Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Sectia 9 de pediatrie a sp Nasta se afla pe Str. Lacul Bucura nr. 40.
Daca decidem sa ii ajutam lunar cu niste pampersi si servetele umede, este minunat si ma ofer sa le duc eu (ca tot am invatat pe unde sa nu dau cu rotile ).

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Pe mine puteti sa va contati, eu sunt pro pampers!
Nici nu imi imaginez...cum e fara pampers!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Dragelor, vad ca fetele nu au apucat sa va povesteasca nimic. La serbarea de la centrul special au participat Luy si Papanash , ele au distribuit cadourile si diplomele. Copiii au fost cred foarte bucurosi, cred ca ele va pot spune mai multe. Stiu sigur ca Luy a fost foarte afectata de copii (probabil o sa nege!), m-a sunat Andreea de la asociatie si mi-a spus asta. Andreea ne-a multumit tare mult pentru ajutor, pentru cadouri, si ne-a invitat sa vizitam copiii si intr-o zi obisnuita cand nu e atata vanzoleala.

Eu am fost la cumparaturi cu Bumbacel si Teo ca sa finalizam pachetele pentru Budimex. Mai avea Bumbacel de luat cativa pantalonasi si pungi si urma sa faca pachetele pentru maine. Maine dimineata se merge la 10 jumatate.

Pentru Budimex s-au cumparat azi hainute,jucarii (nu prea mai aveam masinute pentru baieti), dulciuri si multe fructe. Banii care vor ramane dupa ultimele cumparaturi am putea sa ii folosim pentru Pampers si sa ii ducem la Sp. Nasta.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aripi de inger sa va atinga sufletul si sa ia cu el toate supararile lasand in schimb lumina si speranta ! La multi ani !

este textul unei felicitari primite de la copiii din centrul Sf. Vasile. Am primit felicitari de la ei, facute de ei, ajutati de educatoare. Am alinat sufletele de copil, de parinti saraci si resemnati , de educatoare care s-au chinuit sa organizeze o serbare adevarata, cu brad, program artistic, cadouri de la ajutoarele Mosului. Toata lumea ne-a multumit, dar nu conteaza decat ca am vazut copilasii, curiosi ca sunt strigati pe nume, ca au primit cate o diploma de la Mos ( si Mosul le stia numele ), ca fiecare punga cu cadouri era personalizata. au avut si o vizita de la o trupa de dans formata din copii mai mari .
Doamne ajuta sa fie sanatate ! E impresionant locul in care am fost, dupa serbare ne-a plimbat dna psiholog prin centru,in salile de terapie, de curs, de somn. E multa durere in lumea asta, nici nu mai am cuvinte sa mai povestesc. Am facut si cateva poze pe care o sa le incarc mai tarziu.
Deci, Papanash si Luy raporteaza indeplinirea sarcinilor la centrul de copii Sf,.Vasile . Roxana,Bumbacel si Teodora au facut astazi ultimile achizitii pentru Budimex.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Acum am aterizat. Rezolvat cu pantalonasii de trening. Arata exact ca cei pe care i-am luat pentru Sp. Nasta (Cecilia stie). Eu sunt multumita. Trebuie sa mai iau pungi dar n-am mai avut putere acum. O sa cobor mai tarziu in piata sa iau.
Banuti cred ca au mai ramas. Eu am cheltuit in jur de 140RON, din care 60 ramasesera de ieri. Asa ca putem lua pampersi pentru Sp.Nasta.
Andries, m-a emotionat foarte tare povestea ta. Iti multumesc mult!
Ma duc sa-l iau pe Tudor de la gradi, iau pungi si ne apucam de pachete.
Apoi va anunt ca ma duc la petrecerea de Craciun de la firma. (sa nu zica Andries ca nu ma "odihnesc").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Papanash, am postat amandoua in acelasi timp
Bravo pentru treaba facuta la centru, stiu ca nu a fost simplu.
Multe si pentru Luy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bravo fetelor!!!!!!Abia asteptam vesti de la voi!
De fapt nici nu imi imaginam sa fie altfel!
Ma bucur enorm ca ati reusit sa aduceti o mica speranta in sufletele lor!!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

si eu sunt de acord sa mai ducem pampersi,o sa vad daca reusesc sa mediez o sponsorizare de la producator.
eu nu mai am cuvinte,pe bune. sunt furioasa ca-s nedreptati strigatoare la cer pe lumea asta, nu e corect ! Oare copilasii de la Nasta au lapte praf ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Bumbacel, iti urez petrecere frumoasa, meriti sa te relaxezi dupa atata munca. cu cine lasi baietii ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Felicitari fetelor!!! Ce treaba grozava ati facut si in cate locuri ati reusit sa mergeti!! Sigur o sa va tina minte copilasii aceia multa vreme Felicitari

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput