Ajutoarele lui Mos Craciun ( 3 )
Raspunsuri - Pagina 15
bumbacel spune:
Cam cat credeti ca tine serbarea maine? Cred ca macar pana la 11 tot o sa tina, nu? Acum m-am uitat pe harta, e exact in capatul celalalt al orasului fata de mine iar cu traficul de dimineata sper sa ajung macar pe la 11.
Restul cumparaturilor le facem maine dupa serbare, 16 pungute se fac repede, zic eu .
Daca fetelor de la "distributie" le e mai usor sambata dimineata eu zic s-o lasam pe sambata, nu?
papanash spune:
Zice ca daca avem 30 pachete sunt copii pealte sectii,avem unde da.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
Deianira, pai nu asa trebuie ? Cand finalizam actiunea facem lista finala cu toate ajutoarele Mosului. Sunt multe,multe ajutoare.
Salutari la Timisoara, ne linistim si noi zilele astea .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Si de la Nana avem imbracaminte.
Filme Ghighi
Yaia spune:
Tare ma bucur ca se fac suflete nevinovate fericite. Imi pare tare rau ca nu sunt acolo, sa ajut si fizic...dar asta e...uite, cate un pt. toate mamicile active, implicate in impachetari si inmanari.
tuturor ajutoarelor!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Bumbacel, pentru cel de un an si cel de 9 luni chiar nu e cazul sa iei nimic, aduc eu tot ce e nevoie, am o multime, noi chiar.
Pentru fetita de 6 ani am un costumas nou nout, cu eticheta.
Pentru fetitele de 4 si 5 ani chiar am multe lucruri de dat, si cred ca am ceva si pentru unul din baieteii de 4 ani.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Deianira spune:
Abia astept sa povestiti cum a fost .
Eu trebuia sa merg luni din nou cu un grup la centrul la care am fost cu fetele de pe DC, dar se pare ca nu se va mai aproba sa mergem cu cadouri decat dupa Craciun, atat de multe cereri sunt de la oamenii care doresc sa mearga cu cadouri!
Andries spune:
"Dragi copii din lumea asta,
Va gandeati voi cum se poate
Mos Craciun cu plete albe
De le stie el pe toate?"
Dragelor,
Am fost la sp. Nasta cu masina plina de pungile cu cadouri.
In primul rand vreau sa va spun ca sectia de pediatrie este mai departe de sos Viilor, undeva prin Ferentari (va dau maine adresa exacta) si este un spital mai mic unde sunt tratati copiii cu diferite forme de TBC, unii sunt internati singuri, altii cu apartinatori (cei mai mici).
Foarte tare a fost nenea de la poarta, cand l-a rugat Monica (aka) sa deschida poarta pentru ca am venit cu daruri a spus foarte mirat: "cadouri pentru copii?, da' mergeti...dar cum asa??" si intr-adevar toata lumea era uimita ca noi chiar am venit incarcati, cu pungile pregatite si chiar si cu pampersi!! Tin sa spun ca pampersii au fost foarte apreciati de catre personal si voi explica mai apoi de ce.
Apoi copiii...copiii erau si mici si mari, cei mici erau atat de dulci, unii chiar speriati, neobisnuiti cu vanzoleala altii mai dezghetati, o fetita chiar m-a pupat, un baietel de un an si ceva nici de frica nu vroia sa se dezlipeasca de bunica lui , un alt baiat ne-a spus o poezie, asa spontan, stia el ca nici un cadou nu trebuie sa ramana 'fara poezie cu mosul'
Ne-am organizat cadourile intr-o sala la intrare, copiii erau si ei gramada intr-o parte si asistenta sefa ii chema unul cate unul si isi luau cadoul si ne multumeau, va spun ca mamele erau cel mai emotionate nu se asteptau la un asemenea gest.
A mers bine si rapid imparteala, vreau sa va felicit fetelor care ati facut pungile pentru ca au fost foarte bine organizate, etichetele au fost exact cum trebuiau facute ca sa ne orientam repede Monica si cu mine in alegerea pungii pentru copilul care era strigat! Bravo, jos palaria, stiu ca ati muncit de-ati rupt si stiu cat de mult a fost de alergat prin magazine pentru treninguri si toate cele, dar credeti-ma...cand plecam ii vedeam pe fereastra la parter stand cocotati in paturi si scotocind prin pungi sigur unii s-au culcat mai tarziu decat era planificat!! Sunt convinsa ca a meritat efortul!
Din pacate am vazut si forme grave de TBC osos, de-ti era mai mare jalea...cei mai mici aproape toti aveau branule la manute, offf...
Sa va spun de pampersi: copiii mici in general sunt adusi la spital de parinti si unii din ei sunt uitati cu Dumnezeu acolo, mai vine mama din joi in pasti. Pampersi nu au, nu primesc pe inventar, pentru ca au ...carpe si spalatorie!! De la carpele alea tratate cu clor pentru dezinfectare, copii mici fac un eritem fesier foarte urat si greu tratabil, asa ca asistentele pun cate 1 leu, 2 pe zi fiecare si cumpara un minim de pampersi pentru cei mici sa nu ii mai chinuie cu carpele alea... asa va vorba lor
"v-ati facut mare pomana cu pampersii astia". Bine ar fi daca am gasi o forma sa le ducem periodic cateva baxuri de pampersi, chiar ...ar fi super.
In rest ce sa va spun, copii frumosi, cuminti, clar mai cuminti decat cei pe care ii vedem pe strada (ce sa-i faci, copii cu probleme de sanatate, internati prin spital, obisnuiti cu suferinta), mai saracuti dar curati si frumusei. Boala nu alege si ti-e mila de ei sa-i chinui cu n tratamente, dar uite ca in seara de ieri au avut si motic de zambete!!
Ma bucur dragelor ca am avut privilegiul sa fac parte din grupul ajutoarelor de mos si mai ales ma bucur ca v-am cunoscut. bumbacel o floricica pentru tine pentru ca ai alergat toata ziua prin oras, cu bebe mic dupa tine si ai reusit sa faci si cumparaturi si sa si participi la impachetat, te rog eu ai grija de tine si odihneste-te, ieri la 17 erai un palida de oboseala. Stiu ca partea cu ambalatul si impachetatul este istovitoare, deci va rog eu sa va odihniti albinutele de la impachetat (stiti voi care ), daca nu se merge maine la Budimex ci abia luni, mai bine maine va odihniti si pachetele pentru Budimex le pregatiti duminica eventual.
O dimineata buna va doresc!!
Andries
Andries spune:
Asta e memorabila http://good-times.webshots.com/photo/2643577830101313810WkYLtT, cred eu ca deja sunt prieteni la catarama spiridusii vostri!!
Andries
Erina spune:
Andries, emotionant!!!
Multumim Aka, multumim Andries!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)