Mamici martie-aprilie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neatza si bine v-am regasit (ce scurt a fost concediul si ce naspa-i din nou la munca )!
Intr-adevar, a fost problema cu site-ul, ca si eu de luni tot incerc sa intru pe forum si nu merge. Bine ca s-a rezolvat, ca deja mi-era dor de voi.
Eu cred ca fac parte din categoria viitoarelor mamici "inconstiente", inca nu am un medic de familie, si n-am nici cea mai vaga idee unde as putea gasi unul. Stie cineva, mai exista subiectul asta dezbatut pe undeva pe forum (ca despre medici ginecologi am tot gasit)? Sau imi poate recomanda cineva un medic bun din Bucuresti? Nu de alta, dar vreau sa fac si eu analize, si sincer nu-mi vine sa arunc milioane la medicover sau alte clinici private, cel putin nu acum, cat inca nu stiu sa existe probleme cu .
Totusi, chiar atat de inconstienta nu-s, ca am reusit incet incet sa ma las de fumat, de la un pachet jumate - doua pe zi, le-am redus la 4-5 tigari pe zi, iar de vreo 5 zile nu m-am mai atins de ele deloc, adica se pare ca am facut primul pas spre lasatul de fumat .
Pupici si ne mai auzim, acum ca nu mai am concedii de luat....o sa va stresez zi de zi cu tot felul de probleme reale sau imaginare despre sarcina . Sper ca nu va suparatzi pe mine, da's mica si necunoscatoare in ale .

Mergi la inceput

Hmmm...au disparut in ceatza mamcicile din martie-aprilie......de ieri nu mai misca nimeni nimic pe-aici....si eu care aveam un asa chef de sporovaiala....si n-am cu cine......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salut Mikyy

Eu sunt prin zona... dar sunt prea stresata sa-mi arda de sporovaiala...
Ai citit poate mai sus pe forum...stresul meu cu Rh-ul negativ... Mai am 2-3 ore pana primesc rezultatele si...mi-e o frica cumplita...
De asta nu-mi arde de vorbarie... sper dupa aia sa pot sa va povestesc cat sunt de fericita...!!!! sper!

Denisa

Mergi la inceput

Denis, iti tin pumnii, si-tzi doresc sa nu ai nici un fel de probleme cu sarcina din cauza RH-ului. Sfaturi nu stiu sa dau, sunt si la prima sarcina, si nici n-am citit materiale pe tema asta.
Multa multa bafta!

Mergi la inceput

Fetelor.....

Sunt cea mai fericita (viitoare) mamica din lume....
Am primit rezultatul analizelor.....- anticorpi absenti.
Sunt Ok..si bb ul meu din burtica la fel......
Imi vine sa va pup pe toate...

Denisa si bb

Mergi la inceput

Felicitari Denis, ma bucur pentru voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Felicitari Denis!!!!!!!!!
SI eu am RH-negativ.Dar spre deosebire de tine eu azi m-am intors de la medic.Am facut chiuretaj pt ca sarcina a fost oprita in evolutie.Mi-au dat si vaccinul imediat dupa operatie si mi-au zis ca voi fi OK pt urmatoarea sarcina, care sper sa fie cit mai curind, desi dupa tot stresul acesta sotul meu s-a cam speriat si mi-a zis ca pt o perioada, sa-mi iau gindul de la copii .

Multa sanatate lasi!

Neda

Mergi la inceput

Imi pare rau sa aud asta neda... Imi pare tare rau... Dar cum au descoperit ca este oprita din evolutie..? La ecografie...? Si de ce...? care au fost cauzele...? Nu ti-au explicat..? Ai avut ceva simptome sau tu te simteai normal...?
Iarta-ma ca te descos asa...si probabil pt tine e dureros...dar vreau sa stiu....pt ca eu sunt de felul meu o viitoare mamica stresata...Am scapat de problema cu Rh-ul dar tot mi-e teama sa nu apara ceva ...mi-am dorit mult copilul asta...

Va pupic dulce pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Sarcina oprita in evolutie am descoperit-o la ecograf.Bataile inimii fatului nu se auzeau.Cauzele nimeni nu le stie, pot fi ceva probleme cromozomiale.Doctorii mi-au spus ca se mai intimpla (cam 30% din sarcini sint oprite in evolutie)si nu imi ramine altceva de facut decit sa mai incerc si a 2-a sau 3-a oara.Tu nu te speria, nu are nici o legatura cu RH.
Simptomele :dintr-o data m-am simtit foarte bine.Sanii nu ma mai dureau si nu mai aveam pofta nebuna de mincare.
Asa ca fetelor pina va simtiti rau bucurati-va.E un semn bun, totusi.

Nu te mai stresa deageaba.Bucura-te pt tau.
Multa sanatate tuturor!
Neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

1. machetuza Simona - Cluj-Napoca, 1-3 martie 2004, prima sarcina
2. amelie Crina-Amelia - Bucuresti, 2 martie 2004, prima sarcina
3. Oani Ioana - Brasov 9 martie 2004
4. Kiara 17 martie 2004, a doua sarcina
5. Cosmy - Bucuresti 19 martie 04, prima sarcina
6. Mickyyy Adriana - Bucuresti 28 Martie 2004, prima sarcina
7. Soleil Flaviana - Bucuresti 31 Martie 2004
8. katalina Cata - Focsani 12 aprile 2004 -a doua sarcina(vreau o fetita)
9. malina Malina - Pitesti 14 aprilie 2004, prima sarcina
10.Diana76 Diana - Buc. 14 Aprilie 2004, prima sarcina
11.Carmenusa Carmen Iasi 15 aprilie 2004, a doua sarcina
12.denis Denisa -Bucuresti, 20 aprilie
13.ela Bucuresti 25 aprilie 2004

vasce Ceci - Montreal 14 sapt, prima sarcina
KIKISOR ANAMARIA - Cluj, 8 saptamani
coral Canada 13 sapt

eu nu am reusit de o saptamana sa intru pe site.

am pus lista din nou. dar ar trebui sa punem data estimata a nasterii ca nu stiu niciodata daca am actualizat bine nr de spatamani.

bine ati venit si sanatate.

neda imi pare rau ca este pana al urma asa. iti urez sa ai putere sa treci peste asta si incredere ca va fi bine.

pupici la burtici

Mergi la inceput