca sunteti super super minunate.
Bumbacel distractie placuta la petrecere.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Cecilia, tu si Bumbacel ati facut eforturi mari pentru impachetare, Roxana a fost mereu in alergaturi pt. achizitii, Teo la fel, masinile erau mereu doldora de pachete si cumparaturi, nici nu ma asteptam la asa mobilizare, crede-ma, ma minunez !!!Toate fetele sunt incredibile , fiecare cum a putut, s-a dat stafeta de la una la alta .Am avut de dat cadouri minunate primite de la mamici, am avut si bani suficienti pentru cumparaturi, zau daca n-a iesit minunat !

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Felicitari ajutoarelor! Nu am citit tot ca am fost prinsa rau cu trebi, dar noaptea e lunga
Pozele nu mi-au fost trimise banuiesc ca maine intru in posesia lor sa punem si pozele de la serbarea de la Sc 5.
Sunteti niste fiinte minunate si ma bucur mult ca ati reusit sa aduceti lumina in sufletele triste ale unor copii. Mosul sa va aduca voua numai impliniri, sanatate si copii cuminti, sanatosi si voiosi. Infinte pt toate mamicile cu suflete mari si nobile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Acum am vazut ca a pus Eliza niste poze.Multumesc mult Eliza. Vor veni si pozele de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Brafo fetelor!Mi-au dat lacrimile cand am citit.

Va admir pt energia voastra (nici nu ma asteptam sa ajungeti in atatea locuri) si pt puterea de a merge la spital si a vedea cum stau lucrurile la fata locului.Cred ca e dureros si de neuitat.Asa cum i-am spus lui Papanash,eu nu ma simt in stare decat sa donez niste bani.Tocmai de aceea ma impresioneaza puterea voastra.

Mi se pare foarte buna ideea sa facem ceva similar in fiecare luna,sau macar de cateva ori pe an,nu neaparat de Craciun sau de Paste.Niste pachetele cu dulciuri,fructe si jucarele se pot face oricand,fara a necesita multi bani.Si cred ca e si mai usor de facut in alta perioada decat acum,in pragul Sarbatorilor,cand tot orasul e in fierbere si magazinele sunt luate cu asalt.

Daca va hotarati sa faceti ceva,contati si pe mine.Am rugamintea sa-mi dati si mie un PM pe tema asta.

Inca o data,BRAVO!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

va invit sa admirati serbarea copiilor la care am participat astazi. Multumim ca ne-ati dat aceasta ocazie

p.s. am avut acordul conducerii pentru aceste foto

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

va invit sa admirati serbarea copiilor la care am participat astazi. Multumim ca ne-ati dat aceasta ocazie

p.s. am avut acordul conducerii pentru aceste foto

Filme Ghighi

Nu cred ca se poate descrie in cuvinte ceea ce s-a reusit sa se faca si bucuria pe care am vazut-o in ochii lor. De multe ori inchidem ochii si ne facem ca nu exista, dar ei sunt acolo si nu au nici o vina ca sunt asa.... ma bucur doar ca ati reusit sa le alinati macar un moment sufletul si acel moment conteaza enorm.
Pentru voi toate!

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput